Mamici casnice (20)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malla spune:

peritol? Nu am acuma in casa asta, am numai panadol sirop, dar nu cred ca e bun, nu? Ce sa fac? merg in centru la o farmacie non stop sa cumpar? spune-mi te rog???

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Dana si eu ma uitam la Neveste disperate, dar a "murit" semnalul pe drum si nu mai pot vedea , acuma vad doar purici

Adriana am cautat pe net si daca nu are alte simptome cum ar fi varsaturi, diaree si doar acea urticarie poti sa stai linistita pana dimineata.Iar maine cu prima ocazie fugi la doctor.Sanatate multa

poate totusi a venit semnalul la tv sa vad si eu macar sfasitul serialului

Noapte buna

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Tina eu eram programata pentru cezariana, trebuia sa ma internez duminica, dar simbata seara cind m.am dus la culcare, mi-a tras Isabella cu picioarele zdravan si s-a rupt apa. N-am avut absolut nimic inainte, doar in acea zi ma simteam obosita si ea se zbenguia de zor.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Uita-i sa va zic "noapte buna" , pe miine

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Credeati ca ati scapat de mine ,neeee, s-a terminat filmul
Si eu am patit-o la fel ca tine Danuta eram programata pentru cezariana dar seara m-au luat contractiile(nu mi se rupsese inca apa).In schimb in acea zi m-am simtit ca naiba.Dureri de spate si burta, o stare naspa, nici nu o pot descrie in cuvinte, iar seara cand m-am bagat in pat si m-am relaxat am inceput sa simt din ce in ce mai tare contractiile....

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Miha,tu sti de ce a murit sotul lui Bree? Eu nu am vazut toate episoadele.
Adinell ,eu nu stiu ce sa te sfatuiesc. Nu poti suna pediatrul?
Flavia ,ce face papagalul?
Cami ,tu nu mai treci pe aici? Zi si tu doua vb.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Dana, sotul lui Bree era bolnav cu inima.Iar farmacistul care o curteaza pe Bree, i s-a pus pata pe el si in loc de pastile pentru inima ii punea in flaconul respectiv zaharina.Pana intr-o seara cand s-a certat rau cu ea si a facut infarct.

SITE AMALIA

Mergi la inceput

Gata acuma chiar ca plec
Noapte buna!!!

PS:Adriana nu ai mai dat nici un semn de viata.Sper sa fie totul bine.

SITE AMALIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Nu-s normala

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Am fost cu el la "urgente", ca incepuse sa se umfle ochisorii...Am tras o sperietura, de numa... Acuma sper sa fie inspre bine. Ne-a prescris Romergan si ni s-a spus ca alergia il tine 2 zile, dar sa nu ii mai dau niciodata galbenus. Nici ca ii mai dau in veci! multumesc fetelor care au incercat sa ma ajute asa cum au stiut ele mai bine...Adevarul e ca daca nu ai cu cine te sfatui in asemenea probleme simti ca o iei razna!!!
Galbenus de ou i-am dat azi prima data, insa mancare a mai papat, si fructe(pireu, etc), dar nu mi-a facut o asemenea alergie!!!

Va pup, si va doresc o noapte de vis!!!

adriana

Mergi la inceput