Fetele din America (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu spun exact ce mi-a zis mie avocatul cand am fost in aceeasi situatie. Acum eu cred ca Laura are dreptate, e bine sa faci in asa fel incat sa nu aiba ei motive de interpretare. Dar eu in cazul lor cred ca i se va aproba prelungirea si nu va conta daca sta o saptamana peste expirarea vizei. Daca nu se aproba, atunci intervine interpretarea. Cel mai bine insa este sa consulte un avocat. Si sa se grabeasca cu aplicatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

uscis.gov are processing dates si te poti orienta de acolo cu cat timp inainte petitionezi ca sa fii on the safe side.
ruxij, ma gandesc ca e putin diferita atitudinea fata de viza de turist decat fata de celelalte vize, ca faci calatorii personale si nu sunt implicate firme sau alte institutii americane carora sa le fie incurcate borcanele. Eh, putin optimism, matusa mea a stat un an (cu prelungire) si s-a intors dupa numai 3 luni perfect pregatita sa faca cale intoarsa si totusi a primit sedere de 6 luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Ruxi are dreptate, asa a fost si cazul mamei mele. teoretic, intr-o luna ar trebui sa raspunda dar astia sint "intirziati" rau, asa ca poate dura si doua luni. Daca ai aplicat pina expira viza si ti-au raspuns ca au primit aplicatia si ca o sa-ti raspunda in X zile, esti in regula, chiar daca expira viza intre timp. Mama a intrat de doua ori de atunci, nimeni n-a zis nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Alvaro nu are decit 2 ani si 3 luni si trebuie sa ii platesc bilet la acelasi pret ca al meu

nematics , thanks!

"Daca crezi ca exista Vesnicia si stai nepasator, meriti sa fii inchis in casa de nebuni" - un parinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Elena, nu se poate! Adica copiii sub 6 ani sau, parca, sub 12 ani, nu mai platesc doar 33% din bilet?!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Elena, copiii peste 2 ani platesc 80%. Cei sub 2 ani platesc 20%. Eu asa am platit pentru fetele mele pentru calatoria in Romania. Cind am fost in Hawaii, am platit bilet intreg pentru Emma care avea 2 ani si 4 luni atunci.

Probabil ca depinde de companie, dar nu pot sa iti spun sigur.

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Noi am platit pentru Deiu, la virsta de 4 ani, doar 70% din biletul de adult, acum un an si citeva luni. L-am intrebat pe sotul meu.

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Am cautat ieri pe net bilete pentru romania si absolut orice search am dat, biletul lui este egal cu pretul biletului meu!!!!!!!!!!!!fara nici o reducere.

sun azi la cei de la expedia sa intreb ....

"Daca crezi ca exista Vesnicia si stai nepasator, meriti sa fii inchis in casa de nebuni" - un parinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Bine faceti ca vorbiti de bilete pentru cei mici ca si eu vreau sa plec cu Rudy in mai sau iunie.Pana una alta,deocamdata,azi face exact o luna si nu avem nici certificatul de nastere ajuns si nici numarul social(ssn).Simina,voua in cat timp v-a venit certificatul pentreu Raluca?o prietena mi-a spus ca ea a asteptat si a venit dupa 3 luni pentru fiu-sau.Si pentru pasaport unde aplicam.Ehe,e de speriat cate nu stiu!

Avem pozici cu bunicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Elena, eu am fost acasa cu Mihnea in ian 2006 si am platit pentru el numai 80% din valoarea biletului.
Pentru copii sub 6 ani sigur este reducere.

Editez pentru ca am omis sa spun ca Mihnea avea 2 ani si 4 luni atunci.

Mergi la inceput