Piticodromul de ian-feb05 (6)
Raspunsuri - Pagina 6
ixxi spune:
bubu super gazda de la mare,
tomasa asa o mami tot sa mearga la mare eu nu pot arata pozele mele de anul trecut din vara ca eram.... rau. acum am -10-11kg fata de atunci si tot .
si eu azi am abandonat regimul, am obosit, mi s/au terminat si rezervele si am uitat sa/mi cumpar cele necesare si am scazut doar 3kg. ma odihnesc vre/o 2 zile si incep iar, vad eu ce regim....
pupici si noapte buna si usoara.
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
kris spune:
buna seara tuturor!
Sunt tare necajita, fatita mea are febra de 2 zile, si dupa spusele dr. maine va culmina cu o febra mai mare si cu o eruptie pe piele.
Nu am voie sa-i dau antibiotic. A fost diagnosticata cu ROZEOLA
Uitati despre ce este vorba! http://reclamailegalala alt site = avertizare/site1/sanatate/html/rozeola.html
E o viroza nou aparuta!
Nu mai maninca si e foarte apatica.
Cu ajutorul Celui de Sus o sa trecem noi cumva.
bubu05 si kita, va multumesc pentru aprecieri. La inceput a plans un pic , dar apoi s-a linistit si tot le solicita vopselurile.
bubu05, super pozele de la eforie sud. asteptam mai multe detalii; pret, tel, etc
catiflo, felicitari pt noul "functionar"
tomasa, bravo! te admir in ceea ce priveste iesirile cu copilul si pt faptul ca ai fost cu bebe la mare! super pozele de la mare!
la toate si sa ne auzim cu bine!
prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)
gabi.i spune:
Anda la Reb enterocolita a durat cam o sapt.Eu nu am folosit sarurile de rehidratare pt ca si ea bea foarte mult ceai de menta.Daca ii puneam si putin zahar vroia intruna.Eu cred ca si Iri o sa-si revina repede asa ca nu te ingrijora.Astept sa ne spui ca este mai bine.
Kris am citit acum de rozeola .Nici eu nu aveam habar de ea .Sanatate multa Biancai si tie multa putere sa depasesti toate problemele.
Bubu si mie mi-au placut pozele de la mare .Poate ne mai zici ceva amanunte.
Ixxi i-mi pare rau ca a trebuit sa intampini astfel de probl la pasapoarte.Eu am fost in ianuarie cu cineva la Amzei si nu ereau decat cateva persoane(cei drept tot la urgenta l-a facut).Nu te mai necaji ,o sa rezolvi tu cumva si cu pasaportul iar cu serviciul nu-ti face griji Eu am o prietena care si-a facut o multime de griji innainte sa inceapa serviciul si acum chiar i-mi spune ca s-a acomodat f bine si ca e mult mai bine asa.
Crinuta inteleg ca plecati maine pana la urma.Va uram si noi drum bun si linistit si odata ce-l ve-ti revedea pe tati sa nu-l mai lasati singur.
Gabica mamica
catiflo spune:
In primul rind sanatate micutilor bolnaviori si multa rabdare si putere parintilor care ii ijngrijesc !
Crinuta, drum bun fara "peripetii" si sa revii cit mai curind printre noi, te asteptam cu nerabdare sa ne povestesti ce si cum !!!
la noi una calda - una rece, ieri am aflat ca dumnealui piticul e cam obraznicutz, se repede la unii baieti sa se joace cu ei si ii cam da jos pt ca ei nu merg deocamdata si nu sint foarte stabili. ieri s-a bagat intr-unul si tot el s-a lovit la buza/gingie si a curs putin singe. nu degeaba zice taica-su ca e capcaun. ieri au avut ora de pictura, au aplicat vopselele cu mina, toata camera e plina de desene, parca ma vad cu ele atirnind prin casa
aseara am avut concert, a urlat dinainte de baie si pina l-am pus la masa, iar la miezul noptii s-a trezit din nou urlind, panadolul l-a linistit insa, sper sa ii iasa maselele astea cit mai repede ca se chinuie prea mult.
noi am facut doar 2 excursii de o zi, n-am stat nicaieri peste noapte, am condus 4 ore drum intins cu o mica oprire si pentru el a fost prea mult, de cind a crescut parca nu mai are stare sa stea in scaun sau carut. dimineata a plins cind l-am lasat la gradi, ofofof...
Shobo spune:
buna fetelor,
inca n-am timp sa citesc tot din urma, am intrat si eu rpd sa vad ce mai faceti... vad ca sint copilasi bolnaviori, sa se faca rpd bine!!!
noi sintem bine, Doamne ajuta! doar ca de cam vreo 10 zile i-a aparut o pata mica si rosie asa pe limga buric, exact in zona unde il stringe pampersul si nu stim ce e... am sunat dr. si ne-a zis ca e f posibil sa fie dermatita de scutec. sa-i dam cu ceai galbenele, betadina si apoi Baneocin si sa-i punem ceva intre locul acela si scutec, sa nu mai fie in contact direct buba cu pampersul. facem asta de vreo 5 zile si NIMIC .
Aveti idee ce poate fi? nu stiu cum sa descriu exact dar e cit un bob de fasole, putin rosie, si la pipait e aspra pielea acolo si pare f uscata.
Ce o fi ca nu vad sa treaca?
a mai avut vreun copilash asa? cum este dermatita asta de scutec?
multumesc mult!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
coraly spune:
Shobo, sper ca la voi nu e asa ceva, dar eu iti zic ce am patit acum vreo 6 ani, ca imi seamana descrierea. Mi-a aparut o pata asa cat o boaba de fasole in zona burtii spre marginea chilotului, un pic intr-o parte. Si ma manca destul de tare. Dupa cateva zile, 2-3 s-a facut asa ca o piele uscata, parca erau niste striatii pe ea, incepea sa se uste, insa a inceput sa ma manance tare pielea pe trunchi si aveam niste zgrabunte foarte micute, minuscule. Daca incepeam sa ma scarpin nu ma mai opream. Asa ca m-am dus la derma si doctorita cand a vazut pata de pe abdomen si i-am descris cum a fost, a si pus diagnosticul de 'pitiriazis', o boala care se ia din aer, e un virus, si asa se manifesta. Mancarimile erau nasoale. Mi-a dat parca ceva medicament plus un unguent, si a trecut pana la urma.
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an
lavinia345 spune:
Coraly era psoriazis sau pitiriazis?Asta stiu ca se poate lua si de la caini,pisici.Eu a facut cica "pisicoza"cand eram mica.Ma tot jucam cu niste pui de pisica.
Shobo,Codrin se scarpina?Daca e uscata,din cate imi amintesc si Natalia parca a avut.Dar i-a trecut repede.Eu zic sa incerci cu Elocom sau Ultralan.Spune-i medicului la telefon daca le poti folosi.
Lavinia si Natalia(17.01.05)
pozeNatalia
Shobo spune:
coraly, habar am ce o fi... ptiriazis zici? nici asta nu stiu ce e... daca il maninca sau nu nu-mi dau seama... nu l-am vazut sa duca mina acolo sa se frece sau asa ceva, pare ca nu-l maninca totusi. poti sa-mi zici cu ce crema ti-a trecut?
oricum cred ca o sa-l duc sa-l vada Culcer sau un dermato dc e, ca asa prin tel nu cred ca e ok cind e vorba de chestii de piele.
Stiti vreun dermato bun pt copii asa mici?
faza e ca nu pare sa-l deranjeze deloc pata dar ca sa stau eu linistita tb sa-l vada cineva.
merci mult
Liviana, te pup, uite ca mai intru si eu si mai si scriu... desi si cu serviciul acum e cam greu.
cineva intreba cum e cu serviciu+bebe in primele zile: m-am acomodat muult mai rpd decit ma asteptam si imi e bine! Ma simt mai bine cind vin ac si desi poate sint obosita de pe drum+birou am chef sa ma joc cu puiul de la 6 incolo. desi de obicei vin pe la 4 si pina la 6 mai fac si eu ceva pt mine personal, ma plimb sau dorm acele 2 ore. Patricia, cita dreptate ai avut!, conteaza ENORM acele 2 ore! Acum realizez si eu.
pupici
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
amo2004 spune:
quote:Hi, hi, la fel mi se pare si mie ca miroase al meu pui
Originally posted by bubu05
Apropo, Vlad miroase mereu a biscuiti(dar nu ca ii mananca, asa mi se pare mie ca miroase el, dulce, dulce, a vanilie )
Sanatate puiutilor bolnaviori!
Crinuta, drum bun!
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time
Shobo spune:
Lavinia, nu pare sa se scarpine. Elocom chiar avem in casa ca si eu si sotul ne tot dam... ca avem o dermatita care iarna isi face de cap . la inceput mie mi-au zis ca e psoriazis si acum mai nou ca e doar dermatita. Dar amindurora ne trece cu Elocom f bine. singura pb a mea tot anul trecut si si in sarcina a fost ca nu mi-au dat voie sa-mi dau cu el pt ca afecta fatul si apoi ca alaptam. Dar tu zici ca i-ai dat fetei fara pb? pai sa o intreb si eu pe dr atunci.
Pe Natalia a vazut-o un dermato inainte? ce diagnostic i-a pus? era unul din RO? ca poate mergem si noi la el.
merci mult!