Fetele din America (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

ma gindeam sa iau si eu carnetul in US (in ceva vreme) si am o intrebare, dupa ce dau testul teoretic pot sa am un document care sa ateste ca pot conduce cu sotul meu linga mine? (el cu carnet de US). si ma refer la legile din California.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

liris, da, o sa iti dea learner permit

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

conchita, nici n-am stiut ca ti-ai rupt piciorul. imi pare tare rau. pai asa vacanta ai tu?
pisik, pupi cat a baut formula (enfamil) n-a facut moftrui, de cand cu laptele de vaca a trebuit sa apelez la fructe.
ciuf, si caine mai ai pe cap? nu stiu, zau, cum le descurci pe toate. toata admiratia, l-am vazut si pe luca facand la olita. bravo!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by liris

ma gindeam sa iau si eu carnetul in US (in ceva vreme) si am o intrebare, dupa ce dau testul teoretic pot sa am un document care sa ateste ca pot conduce cu sotul meu linga mine? (el cu carnet de US). si ma refer la legile din California.

Simonel, da, primesti, si e valabil un an de zile, dupa care ti-l poti reinnoi sau poti da examenul pentru carnet.

in Fl nu am dat drug&alcohol. dar stiti ce se poate da online, totusi? testul ala obligatoriu dupa ce primesti prima amenda.

Philip, multumesc, asta e viata, se mai intampla. :-)) maine ma reintorc la job, slava domnului. sper sa nu ma impiedic iarasi de ceva, ca moooor sa bolesc acasa, inutila.

Ciuf, chiar esti de admirat cum faci fata la atata munca si alergatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Conchita, sanatate!
Am pus eu seminte de iarba, dar inca nu arata bine curtea mea. O sa mai pun. La noi iarba e pe alocuri uscata, pe alocuri verde, deci mai am sperante la o imbunatatire a situatiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Fetelor,

nu va mai plingeti de clima - sa vedeti la noi in Colorado cum e, alaltaseara a fost prima data cind am condus masina fara sa dau drumul la incalzire si fara manusi!!! Ce bulbi, ce frunze?? Acum 10 zile a tras un viscol de de-abia am ajuns de la aeroport acasa.

Cit despre carnet - in unele state nu se da testul de drug and alchool - eu nu l-am dat in CO; baiatul meu, in Phila, l-a dat online.

In Co nu mi-au echivalat carnetul din RO - trebuia dat driving test.

Sinziana - ai grija sa opresti complet la stop si sa nu tai liniile pentru biciclisti, iar daca te pune sa faci parcare laterala s-o faci din 3 pasi nu intr-o singura miscare. Asta ca sa nu le dai pricina de depunctare. Bafta! Dar nu mai umbla fara carnet, ca nu se stie cine te buseste pe neasteptate si dai de bucluc degeaba! Astia nu se joaca, pe-aici! Si-ti creste si asigurarea astronomic, daca te prinde fara carnet!!!

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nu gasesc cursul de drug decat online...
Unde se da?? LA Dmv center??? Sau in alte parti?? DAca il dau online e recunoscut, nu?

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Sinziana,

intreaba la telefon la DMV

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Hihi...de abia astept sa conduc masina...sa am mai multa libertate...
Bine ca nu dureaza decat 4 ore cursul...ar fi simpatic sa pic examenul...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

ana, insanatosire grabnica!

anp, eu am stat vara trecuta 4 saptamani in ann arbor si mi-am gasit apartamentul pe craigslist. era al unei studente la doctorat de la UofM, ne-am e-mail-at, am vorbit la telefon si mi s-a parut ok, cand am ajuns acolo ea era deja plecata, mi-a lasat cheia la o colega de-a ei, de vazut nu ne-am vazut niciodata, dar a fost totul in regula.

laura, eu zic sa incerci totusi sa-l pui pe craigslist, nu stii de unde sare iepurele. unii oameni chiar prefera nemobilat si chiar daca nu dai peste din astia, poti sa il lasi ceva mai ieftin si pana la urma tot gasesti pe cineva.

Lai

Mergi la inceput