Fetele din America (63)
Raspunsuri - Pagina 14
Siminaf spune:
In California nu se da nici un fel de test de drug & alcohol! Nu va dati seama ca l-ar pica toti imigrantii?!? Unii stau aici de ani buni si nu stiu sa rupa doua vorbe!
Iar la citi drogati se gasesc in tot statul, cred ca s-au gindit autoritatile ca oricum testul asta ar fi dat degeaba, ca aia tot ca ei ar face! Pierdere de vreme!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
Laura Takacs spune:
Da' cel mai misto e NJ, unde chiar daca ai avut carnet in alt stat, nu ti-l poti schimba direct pe NJ. Trebuie sa dai examen scris, nu si cel de condus, dar dupa cum le tot fata mintea cate ceva la politicieni, nu m-as mira ca intr-o zi sa introduca si pe ala.
Lia, la noi e mai cald ca la voi, de aia am "ploi" deja. Branduse, narcise si inca niste unele care nu-s indentificabile.
sinzi_ana spune:
Cine imi poate spune cine sunt astia: Equifax
Credit Bureau? Ne-a fost refuzata cererea de nou serviciu telefonie la Bell south ca cica e o pb cu ssn, si sa ii cautam pe astia...
Ce companie de tel e mai bunicica si avantajoasa pt telefon si internet???
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
Siminaf spune:
Maaari probleme cu cele 3 birouri de credit!
Si noi avem ceva date gresite, fiecare dintre noi la alt birou de credit. Am tot sunat, am si scris de mai multe ori si... greselile tot acolo! Adica sotul meu este cunoscut sub vreo 3-4 nume (!!!), iar eu am locuit anterior, in orasul in care am sosit in America, la o adresa falsa!!! Culmea e ca avem probleme din cauza acestor greseli! Ba te mai refuza cite unii cind aplici pt. vreo carte de credit, ba nu ajung raportarile unde trebuie... Eu, una, i-as bate cu mina mea, de sa le sune apa in cap! Adica, dupa ce ca in functie de ce timpenii spun ei p-acolo ai sau nu ai voie sa faci atitea lucruri, ii mai doare si in de greselile pe care ei le fac!
Bafta, Sinziana! Nu-i lasa!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
philip spune:
conchita, deci ti-au scos gipsul sa inteleg...sanatate, ai grija pe unde calci si de-acu incolo.
mey, eu am facut poze la boboci (avea dreptate, am boboci, iuhu), dar n-am nici soft nici cablu' la munci, asa ca iar nu poci pune pozele.
nematics, nu's cum o fi pe la voi, da' cred ca se aseamana vremea, la noi ieri ploua si ningea in acelasi timp, da' uite c-am avut nocor, mi-or iesit bulbii...drept, i-am si pus in soare sa le creez conditii prielnice.
philip&andreea
copilasi dragalasi
Llaura spune:
Conchita, de ce n-ai zis ca ai avut piciorul in ghips, sa ne semnam si noi pe el? sper ca esti bine
Cum il cheama pe minunatul acela al vostru cu biltele de avion? gata azi imi iau bilet pt canada, si nu gasesc si ieftin, si 1 stop si sa nu plece la 6 dim...
Laura Takacs spune:
Sanzi Ana, de obicei pt telefonul fix nu ai multe alegeri intre companii, nu-i ca la cele mobile. De obice sunt maximum doua, dar eu de cand stau in America n-am vazut asta inca, de obicei e doar una care deserveste aria in care locuiesti- doar la long distance ai alegere. Si am locuit in cateva state. La internet ai alegere intre compania de telefoane si cea de cablu sau satelit, dar asta din urma e scump.
Suna pe cei de la Equifax, si vezi ce s-a intamplat de nu va "iasa" creditul- de fapt nu aveti inca credit history aici. www.equifax.com
Sanca spune:
Mey Conchita, nu am stiut ca ai dansat in vacanta pana cand ti-ai rupt piciorul. . . Oasele, se refac ele, noi sa fim sanatosi.
Ciuf, iti dau dreptate, dar eu am si 2 matze cucuiete, nu mai pot lua si un super activ dog, ca ma urc pe pereti pe urma si vii sa ma vezi la 9. . . Fa-l cetatean roman pe Cezarica, ca nu te costa decat vreo 200 de dollari si poate merge in cabina cu ai tai (nu cred ca are peste 20 de lbs). . .
Sanzi-Ana, la noi in Calif (zic asa ca santem mai cu motz), avem cateva companii telefonice locale. Noi avem prin aceiasi companie prin care avem si cablu tv si cablu pentru internet, ca a fost mai ieftin (package deal). Da si tu un google pentru compania ta de internet daca esti la cablu si vezi daca ofera un asemnea deal.
corinadana spune:
Ptr mamicile, si nu numai, din SUA va recomand o carte minunata :"Chicken Soup for the Parent Soul" Din aceeasi editie mai sunt Chicken Soup for kid's soul, for little soul si multe, multe.
Stories to warm the heart and honor the relationship.
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com