Gradinite... si iar gradinite
Raspunsuri - Pagina 8
LYADA spune:
Anais,
Lipseste cineva important din tabloul descris de tine: educatoarea. La cazemata
unde am eu copilul asta mi se pare principala problema, faptul ca si-au schimbat de 3 ori educatoarea in 9 luni si asta de acum e cam superficiala.
Ca directoarea unui loc saul altul sau familia ei sint sau nu draguti sint lucruri secundare.
Pe la ce ora ai ajuns tu la Mica Printesa? Ca-s curioasa cu vasele alea nespalate si cu aerul inchis din camere. Imi poti spune te rog?
Copilul meu e doar la program scurt, cu masa. Ma mira ca directoarea ti-a comunicat acelasi tarif, eu totusi ma astept ca va creste, nici un pret nu sta pe loc mai mult de un an, nu are cum, economic vorbind. Si asa aflu ca desertul cel mai adesea consta intr-o eugenie...
Anady_Diana spune:
Salut!@ Va implor, vreau si eu adresa gradinitei Scooby-Doo!!!! Macar un nume de strada, ceva, ca am cautat vineri inzona si nu am gasit nimic... Multumesc mult.
anemona spune:
Str. Drumea Radulescu 28. Daca dai cautare <gradinita scooby doo> pe google, gasesti info mai multe despre ea, inclusiv numar de mobil. Ti-as fi trimis eu pe PM, dar nu e activat. Sa ne spui si noua daca ajungi cum ti s-a parut.
Anemona
pge71 spune:
Anady_Diana se vede ca nu ai avut copilul la gradinita pana acum. Daca crezi ca vei gasi gradinita ideala, mai bine nu mai cauta.
Cauta gradinita cea mai buna pt. tine, cu cele mai putine inconveniente.
Si eu am gasit gradinite care-mi placeau, dar erau fie departe de casa, fie aveau program prea scurt, fie nu aveau locuri.
Important este sa indeplineasca majoritatea conditiilor tale si copilului sa-i placa. Oricum fiind mic il vor interesa alte chestii decat cele pe care le cauti tu: o atmosfera calda, jucarii, educatoare placute de care sa se ataseze, loc de joaca afara etc.
Daca tot cauti pe net, de cate ori vei gasi o gradinita care-ti place se va gasi cineva care sa o desfiinteze, ca asa sunt romanii.
Daca ai gasit o gradinita care se ridica la nivelul asteptarilor tale du copilul acolo, pt. ca daca mai cauti multe pareri o sa ramai cu el acasa cu un monstru de bona.
Oricum, aproape orice gradinita privata ofera mult mai multe conditii decat una de stat: numar redus de copii, nu 30 in grupa - de unde si posibilitatea sa se acorde fiecaruia o atentie mai mare, mancare mai buna, jucarii incomparabile, transport, program flexibil, metode moderne. La stat du-l peste 4 ani, fii gata sa-l iei la maxim 5 de la gradi si singura, sa fie cu f.f. multi copii in grupa si sa raceasca mai des.
Din ce-am vizitat eu, Smart Kids e super daca te avantajeaza, putin probabil fiind in Baneasa. Nu cauta insa conditii de lux la 200 de euro. De pe forum, Little Giants si Mini Terra iti vor place la conditille oferite, daca-ti permiti.
anemona spune:
peg71, ce stii mai exact despre Litlle Giants? M-ar interesa orice informatie despre aceasta gradinita, este intr-adevar la nivelul asteptarilor si al tarifului? Are cineva copilul acolo sau macar a auzit informatii concrete?
Anady_Diana spune:
Off, mii de multumiri, Anemona, pentru adresa! Voi merge chiar azi sa vad Scooby-Doo. Si, sigur, voi posta aici parerea mea.Iar tu, Page71 ai dreptate, nu am avut copilul la gradi pana acum, dar am avut niste triste experiente cu cativa "monstri" de bone, ca bine le-ai catalogat! Si de aceea sunt acum asa tematoare, nesigura...Sti si tu cum e sentimentul asta, cred..Sau daca nu, nici nu-ti doresc vreodata sa-l cunosti. Va doresc numai bine si spor la cautari, pentru cele care sunteti implicate in asta
Anady_Diana spune:
Lyada, eu am fost la Mica Printesa pe la ora 17.30 cand se pregateau copii de plecare. Si din acest tablou lipsea cu desavarsire..posibilitatea de a vorbi cu educatoarea...care nu era disponibila. La ce grupa e puiul tau - noi ne-am interesat pt grupa mica sau mini sau cum s-o mai numi ea (ca directoarea se cam pierduse in explicatii..)Si m-a lasat fara replica faza cu acel "WC de serviciu" de pe holul de la usa principala...care era pt toata lumea !!!Dar, ma rog, asta e alta problema
Anady_Diana spune:
Salutari la toata lumea - am fost ieri la Scooby-Doo! Am o parere buna, va expun argumentele, poate mai intereseaza pe cineva:
1. Curtea mi s-a parut OK, mare, numai buna de alergat.
2. Directoarea - Dna Savu, ff dulce - doar e manager, nu?
3. Curatel, ce sa zic, in bucatarie arata chiar bine si mirosea asa bineeee
3. Salile mi s-au parut cam mici si nu mi-a placut ca se dormea tot acolo...
4. Ceea ce chiar nu mi-a placut a fost ca nu prea ni se pot arata copii dupa diplomele de studii ale cadrelor...de ce?
5. Dar parerea generala e buna si in lipsa de altceva...cred ca vom merge acolo din toamna, dar mai vedem si alte locatii intre timp. Va pup si astept si alte pareri.
costin-andrei spune:
Draga Diana,
"Gradinita isi desfasoara activitatea intr-o vila de 360 mp si o curte de 300 mp, fiind alcatuita din 6 sali de grupa, o sala de optionale, sala de primire a copiilor, bucatarie, 2 grupuri sanitare, biroul asistentei medicale."...asta este descrierea postata de Scooby-Doo!..iar tu ai vizitat-o!..iar impresiile tale sunt valoroase..dar ceeace nu inteleg eu este cum au reusit sa "inghesuie" in 360 mp toate salile de mai sus???...ca mie imi ies cel putin dublu pentru toate astea (..da, bineinteles adunand si 3 dormitoare)...