Mamici casnice (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

'Neataaaaa

Adriana bine ai facut ca ai fugit cu el la urgente, mai ales ca incepuse sa se umfle.Ai sa poti sa ma incerci sa ii dai, abia dupa 2 ani, si atunci s-ar putea sa nu mai faca nici o reactie.Sanatate

Flavia ce patisi?????

Sunt prin zona.

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Adriana imi pare tare rau de puiu ta ca a facut alergie, si ca aseara n-am fost pe faza, oricum cel mai bine e ca te-ai dus la medic, ca ei stiu cel mai bine despre ce e vorba. Cum se simte acum?

Dana pe papagalul meu mi-a venit sa-l arunc pe geam ieri ca nu m-a lasat sa dorm, ciripea in continuu. Inca nu prea il lasam afara din colivie, cica sa se mai obisnuiasca cu noi.

Fetelor s-a stricat vremea, la noi ploua si e urat si frig Cel putin la noi gata cu plimbarile.

O facui de oaie azi noapte. In loc sa stau si eu in pat ca ma simteam rau, sau cu sotul, am stat pe net la povesti cu un prieten pe care nu l-am mai vazut demult. Mi-am pus castile si mocrofonul si cateva ore am si uitat de mine, al meu adormise saracu fara sa ii mai spun mcar noapte buna De facea el asa cu mine vedea

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza...
Miha multzumesc de cafea
Flavia dar soatza stie ce ai facut azi noapte ?! Aaaaa, cu un prieten
Adinell sanatate lui Andrei
O zi buna va doresc la toate mamicile casnice.
Gata o iau de la capat cu darimatul, adica ... continui. Doamne ce mare e casa asta, oare cind termin
Las' ca-mi trece, cind termin incep iar

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza

Flavia dar soatza stie ce ai facut azi noapte ?! Aaaaa, cu un prieten

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Pai el stie tot :) Mai ales k era langa mine si ma auzea ce vb, doar ca a adormit si m-a lasat sa vorbesc :) Plus ca respectivul era "my first love" (si asta stie sotul, normal :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Neata!
Miha ,multumesc de explicatii si de cafea.
Flavia ,si eu o sa mut papagalul in bucatarie pe timpul noptii,ca dimineata ciripeste si zboara de cretin prin cameara.In fiecare dimineata el ne da desteptarea.
Daniuela ,lasa ca o sa termini.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Vai de mine!
Ce-i linistea asta pe aici? Sper sa nu va gasesc pe pag 2.!
sa nu lasati subiectul sa moara ,ca va mananc!
Cami ,ce faci? Unde umbli?
Alexa si mami,ce faci fata mea? Unde umbli?
Andora,unde esti?
Nico,mai zi si tu ceva!
feteleeeee,va ducem dorul!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Neata cucuietelor!!!! hai ca intru si eu ca omu' normal sa va pupacesc nitel
Adinellu'-cred ca a fost zdravana sperietura, bine ca stii de la ce e si ca a trecut
Flavia ahaaaa pai sotul tau e de milioane atunci, asti traiasca si sa-ti fie sanatos! Iar ur first love sa fie cumintel dom'le Oricum tot mai bine asa decat ca mine care palavragesc vrute si nevrute cu strainii de pe yahoo games
Dana si Fla haha ma-ati omorat cu papagaliciosii vostri, pai si papagal si liniste? Cumnata-mea cand avea papagal il pusese saracu;-ntro colivie acoperita cu o patura si izolata in cel mai intunecos colt din hol ca sa doarma, mi s-a rupt sufletul de saracu' pacalit.

Noi suntem in plina verva asa ca nu stau mult. Am vazut ca ziceti ca la Cluj ploua, inca n-au ajuns in Buc norisorii asa ca azi merg la sala sa vad cum e si sa stabilim cand ma duc. Abia astept, nu atat pt parate cat pt timpul cu prietena mea .Alina mama voi unde umblati?
Am vazut cat de putin mai aveti pana sa scapati de burtici... hihi va dati seama ca-ntr-o luna o s-aveti papusici mici si scumpici in loc de burtici? Ma apuca nostalgia...
Auziti voi cat dati la coafor sa va tunda maimutele mci de un an jumate? Ca nu stim dar vrem.
Mii de pupici de la Gogo!
Am uitat sa va zic realizarea, doarme in patutul ei (dar in camera cu noi) Fara plansete, fara bocete, just like that

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Cum Flavia, ai "aruncat" papagalul afara??????? , macar i-ai dat adresa mea?

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Dana pai noi ce suntem mama aici, nu vezi ce galagie facem?:) Azi stai prin zona sau iar mergeti la plimbari?

Miha ai nororc k nu l-am aruncat inca pe geam si mai am timp sa ii dau adresa ta :))

Andreea asa-i, am sotz de milioane, cu ceva mai multe milioane decat mine, d'aia il iubesc si sunt mandra de el:)
"Gagiu" e cuminte ca il bate si pe el nevasta, chiar dc acu e departe de el:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

quote:
Originally posted by impreuna
"Gagiu" e cuminte ca il bate si pe el nevasta, chiar dc acu e departe de el:)

Ai mai Flaviuta mai, stiu eu cum e cu flirtul, face bine la increderea in sine! Noroc ca te stiu fata cuminte si buna

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput