Fetele din America (63)
Raspunsuri - Pagina 7
michelle7 spune:
fetelor stiti cumva cate facturi se primesc de la spital dupa o operatie?? eu am primit doua dar cu sume modice de plata pt mine (15$ si 95$) acum astept " grosul" . astea doua au fost acoperite 90%( scria si de operatie in ele) , oare sa sper ca si operatia propriu-zisa e acoperita????? am niste emotii.......
Siminaf spune:
Sinzi, m-am uitacit la pozici, sint superbe! Mai pune, da? Si David e atit de scump si de frumuseeel!
Cu aerul conditionat la voi poate fi o problema, mai ales vara, fiind foarte umed, cred ca nu se poate supravietui fara el. Aici e foarte uscat, iar uneori vara se poate sta doar cu fanuri, si incercam sa stam cit mai mult cu fanuri, mai ales pt. copii. Pina la urma, se va obisnui si David cu aerul conditionat de acolo si probabil ca nu va mai tusi.
De curiozitate, voi aveti gresie si in dormitoare? Ca sa nu mai zic ce dormitor mare este al lui David! Frumooos!
Succes la tot ce vreti voi acolo si... spor la shoppinG (asta apropo de pctul G)
Pupici!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
xela29 spune:
sanzi_ana... Bine ati venit!
Suntem aproape vecine, eu stau in Aventura, la o aruncatura de bat. In ceea ce priveste aerul conditionat, cred ca va dura ceva timp pana va veti adapta, si nu doar David... caci eu am fost racita vreo 2 saptamani dupa ce am ajuns aici. Surprinzator, multi copii racesc aici, in ciuda temperaturilor ridicate. Din cauza umezelii apar tot felul de probleme respiratorii si alergii. Asadar, tineti mereu garda sus.
Ati aterizat intr-o perioada placuta, azi cel putin e "foarte frig" , poti purta chiar si o bluza cu maneca lunga ... dar zilele in care ai sa te intrebi daca in aerul de aici exista cu adevarat oxigen... sau respiri vapori de apa... sunt aproape.
Spor la explorat imprejurimile !!!
... words are tools...
sinzi_ana spune:
Xela, pai poate reusim sa ne vedem...hihi...
Io inca nu am carnet, trebuie sa imi vina ssn...uf...si apoi sa imi dau de carnet (am avut in tara 8 ani dar mi l-au furat si de lene inainte sa vin aici nu am mai facut altul)...depind de sotz!!!!
Cu Elena de 3 sapt tot ma chinui sa ne vedem...
Noi stam pe Sheridan str,...
Simina, multam de urari...si mie imi place de ai tai copii...mai ales de fetita ta dulcica!!! Si cand ma uit pe pozele de la voi ma tot gandesc ca nu e rau cu inca un bebe mai ales daca e fetita...
DAr parca tot nu imi vine sa ma inham...hihi...
Da, ap e misto...gresie peste tot...(ceea ce pana la urma este un lucru bun) si e f mare...si incet incet incepem sa il umplem!!!! Ca era tare gol la inceput!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
Siminaf spune:
Stai linistita, ca ai sa-l umpli!... Noi am strins atitea lucruri (am si primit, e drept), de nu ne puteam imagina ca se poate atita in doar un an. Si nu este nimic inutil, deci nu putem arunca nimic!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
Llaura spune:
Sanziana, daca ai venturi in tavan pentru aerul conditionat, exista la Home Depot niste aparatori de plastic care se prind in 2 suruburi de vent si in felul asta aerul rece nu mai bate in jos ci in sus si devine mai suportabil, costa 2-3 dolari, nu stiu cum se numesc, dar daca te ajuta am sa il intreb pe sotul meu. Plus termostatul, bneinteles.
sinzi_ana spune:
TErmostat avem...acum de 2 zile stam fara aer conditionat...afara e binisor, si ap e racoros...
Dar ma intereseaza chestia de care spui ca face sa bata aerul in sus...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
Sanca spune:
Sanzi Ana sant super pozele cu pustiul tau. E un strengar de nu se poate.
Vad ca ti-ai luat Dell, felicitari pentru achizitie. Vad ca tu ai curajul sa lasi copilul cu mancare langa lap top. Pozele de la ocean mi-au facut pofta de o vacanta la caldurica si apa buna de innotat in ea. . .
Ca veni vorba de bilete de avion pentru copii. De vreo 2-3 ani de zile au inceput companiile aeriene sa scoata reducerea de pret pentru copii sub 12 ani. Nu toate companiile, dar majoritatea - ca Lufthansa, United, Air France. Asta iarna cand am fost in RO, am zburat cu United, dar au fost scoase biletele cu Usairways, ca ei ofereau inca reducere pentru copii, dar nu United. . .
Carmenbr spune:
Sinziana, am vazut si noi pozele. Super. Noi inca nu facem baie in piscina, ca astia nu incalzesc apa, iar afara sunt vreo 70 F.
Am vazut si cum sta David in car-seat. Sper ca ai aflat ca amenda e $500 daca car-seat-ul nu e asigurat safe, daca copilul nu e legat safe, daca nu sta in car-seat... Sunt dusi pana la extrema cand vine vorba de copii. Eu zic ca te cam risti lasandu-l asa. Sau daca va opreste politia, pune-i imediat centura si pe brate. Neaparat!
Pupici si spor la decoratiuni interioare!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Ericutzul meu bebelus
Am un anisor deja!
Llaura spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
TErmostat avem...acum de 2 zile stam fara aer conditionat...afara e binisor, si ap e racoros...
Dar ma intereseaza chestia de care spui ca face sa bata aerul in sus...
Ii zice vent air deflector si se gaseste la home depot sau orice hardware store.