Fetele din America (63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

CArmen ce dulce si bucalat e Eric!!! si prietena lui Audrey e superba!!!!
Nu il lasam pe David sa stea asa in car seat...asa se alinta el...sta legat bine...

Laura, avem aici aproape un home depot, o sa ma uit...multumesc mult!!!!

Sanca, multumim de aprecieri, si baietii tai sunt frumosi si par plini de viata...hihi...
IAr pozele pisicilor si catelului sunt super...

Si noi ne gandim la un catel, dar mai asteptam un an probabil...sa vedem pe unde ne stabilim...DAvid iubeste f mult animalele...si noi am avut catel...inca il mai avem...e la socrela acum...(catelul nu a castigat la loterie)

Ne-au venit si ssn...si am cinstit azi!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

CArmen ce dulce si bucalat e Eric!!! si prietena lui Audrey e superba!!!!
Nu il lasam pe David sa stea asa in car seat...asa se alinta el...sta legat bine...

Laura, avem aici aproape un home depot, o sa ma uit...multumesc mult!!!!

Sanca, multumim de aprecieri, si baietii tai sunt frumosi si par plini de viata...hihi...
IAr pozele pisicilor si catelului sunt super...

Si noi ne gandim la un catel, dar mai asteptam un an probabil...sa vedem pe unde ne stabilim...DAvid iubeste f mult animalele...si noi am avut catel...inca il mai avem...e la socrela acum...(catelul nu a castigat la loterie)

Ne-au venit si ssn...si am cinstit azi!!!

Sinzi, Radusi David

David

sanziana, haha , tu cu ,catelul tau mai facut sa zambesc :)

felicitari pentru ssn-uri, si unde zici ca ai facut cinstea :)!ca azi tot acasa am stat toata ziualica...sunt sigura ca aveti home depot pe langa voi , daca nu te invit la asta de langa mine este doar la 5 minute de mine.

michelle, eu zic ca depinde si ce asigurare aveti .
Noi am primit muuuulte bill-uri dupa ce am fost la dr. cu Alvaro(operat la inima ,operat la stomac, operat la...etc) si nu numai cu el, si avem asigurarea medicala buna...eu zic sa te mai astepti la cateva bill-uri.
p.s singurul lucru care a fost acoperit in totalitate a fost elicopterul (100.000$)

"Daca crezi ca exista Vesnicia si stai nepasator, meriti sa fii inchis in casa de nebuni" - un parinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

fetelor care sunteti in state va rog ajutati-ma cu un sfat. problema este urmatoarea. eu am cununia civila in mai. sora prietenului meu are cetatenie americana iar mama lui va obtine green cardul luna asta. acum ele ne-au sunat rugandu-ne sa mai amanam cununia cu vreun an pt al putea chema si pe el acolo (reintregirea familiei) si deabia dupa ce ii ies lui actele sa facem cununia si sa imi depuna si mie actele. in perioada in care ar trebui sa ii iasa lui actele eu ar trebui sa stau acolo cu viza turistica (adica doar un an). cam in cat timp credeti ca i-ar iesi lui actele? pt ca este clar ca eu dupa un an ar trebui sa ma intorc in tara de unde nu cred ca as mai putea obtine o alta viza pt state neavand nici servici dupa aceasta perioada, nici casa nici nimic care sa demonstreze ca m-as intoarce in romania. daca ne casatorim acum chiar nu mai exista nici o sansa sa ne cheme? ce solutii vedeti voi? va rog dati-mi un sfat pt ca mai am o luna pana la cununie si nu stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Cristina, si eu zic ca merita sa stati pe strip. In afara de strip sincer nu stiu ce merita vizitat in Vegas (daca stati mai mult merita o excursie de o zi-doua in afara orasului la Hoover Dam si Grand Canyon, mai ales Grand Canyon) poate iti spune Veve mai multe, da' pe strip merita sa te plimbi prin hoteluri care sunt decorate fiecare dupa o tema, mie mi s-au parut mai deosebite Venetian, Bellagio si Caesar's Palace. La Venetian (si nu numai) au tavanul pictat de zici ca-i cer, si incearca ei sa redea atmosfera cu un canal de apa cu gondole cu piatete etc. Seara nu ratati spectacolul de apa/lumini/muzica din fata de la Bellagio (se repeta la interval de 30 min. cred) si eventual si spectacolul din fata de la Treasure Island (asta mi-a placut mai putin si e si mai multa inghesuiala, da' daca tot treceti pe acolo merita sa va opriti). In timpul zilei daca e suficient de cald, la piscina :-) iar seara la plimbare pe strip si eventual la spectacole. Pt. un dinner buffet relativ ieftin si bun, il recomand pe cel de la Aladdin.

Elena, eu am sunat la numerele pe care ni le-a dat Iuliana (nematics) si mi-am luat bilet pentru la vara prin Cornel de la agentia din Oregon. Dar nu stiu cum e cu biletele pentru copii. Iti tin pumnii sa gasiti o solutie buna!

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

salut fetele! am ajuns si noi p-acilea pan arkansas... ieri am facut si noi primul gratar americanesc, f bun! incerc sa fac niste poze pe aici sa le pun la vizualizare!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela29 spune:

Sanzi_ana, felicitari pentru ssn-uri! Nu v-au trimis unul in plus ? Ca poate ala ce il astept eu a gresit adresa
In ceea ce priveste Sheridan-ul, e strada mare... East sau West ? Apoi si eu sunt dependenta de sot in ceea ce priveste condusul. Nu ca nu as avea permis, dar mi se zice ca nu am destula credibilitate la volan
Poate reusim sa ne vedem candva... hihihi... ( in trei luni de zile am reusit sa vad doar o data o prietena din Boca Raton )... dar cine stie cum se va ivi ocazia intr-un week-end! Din cate stiu in Hollywood sunt multi romani si ai sa fii uimita cat de usor e uneori sa dai de ei. E mai greu atunci cand faci planuri sa te intalnesti cu vreo unul !

... words are tools...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Uelcom

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Salutare fetele.
Intru si eu sa spun ca aveti dreptate, Cornel e cel mai eficient agent de turism pe care l-am gasit pana acum.
Am inrosit zilele astea firul de telefon pe la zeci de agentii.El m-a rezolvat in 10 minute cu bilete la un pret bun si orar la fel.
Asa ca il recomand cu caldura.

Liliana

Mergi la inceput

Xela...din pacate sunt doar 3 hihi...dar pot sa desenez si io unu daca vrei...

Fetelor...o vecina de aici, tot romanaca, m-a rugat sa stau cu fetita ei de 9 ani in we cate 3 ore...
Mie imi convine, ca are si al meu baiet cu cine sa se joace, si mai ales o fetita mai mare de la care are o gramada de invatat...
Tipa vrea sa imi si plateasca...hihi...lucru care nu ma deranjeaza deloc...dar nu stiu cat sa ii cer...
Cat se plateste pt stat cu copiii???

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Pisik...m-a innebunit fetita ta!!!! Ce frumoasa e!!!!
E superba poza asta: http://community.webshots.com/photo/479094979/1479104142073377583uOfTHc
Doamne, ce dulce e!!!! SA nu o diochi!!!!! Vai...nu ma satur sa privesc!!!

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput