Gradinite... si iar gradinite
Raspunsuri - Pagina 6
anemona spune:
La reveuse, da, despre La bunica vorbeam. Nu stiu cum arata acum, cred ca pozele au fost facute la inceput, pana sa o mobileze/ doteze.
Eu vreau sa merg pe 4 la deschidere, sa vedem cum arata. Mai mult nu stiu. Si mie mi se par spatiile foarte (prea) mari pentru aceasta destinatie, dar poate fi si iluzia optica data de poze. Numai dupa ce vad o sa zic exact cum mi se pare.
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by La reveuse
Dar Andra poate baietelul 'mai rasarit' de care pomenea Ruxandra creeaza discutii la alti parinti din noua lui grupa...ca 'ii trage in jos' el pe ceilalti....
Nu creeaza, totul este o.k.
Chiar n-a fost vorba de "mofturile" parintilor; pur si simplu copilul era sensibil mai avansat decat cei din fosta grupa.
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
Ela76 spune:
Eh, problema asta cu copiii bolnavi care continua sa fie adusi la gradinita ne derajeaza si pe noi. Si daca am spus acest lucru educatoarelor, se pare ca au luat-o personal, plus ca declarau sus si tare ca toti aveau avize de la medic ca sunt perfect sanatosi.
(poate ca eram eu beata
)
Dar cred ca este o problema generala a gradinitelor pe la noi.
Am auzit si eu de unele crese/gradinite de stat care au o camera speciala pentru copiii bolnaviori - mi se pare un lucru bun in situatii in care chiar nu au cu cine sa stea acasa.
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
ursuletul spune:
Spunea cineva prin a doua pagina ca mancarea nu este buna la Open Mind. Eu am copilul de un an la aceasta gradinita si nu pot sa ma plang in privinta mancarii, mananca si nu s-a imbolnavit niciodata din cauza mancarii. Stiu ca mancarea se face in fiecare zi in gradinita pentru ziua respectiva. M-am nimerit de mai multe ori cand copiii luau masa de pranz si pot sa spun ca mancau toti si tot. Iar bucatarul de care se vorbea nu mai este, acum este o bucatareasa, desi era ok si bucatarul. In fine, gusturile nu se discuta.
Eu sfatuiesc mamicile sa aleaga gradinita cat mai aproape de casa, oricum nici o gradinita nu este perfecta, mereu se va gasi ceva ce nu ne place. Copiii au personalitati diferite, preferinte culinare diferite si de aceea cred ca este foarte greu sa satisfaci pe toata lumea.
anemona spune:
Cam, vrei sa duci copilasul acum sau dupa 2 ani?
Si noi suntem in cautari si avem 1,9 ani.
Anemona
capcaunul spune:
cam33,
alegerea unei gradinite bune este dificila pentru ca:
- nu exista nici o gradinita care sa ne satisfaca toate pretentiile, nici aici nici in vreo alta tara oricat de inalt ar fi nivelul de trai.
- intotdeauna se vor gasi si parinti foarte multumiti de o gradinita si parinti foarte nemultumiti.
Plecand cu aceste doua axiome din start ramane sa cautam cel mai bun compromis intre pretentiile noastre si ofertele gradinitelor.
Pentru o alegere mai usoara putem face o lista a pretentiilor noastre aranjata dupa prioritati. Cu lista asta in minte sau pe hartie vizitam gradinitele vizate si bifam sau notam toate aspectele care ne intereseaza. Cu certitudine fiecare gradinita va avea si minusuri. In final alegem varianta care are cea mai mare "nota" finala. Nici macar o asemenea lista nu vom gasi pe forumuri sau altundeva. De ce? Simplu: pentru ca fiecare dintre noi are alte preferinte sau cel putin o alta ordine a lor.
Optiunea va fi in final una strict personala (si subiectiva).
Succes ![]()
zanazanelor spune:
Mini Terra nu iti place? Este langa Mario Plaza, in Dorobanti. Sau este prea departe de casa?
Andreea_k spune:
Noi avem fetita la Prichindel si desi noi nu suntem prea incantati , ea este f fericita acolo asa ca .....asa e cel mai important lucru in opinia mea .
Am fost totusi duminica la targul de "gradinite si scoli" de la Palatul Copiilor.Groaznica organizare.
Nimeni nu era interesat sa-ti dea un pliant sau informatii decat dupa ce insistai.Dezinteres total mai ales din partea gradinitelor de stat la care nu era nimeni la stand si nu gaseai nici o informatie decat nr gradinitei.Ciudat zic eu, de ce au mai participat daca oricum nu ea nimeni.E normal ca parintii sa vina in week-end la targ ca toti avem servicii dar poate s-au gandit ca nu pot sa-si cheme oamenii la stand sambata si duminica.
Eu vroiam sa compar pt ca (credeam eu ) platim cam mult taxa :6.800.000 / luna la program lung.Am constat insa ca celelalte gradinite prezente erau mult mai scumpe.
ingridnen spune:
La gradinita (de stat) unde vreau eu sa il inscriu pe Cristi era un mare afis pe usa "nu primim copii bolnavi sau aflati in tratament". Sper din tot sufletul sa fie asa..
Ingrid si Cristi 3 ani si 1 luna
florica visan spune:
buna. stie cineva o gradinita de stat in zona ramnicul sarat-dristor unde se pot inscrie copii de 3 ani fara sa primesti vesnicul raspuns nu sunt locuri nu se mai fac inscrieri
multumesc