Piticodromul de ian-feb05 (6)
Raspunsuri - Pagina 10
Ubi spune:
Ieri m-am dus sa-i iau fetei mele pantofiori mai mari si mai de primavara. Voiam numarul 20 ca pe urma vine vara si ii iau sandale 21. Am probat unii, frumusei, comozi ...de pe sirul de pantofi de ~ 400.000 - am vazut eu. Sa va fac bon? intreba vanzatoarea. Da zic eu. Fetelor, nici nu a clipit cand a zis 800.000. Alexandra intre timp se plimba cu ei in picioare printre sirurile de cutii. Am insfacat-o, i-am scos delicat pantofiorii si i-am depus cu mare grija in cutia de carton...In final i-am luat unii de 390.000 care arata bine si pentru 2-3 luni...numai buni ca pret.
Asta e a doua zi in care nu-mi mai bea laptele de seara. O fi prea satula?
De cand ii dau mancarea pasata cu furculita, kk miroase ingrozitor. Stomacul ei incepe sa lucreze altfel? In rest vad ca e ok, nu are alte simptome.
Cam cate banane mananca copii vostri pe saptamana? Mananca una intreaga pe zi? Intreb pentru ca Alexandra de la o vreme mananca cu pofta fructele si eu ii fac o banana, un mar si o portocala la masa de fructe.
Azi i-am dat un pic de chec facut in casa - cu zahar.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
kris spune:
bubu05, galaxy, coraly, va multumesc din suflet pt raspunsurile voastre, o sa le incerc pe toate. Parca n-as vrea inca sa o intarc.
Dar, spre rusinea mea , nu stiu ce sunt baile de aer!. Ma ajutati, va rog?
Alina Maria, imi pare rau prin ceea ce treci, simti! Capul sus si gandeste-te la tot ceea ce ti-a oferit Bunul D-zeu pana acum. Fii tare!
prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)
Alina Maria spune:
Oana , Kris sarumana pt. cuvintele voastre , sunt eu o ciudata , maine am iar cuvinte pozitive , ma scuzati ca va spun voua toate astea , offfff .
Azi am incurajat-o pe sora mea , i-am dat sfaturi , dar pt. mine nu mai gasesc sfaturi . Problema e ca sunt singurica si mama nu e aici sau altcineva sa sta cu Mandy o zi sa ma duc la coafor si prin magazine . N-am ce sa ma fac pt. ea fac orice chiar si sa fiu printre straini . De obicei nu e asa rau dar cateodatya se umple paharul .
Ubi bine ai facut cu incaltamintea , asa fac si eu iau ce e mai ieftin dar totusi bun si nu ma uit neaparat sa fie super frumosi . Ii poarta un timp prea scurt .
Va doresc noapte buna oriunde ati fi si va trimit cate un pupic la fiecare pitic .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 1 an
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
lavinia345 spune:
Kris eu am cateva zile de cand am intarcat-o pe Natalia si nu mi s-au umflat sanii.Chiar ma mir foarte tare,ma asteptam sa am probleme.Bai de aer,adica stai la bustul gol prin casa.Nici o textila sa nu te atinga pe sani...mai ales daca te dor sanii.Crema pentru sani eu mai recomand si Bepanthen.Mie asta mi s-a dat in maternitate cand ma dureau sfarcurile de muream.Si cand am facut furia laptelui la fel.
Lavinia si Natalia(17.01.05)
pozeNatalia
crinuta spune:
Buna fetelor, abia mege netul asa ca scriu succint.
Noi am ajuns ieri, drumul a fost bun, insa azi de dmineata Rayan a varsat cafeaua fierbinte pe piept si abdomen, partea stanga, asa ca ota ziua am stat la spital unde l=-au mai si chinuit cu pusul perfuziei.
Acum e bine, e vesel, doarme, dar acolo e ff rosu.
Ei spun ca superficial si ca va trece, dar eu sunt speriata, plansa si asa mai departe.
Cand i-au pus perfuzia a trebuit sa ies, iar pe el l-au chinuit ingrozitor, astfel incat dupa vreo 30 de minute l-am gasit zacand fara vlaga.
Si-a revenit repede, apoi a ras, insa eu sunt foarte ingrijorata, nu va spun cat am plans....
Crinuta si Rayan
Amaya spune:
Crinuta, Slava Domnului ca si-a revenit...ai sa vezi ca totul o sa fie bine...saraca de tine, nici n-ai avut timp sa te odihnesti macar...te-am sunat azi dar n-ai raspuns...te mai sun maine. Pupici lui Rayan.
Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
kris spune:
Lavinia345, multumesc pt explicatie, O sa fac acest lucru cu siguranta. Chiar nu mai suport nici o atingere.
Alina Maria, nu ai pt ce. Incearca sa fii mai optimista si sa iei mai mult partea frumoasa a lucrurilor.
Crinuta, imi pare enorm de rau pt ceea ce a apatit puiul tau. Sunt alaturi de suferinta voastra.
Noi acum 30 min ne-am trezit intr-un planset, de abia ne-am potolit. Multumesc Celui de Sus ca mi-a dormit de la 21.30 pana la 3 dimineata, cu vreo 3 alaptari. Pt mine a fost enorm, m-am mai odihnit un pic, fata de noaptea trecuta in care am dormit decat 1 ora. Offff rozeola asta nu mai pleaca de la noi!
la toate si o noapte cat mai linistita!
prima aniversare
kita spune:
CRINUTA imi pare rau de suferinta lui Rayan; aveti grija de voi pe meleagurile straine;
Noi o sa iesim astazi in Hearastru; o sa plecam dupa masa de ora 12; probabil ca pe la un 13-13.30 suntem ajunsi deja;
Doritori?
Las calculatorul deschis ca poate asa reusim sa ne vedem cu bebeii in parc si stabilim locul
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
kita spune:
Va pun si eu poze de la un an si mot
poze un an si doua luni
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
kris spune:
O zi frumoasa tuturor!
Noi suntem mai rau, astazi am fost la Budimex la Stanciu ca era de garda. Dupa spusele dansului de la consultatia de joi, astazi ,cel tarziu maine trebuia sa fim ok.
Dar nu s-a intamplat asa, deorece noi mai avem febra si am descoprit ca are si ganglioni. Si asa a costat si dr. Stanciu si ne-a prescris antibiotic, glicerina boroxata si biotics.
De dimineata ne-am trezit si cu niste bubite pa fata in jurul guritei. Asa si ganglionul stang este acoperit cu bubite, herpes, dupa spusele dr.
De ieri nu mai maninca nimic, decat san, datorita acestor ganglioni rau inflamati si acoperiti cu herpes. Si cand se apuca pe un plans , ti se rupe sufletul. Cred ca o doare ingrozitor! mititica!
Imi pare rau ca v-am rau dispus, dar simteam nevoia sa va impartasesc problema mea.
la toate si sa va fereasca Cel de Sus de toate relele!
prima aniversare