Piticodromul de ian-feb05 (6)
Raspunsuri - Pagina 5
Witchie spune:
Simona, foarte interesanta pagina postata de tine. Ai si pt 14 luni? de unde le iei? de la babycenter?
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Mama-bigudiu
sirimie spune:
Anda, da, sint de la Baby Center.
Am gasit si pentru 14 luni: http://www.babycenter.com/mybabycenter/2400.html
Eu m-am inscris la ei si m-au intrebat care e virsta lui bb si primesc mail-uri cu link-uri saptaminal. Imi place ca e pe virsta. Intr-o dimineata l-am lasat pe Vladut plingind dupa mine, si am ajuns la servici si aveeam mail in care era link despre asta, mi-a placut.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
aurelursu@k.ro spune:
Multumesc de raspunsuri.
Liviana, voi plecati printr-o agentie? Si noi am vrea sa plecam peste hotare tot cu masina.
irina, cam in cat timp fac trandafirii mustati?
pupici
bubu05 spune:
Anda, draguta povestea cu "mama bigudiu", cred ca ma inscriu si eu in aceeasi categorie. Apropo, Vlad miroase mereu a biscuiti(dar nu ca ii mananca, asa mi se pare mie ca miroase el, dulce, dulce, a vanilie )
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
lbelciug spune:
Da Gabiu, prin agentie o sa plecam. Deocamdata nu prea sunt oferte, dar sper sa gasesc la/dupa targul de turism. Voi ce intentii aveti? Tot Grecia? Ar fi frumos sa ne suprapunem ca locatie si perioada.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare
bubu05 spune:
Crinuta, drum bun, sa aveti grija de voi, va pupam si ne gandim la voi si astept sa scrii cat mai curand. Acomodare cand mai rapida si astept sa ne povestesti cum a fost drumul, cum s-a comportat Rayan si cum a fost revederea cu tati! Sa ajungeti cu bine!
PS: Maine fac Lady's fingers si ma gandesc la tine!!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
BESTUTZA spune:
Anda,
Si noi am avut
pe la 10 luni un pui! Dr i-a dat atunci dr. 2 picaturi parca de metroclopramid!O singura data i-am dat si a fost ff bine!Plus HumanHn pe care i l-am daat la inceput simplu si pe urma combinat cu Humana obisnuit! Dar la noi a fost urat cu voma in plina noapte! Din senin! Noroc ca l-am auzit laanga amine facand ca si chiuveta infundata!Si la-m ridicat repede ,repede!Asa tare m-am speriat in noaptea aia....
Of ...Dupa ais aam dat iar in bronsiolita...
Sanatate multa!
Bubu mama,as pune ceva poze dar deocamdata cele pe care le am sunt jale si burta abia de o saptamana se stravede..Dar o sa punem pozici sa ne vedeti mareti!
Draagut de tot laa Eforie! Eu acolo merg de la 1 an! Anul asta nu cred ca mergem..O sa fie tare mica aia mica!!Pe ce strada e?Noi stateam pe Cantacuzino!Dar a amurit gazda la care mergeam si pe urma am mai mers cu bilet!
Tomasa,
Te rog fff insistent..Nu ne mai arata pozele de la mare ,da?Ca eu una dupa vizionare nu mai merg, ca se indoaie plaja
http://community.webshots.com/user/bestuta
sirimie spune:
Crinuta inteleg ca pleci miine? Drum bun, si sa va simtiti bine linga tati si sa va adaptati repede!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
MihaT spune:
Crinuta, si noi va spunem drum bun si sa ajungeti cu bine!!! Te asteptam sa revii pe forum cat mai repede ,o sa iti simtim lipsa.Imi pare rau ca nu am avut ocazia sa ne vedem si noi,dar poate ne vedem pe Webcam.
ixxi spune:
anda eu i/am dat humana hn 2 cutii cand a fost cu burtica. si crisu era pleostita rau, nu manca dar bea peste 500 ml ceiut de menta. noi am mers pe combinatia hydrasec si enterol (pt hidratare si flora) si regim strict.
crinuta drum bun, acomodare usoara si te asteptam sa ne povestesti.
si noi o sa plecam la vara la mare, dar mai mult ca probabil ca la constanta. noi avem un prieten acolo si ne pune apartamentul la dispozitie si fiind in oras e mai liniste, oricum nu suntem noi aia lesinati dupa discoteci si baruri pana dimineata (suntem categoria mosi )
eu acum ma joc la calculator si tati adoarme fata, numai ca fata bandita i/a luat mana lui tati si se mangaie singura cu ea.....
sunt asa de necajita.....azi am fost la politie sa/mi depun actele pt pasaport. la ora la care incepeau depunerile erau deja 150 de persoane si aia nu primeau decat maxin 40-45 de dosare, asa ca am plecat....si daca depuneam azi ma incadram la limita cu cele 20 de zile, of.....asa o sa platesc taxa de urgenta....numai sa reusesc sa depun. mi /sa recomandat ca marti cand mai au program de la 8 sa ma duc de la 6!!!!!! sa prind loc!!!! o tampenie!!!!
asa ca liviana si fetele care planuiti plecari...ocupati/va dint timp!!!
sunt asa de suparata ca/mi vine sa las balta totul.....
aaa...si inca o noutate de la 1 mai o sa incep si eu munca.....am gasit un job bun.....dar cand ma gandesc ca nu o sa mai stau cu fata...... voi cum ati trecut peste, cum ati gasit forta necesara?
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas