Piticodromul de ian-feb05 (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, of, ce rau imi pare de Rayan...nici nu ai ajuns bine si ati fost in spital...lasa ca se face bine! Multi pupici de la noi!

Kris, sanatate si micutei, doamne ajuta sa-i treaca repede. Cum a zis si Lavinia, stai in pielea goala si usuca cu foenul sanii bine de tot, iar cand te imbraci unge-te cu Garmastan.

Alina Maria, te cred ca e greu printre straini, dar de dragul fetitei si al sotului, rezisti...ce sa faci...si mie mi-e dor sa ma duc la coafor, la un masaj, prin magazine...si cu mama alaturi si tot nu reusesc sa ma duc niciodata.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ubi, eu am fost la Piciul saptamana trecuta si i-am luat lui Vlad o pereche de pantofiori de primavara care au fost 900.000...m-a luat durerea de cap, dar i-am luat. Apoi sotul s-a vazut darnic si i-a mai luat o pereche de pantofiori perforati, pt. cand e mai cald, astia au fost 600.000, plus doua hanorace cu manecuta lunga, 250.000 bucata- totul aproape moca, ce mai... si dintr-un foc 2 mil...asta e. Un baiat are ta-su, sa-i cumpere! Pantofiorii sunt nr. 21, dar pana la toamna nu cred ca-i mai vin.

Aaa, eu ii dau lui Vlad o banana pe zi, potrivita, daca e prea mare mananca 3 sferturi din ea, ca nu mai poate. Plus o portocala(sau jumate, depinde daca are chef) si un mar mare sau doua mai mici, rase cu cereale.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Crinuta bine ca nu era fierbinte tare cafeaua.Lasa ce se face bine repede baiatul.Cat stati in spital?

Lavinia si Natalia(17.01.05)

pozeNatalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

In primul rand va multumesc pentru toate gandurile bune dinaintea plecarii si chiar si dupa.
Am probleme cu laptopul, asa ca scriu repede, fara culori, emotioane si altele.

Lavinia, cafeaua era abia facuta de 1-2 minute si pusa la racit pe margine.
Noi stam chiar langa spital, mai putin de 1 min, e spitalul unde lucreaza sotul si desi am avut toate conditiile ( singuri in camera, tv, paturi cu telecomanda, mancare pt amandoi excelenta, baie in camera si tot ce vrei si ce nu vrei) am vrut sa plec de aseara, deoarece starea generala a lui rayan era buna, si nu avea sens sa stam.
Vom merge diseara sa ii schimbe dressingul, sau daca nu i-l va schimba sotul. Mi-e si groaza sa ma uit, ieri arata rau.
Nu stiu cat va dura pana se va vindeca si pana nu se va mai vedea, dar mai devreme de o luna nu sper.
Nu va zic ca ieri cat eram in spital s-a dus sotul sa cumpere patut textil si scaun de masa. Abia acum a inteles ca nu exageram cand ii spuneam ce face Rayan. Imi pare rau ca lectia a fost atat de dura, pentru ca Rayan este cel chinuit.
Sunt furioasa pe asistenta filipineza care l-a chinuit de nu se poate. Azi i-am numarat intepaturile, sunt cam 7-8. Atata l-au chinuit pe copilul meu si eu a trebuit sa stau afara.
Nici o problema, niciodata nu voi mai sta departe de el, indiferent ca ei sunt de acord sau nu. Felul in care se agata de mine, implorandu-ma cu privirea sa il iau in brate- m-a terminat psihic.
Nu pot uita cum l-am gasit inauntru dupa ce i-au pus perfuzia. Nu-mi pot scoate imaginea asta din minte. Rayan care este tonic, vesel acum zacea....
Inainte de asta l-au dus in camera unde ne-au internat si i-au facut dus cu apa rece in baie, mai precis doar pe locul arsurii. Mi s-a parut foarte mult timp cat au tinut dusul acolo, iar el tremura tot saracutul. Era durerea arsurii, frigul din cauza dusului si frica de ce se va intampla iar dupa asta a urmat chinul cu perfuzia.
Dupa toata povestea asta, a adormit Rayan si mai tarziu iar a venit asistenta aia sa ii schimbe nu stiu ce la perfuzie, si iar nu era ceva ok, astfel incat am spu ca renunt, nu mai vreau nici o perfuzie si sa ne lasa in pace.
Revin ca ma lasa bateria laptopului.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Bubu - si io zic ca un copil avem...dar si preturile astea...te iau de cap. Geaca ei de blugi a fost 550.000 iar a mea 450.000. Pai drept ii?
Desigur, poti cumpara si de la magazinele din coltul blocului dar patesti cum am patit eu cu o pereche de pantaloni de casa (chilipir la 50.000 ) care s-au sfasiat (atentie, nu rupt pe cusatura) cand Mitza mea doar i-a probat. Hanoracele de la 250.000 par rezonabile la pret tinand cont ca numai un body mai scapatat e 160.000. Si daca tot a venit vorba, voua body-urile de la Z nu vi se par stramte - parca ar fi copii slabi si inalti. Eu abia ii bag lui Alexandra mainile in body. Si a mea e la clasa de balet...

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Crinuta nasoala experienta.Daca zici ca e doar rosu tare in locul ala ma gandesc ca nu a fost chiar foarte fierbinte cafeaua,altfel i se lipeau hainele de el si pielea era oparita rau,ii ramanea semn.Daca acum si-a revenit,atunci e bine.Inseamna ca nu e chiar asa grav.Eu n-as fi acceptat sa plec din camera cat ii puneau perfuziile,ce-i asta?E un bebelus pana la urma!Te cred ca nu-ti mai scoti din minte imaginile alea de cosmar.Bine ca sunteti acasa acum.Si eu as fi plans daca eram in locul tau.

Cat despre asistente asta e....eu stiu din Liban cam cum sunt si ce gandesc.Dar acolo sunt majoritatea libaneze sau egiptene.O mica plangere la un doctor,manager etc si isi fac treaba cum trebuie apoi.

Multa sanatate si pupici baiatului zvapaiat!

Lavinia si Natalia(17.01.05)

pozeNatalia

Mergi la inceput

Crinuta - imi pare rau ca a trebuit sa treceti amandoi prin astfel de experiente. Sa dea Dumnezeu sa fie bine.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro

Mergi la inceput

Anda - ce mai face Irinuca?
Kris - sananate multa Biancai
Kita - eu nu pot accesa pozele de la motz.

Va invit sa vedeti poze noi cu Alexandra.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

of crinuta ce mai experienta....curaj, rayan e micut si sanatos, o sa uite repede si o sa se refaca.

kris eu am avut niste rani groaznice si mi/au trecut doar stand la bustul gol, ma spalam cu apa NU cu sapun si ii vanturam . vezi ca in gama sanosan este o crema pt mamici.

kita nu merg pozele.

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Multumesc mult fetelor pt. cv. voastre .
Crinuta m-ai scocat si m-am enervat pe situatia ta , imi pare extrem de rau de ceea ce s-a intamplat , si eu am patit la fel cu o cana de cafea de-a lui tata aveam vreo 5 ani si mama mi-a pus ou crud direct pe piele si se prajise direct . Nu au ramas semne desi pilelea se dusese un pic . Am avut coaja apoi , a fost semn vreun an sau mai mult apoi cu timpul a disparut .
Multi pupicei cretului nostru si multa sanatate si sa stea mai astamparat !
Ubi frumoase pozele afara , noi am facut astazi insa cum Mandy n merge inca nu are poze stand singurica asa ca Alexandra .
Kita nici eu nu pot vedea pozele .
Oana imi pare rau sa aud ce preturi sunt pe la voi , nu-mi vine sa cred . Aici un hanorac gros bun e vre-o 5 euro , 3 bady sunt 2,50 euro si alea bune groase rezistente mai de iarna , alea subtiri sunty si mai ieftine . Blugi , pantaloni sunt tot asa ieftini vreo 2, 3 euro acum depinde , ce spun eu sunt haine bune insa nu de firma normal , sunt si magazine de copii de care nici nu ma apropii asa de scumpe sunt .
Kris ma bucur ca impartasesti cu noi ceea ce se intampla asa stim si noi la ce sa ne asteptam in diferite situatii , asa ne d-am seama ca se pot intampla si aceste lucruri mai putin pozitive . Multa sanatate va doresc .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 1 an

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput