Fetele din America (63)
Raspunsuri - Pagina 15
Cleomax spune:
quote:
Originally posted by conchita
am facut eu pe curajoasa si am incercat sa gradinaresc nitel duminica, dar am cazut iar si mi l-am mai rupt o data, nah. :-)) Kengi a dus-o bine, a fost rasfatat de vecina, a sapat ceva gropi prin gradina si cam atat. :-)
nu se poate, iar ai calcat cu dreptu'?
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by Laura Takacs
Da' cel mai misto e NJ, unde chiar daca ai avut carnet in alt stat, nu ti-l poti schimba direct pe NJ. Trebuie sa dai examen scris, nu si cel de condus, dar dupa cum le tot fata mintea cate ceva la politicieni, nu m-as mira ca intr-o zi sa introduca si pe ala.
Lia, la noi e mai cald ca la voi, de aia am "ploi" deja. Branduse, narcise si inca niste unele care nu-s indentificabile.
si in WA era la fel dar din iunie 2005 s-a modificat legea si nu se mai da scrisul daca ai permis valabil in alt stat (daca e expirat trebuie dat scrisul)
lai spune:
quote:
Originally posted by Laura Takacs
Da' cel mai misto e NJ, unde chiar daca ai avut carnet in alt stat, nu ti-l poti schimba direct pe NJ. Trebuie sa dai examen scris, nu si cel de condus, dar dupa cum le tot fata mintea cate ceva la politicieni, nu m-as mira ca intr-o zi sa introduca si pe ala.
Si eu am dat in CA examen scris avand carnet din alt stat, oricum eu am zis bogdaproste ca n-a trebuit sa mai dau traseul
Lai
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by pisik 4ever
uite pe puiut
You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05
a ta e minunea???? e superba !!!!!
Oana_B spune:
Am deschis:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72406" target="_blank">Capitolul 64
Oana_B