Gradinite... si iar gradinite

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amira2005 spune:

Gaby o sa-ti dau de veste cand o sa mergem la gradinita. Firma este pe Popa Tatu care se intersecteaza cu Transilvaniei, asa ca nu cred ca suntem colege.

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

am vizionat si eu cateva gradinite de limba germana care au si program de vara. am vazut MELBA care mi-a placut cat de cat numai ca programul de somn la grupa mare mi se pare total aiurea in conditiile in care fetita mea nu mia doarme la pranz de la 3
ani si jumatate. la gradinita unde este acum copiii mari pot opta sa nu doarma. directoarea m-a placut numai ca laudele ei vizavi de performante sunt din cale afara de insistente. mi-a pus si o caseta cu serbarea de craciun dar nu mi s-a parut extraordinara in comparatie cu serbarea similara a fetitei mele. ca sa concluzionez, nu mi-a placut programul de masa care incepea de la ora 9.30 apoi o gustare pe la 11 si la 12.30 pranzul, dupa care copiii dorm iar cand se trezesc mai au o gustare. aproape tot timpul e ocupat de mancat si dormit. tot absurd mi se pare si micul dejun de la ora 9.30. pai daca copilul se trezeste pe la 7, il duci la 8 la gradi iar el abia la 9.30 serveste micul dejun!
trec la urmatoarea gradinita: SPERANTA KINDERGARTEN, care mi s-a parut insalubra umeda si neprimitoare. era doar directoarea. nici urma de educatoare. doar o doamna care le dadea gustarea de dupa amiaza: niste covrigei, stiksuri si ceai sau suc.
am mai vazut HANSEL UND GRETEL care mi-a palcut la prima vedere numai ca pentru vacanta aveau doar program lung. directoarea era cam rece dar se putea comunica cu ea.
si in sfarsit ajung la ultima pe care am contactat-o dar la care u am ajuns inca si care se numeste COPIL ISTET, pe Mircea Zorileanu, langa manastirea casin. directoarea a fost extrem de amabila necazand insa in cealalata extrema, deschisa la discutii si interesata ca parintii sa cunoasca unde isi vor duce copilul.
daca cineva are referinte despre aceasta gradinita va rog sa le impartasiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by dddd
nu mi-a placut programul de masa care incepea de la ora 9.30 apoi o gustare pe la 11 si la 12.30 pranzul, dupa care copiii dorm iar cand se trezesc mai au o gustare.

Multor parintilor le place un asemenea program. O gustare intre mese nu strica, din contra, este recomandat un fruct cu cel putin o ora inainte de pranz. Iar somnul este o necesitate, chiar daca la varsta asta, si mai ales in stressul din zilele noastre, copilul nu-l percepe ca necesar.
quote:
aproape tot timpul e ocupat de mancat si dormit.

Daca ii ramane si timp de joaca este ok.
quote:
tot absurd mi se pare si micul dejun de la ora 9.30. pai daca copilul se trezeste pe la 7, il duci la 8 la gradi iar el abia la 9.30 serveste micul dejun!

Absurd mi s-ar parea si ca un copil trezit la 8 si dus la gradinita la 9 sa ramana nemancat.

Asadar parerile sunt impartite.
Solutia: Gradinitele prin diversitatea pachetelor oferite sa acopere cat mai bine spectrul necesitatilor si asteptarilor parintilor si copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Din toamna va merge si fetita mea la gradinita, va avea 2.5 ani.
Si la LittleOne mi s-a parut initial cam dubios micul dejun la ora 9:30. Dar, eu oricum ii articulez lui fi-mea o portie de lapte cu cereale cand se trezeste, pe la 7-8. Probabil ca micul dejun de la gradinita va fi mai mult pe post de gustare, sau completare, va manca numai ce si daca va dori.

Totusi, mi se pare cam aiurea programul de masa 9:30-11-12:30, de la gradinita Melba. Doar o ora si jumatate intre mese? Sau poate gustarea de la 11 e formata doar dintr-un mar, asa ar mai merge.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

aurelia - micul dejun nu e la 9.30! e in functie de cum ajung copii dimineata. daca majoritatea copiilor vin mai devreme, atunci se manaca. au fost zile in care s-a inceput micul dejun inainte de 9. asa ca...e in functie de copii.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

La mai toate gradinitele am vazut ca micul dejun este pana la ora 9,30. Asta pentru ca nu toti copiii vin la aceeasi ora: ei vin intre 8 si 9, si cum vin se echipeaza si merg sa manance. E logic ca daca sunt copii care ajung pe la 9, 9 si ceva - micul dejun sa tina pana la 9,30 ca sa poata manca si ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

quote:
Originally posted by cgaby

aurelia - micul dejun nu e la 9.30! e in functie de cum ajung copii dimineata. daca majoritatea copiilor vin mai devreme, atunci se manaca. au fost zile in care s-a inceput micul dejun inainte de 9. asa ca...e in functie de copii.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

A, ok. Eu asa intelesesem, intre 8 si 9:30 e primirea copiilor, la 9:30 micul dejun. Dar e bine si asa si asa.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Fetelor ,va rog daca stie cineva de gradinita Smart Kids din Baneasa

sa-mi in partaseasca si mie ceva despre aceasta gradinita .Eu as vrea sa-l inscriu acolo pe Toma din toamna si as dori sa mai aud niste pareri .Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Glavan spune:

Am descoperit de curand Gradinita Luminita pe Calea Grivitei, pana in Podul Grant. Baietelul meu in varsta de 1 an si 10 luni este foarte incantat. Dupa o experienta neplacuta la Little One, unde a plans 3 zile la rand pana s-a imbolnavit si a trebuit sa renuntam (copilul a ramas traumatizat multa vreme, cum ne apropiam de o gradinita incepea sa urle si o lua la fuga), am inceput iar cautarile si am gasit aceasta gradinita, singura care mi-a permis mie, ca mama, sa stau cu copilul si sa il ajut sa se integreze (fiu-meu a stat numai cu mine si nu suporta ideea de a ramane singur). Iata ca, dupa trei saptamani de gradinita nici nu-i mai pasa de mine, ma lasa la usa si fuge sa-i vada pe copii. Nici nu-mi imaginam asta vreodata.
Dar sa va spun cateva cuvinte despre gradinita: sunt putini copii, motiv pentru care educatoarele se pot ocupa foarte bine de ei, personalul pune mult suflet (atmosfera e ca intr-o familie mai mare), mancarea se pregateste in bucataria proprie si este de foarte buna calitativ, programul este 8-13, 8-17, dar la cerere se poate 7-19, pretul este 130e program scurt si 150e program lung, se poate asigura si transportul, beneficiaza de asistenta medicala cu medic pediatru, au un parculet chiar in fata gradinitei, dar merg si in alte parcuri (Regina Maria, Herastrau), vine un donm de la circ sa ii distreze, sau merg ei la circ. Eu,personal, sunt multumita.
Acum, pe mine m-a interesat in mod special sa fie bine ingrijit si sa fie copilul multumit. Aici a fost singurul loc unde s-a putut adapta.
Daca doreste cineva mai multe detalii despre aceasta gradinita, le impartasesc din toata inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by Glavan
Am descoperit de curand Gradinita Luminita pe Calea Grivitei, pana in Podul Grant. Baietelul meu in varsta de 1 an si 10 luni este foarte incantat ...

De unde atata insistenta in a promova gradinita asta? Si de ce faci insistent reclama sub diverse nume? Acum esti Glavan, acum o saptamana erai MMC:
quote:
Originally posted by MMC
De curand ( si ma gadesc la 2 saptamani) mi-am inscris copilul la o gradinita si totul decurge cum mi-am dorit. Cu toata ca este mic 1an si 10 luni nu a existat nici o problema ...

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77983
OK, s-ar putea sa fie bine, dar hai sa lasam sa treaca macar o juma de an si dupa aceea sa tragi niste concluzii pe care sa le postezi pe forum. Parerea mea.

Mergi la inceput