Gradinite... si iar gradinite

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

NORMATIV DE DOTARE MINIMALĂ pentru învățământul preșcolar O.M. 3262/15.02.2006

http://www.edu.ro/index.php/articles/4823

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanazanelor spune:

Cam33, eu inca nu am copila acolo, dar vreau sa o duc din toamna. Ce stiu eu de mancare este ca o parte este pregatita acolo si o parte este catering. Nu am dedus nimic din ceea ce ai spus tu. Daca mai afli ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeypooh spune:

Pentru cei ce stau in zona, recomand gradinita din strada Venezuela colt cu Aleea Alexandru, din Dorobanti in zona ambasadelor. Conditii exceptionale, curte imensa, doua corpuri de cladire, cabinet medical propriu, educatoare exceptionale, engleza intensiv, program scurt sau lung la alegere, bucatarie super ! Atentie - sunt doua gradinite una langa alta. Cautati-o pe cea mare de pe colt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

, poate sa-mi spuna cineva cum e la gradinita Alfabet, pe Mosilor? E aproape de mine si prefer sa-l am aproape de casa. Si taxa mi s-a parut OK. Urmeaza sa merg joi sa vad personal cum e cu inscrierea, care sunt conditiile...

Miresica de 23 iulie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by cam33

Honeypooh cum se numeste gradi? Primeste sub 2ani?

Este o gradinita de stat, 251 sau 252. Asa ca nu primeste sub 3 ani. Intr-adevar are o reputatie foarte buna dar este si foarte aglomerata (peste 30 de copii in grupa) pentru ca se duc acolo tot felul de ministere etc. Nu merge cu cadou pentru inscriere (eu am incercat). Inscrierile sunt pe 2 mai si trebuie mers direct acolo si stat la coada ca tot omul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_da spune:

buna ziua mamici,

am vizitat si eu Mica Printesa si impresia generala este sa zicem buna. Vila are camere mici totusi si erau cam neaerisite. Foarte multi copii, copii pronuntau engleza mai bine decat educatoarele :)asta a fost amuzant cumva. Educatoarea este foarte tanara, amabila si distinsa. Pret un pic cam mare, cinci mil program scurt.

Despre gradinita Melba aveti informatii?

sanatate si toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anady_Diana spune:

Doamne, chiar e infricosator sa cauti gradinite...Ce ma fac, oameni buni, simt ca ma apuca disperarea...Eu vreau o gradi in sect 3 sau 4 pt baiatul meu (va avea 2.2 ani la toamna)si fac un real apel la toti cei care ati vizitat ceva pe acolo...Nici macar nu stiu cum sa incep, cu care...am facut o selectie de pe net, dar...A vazut cineva Aschiuta 2003? Sau Gradinita Sfintii Imparati C-tin si Elena?Sau poate Miva Printesa? Va rog...un sfat...o idee Multam mult

Mergi la inceput

Mai oameni-buni, spuneti ceva si de gradinitele din sectorul 3. A avut cineva copilul la "Mica Printesa"? Merg azi sa o vizitez si as vrea sa aflu si de pe la voi ceva... Multumesc, Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanazanelor spune:

De ce nu dai o cautare pe DC si ai sa gasesti tot ce s-a scris pana in momentul de fata despre Mica Printesa?

Mergi la inceput

Asa am facut, Zanazanelor, dar nu mai am acum nevoie de alte date...Ieri am vizitat doua gradi, total diferite, zic eu. Iata, deci, parerea mea pt cei interesati:
1. Gradinita SFINTII IMPARATI C-TIN SI ELENA: mi-a lasat o impresie ff buna, inca de la intrare. Totul era ferecat, se intra accesand o sonerie, totul era supravegheat cu camere video. Te intampina chiar baiatul patroanei, un tip deloc fals, chiar spre modest parca.Am vizitat tot ce se putea (mi-a placut ca nu ne-a permis sa intram in spatiile copiilor cu incaltamintea de afara!), totul era impecabil, super-curat. Bucataria parca era rupta din Alba ca Zapada.., totul era curat, spalat si la locul lui, copii erau linistiti si, ceea ce m-a impresionat, era un baietel de la grupa mijlocie care nu vroia in ruptul capului sa plece cu mami acasa - asta spune multe, nu?
Apoi, dupa vizitarea spatiilor, am fost poftiti in biroul directoarei, unde...am fost real surprinsi placut de faptul ca de pe monitorul acesteia se puteau vedea real (imagin + sonor)toate incaperile gradinitei, tot ce se petrecea acolo dar si in jurul cladirii. Iar ceea ce ne-ar face sa ducem imediat puiul acolo a fost faptul ca ei trimiteau aceste imagini on-line (cu parola) si tu iti puteai urmari copilul oricand puteai !! Asta mi s-a parut ff bine-venit... Aveau un singur inconvenient: curtea esr ff mica, insa salile si culoarele erau mari, luminoase, spatioase. Cladirea este noua si asta se vede in tot ce e acolo... A, iar grupele erau dispuse / etaje in functie de motricitatea copiilor: la parter cei mici, la 1 cei mai marisori, mai sus...Super asa, nu?
2. Gradinita MICA PRINTESA: sau mai bine lasati-o balta...Am gasit o cladire veche, putin coafata (dar de prost gust!) usa era descuiata, la intrare te intampinau scari... Directoarea, prin dragalasenia ei, parce vroia sa compenseza lipsurile...Sala de mese...un spatiu mic, inghesuit...iar in chiuveta trona o imensitate de cani murdare (era totusi indepartata ora cand fusese servita masa). Mirosea greu, a aer inchis iar copiii beneficiau de spatii mici, inguste...si pareau ff inghesuiti acolo...Curtea era, dar era toata betonata (!) si acoperita cu un fel de mocheta verde...Ceea ce a pus capac a fost insa dormitorul care era undeva la mansarda, iar pana acolo se ajungea pe niste scari incovoiate (era sa cad eu, dar copii..)si, atentie - acolo era o multime de paturi, acolo dormeau toate cca 60 suflete ale gradinitei odata, amestecate!!!!!!!!!!! Si era un aer de nedescris, si aveau si aer conditionat....Iar baile...un dezastru: wc de adulti, fara colaci, aratau oribil si erau la comun cu cele pt cadre...Si surpriza, mie mi s-a spus ca pt. program lung costa 6.500.000 / luna, nu 7.200.000 cum am citit mai sus...Eu n-as recomanda aceasta..cazemata..

Mergi la inceput