Mamici casnice (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Andreea sti si tu cum e cu nostalgia:)) Nici vb de flirt
Da cu o pers cu care ai copilarit, facut facultate impreuna, colegi de servici, iti dai seama cate sunt de povestit (barfit:)

Si eu ma duc la sala de luna viitoare :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Fla

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Flavia am vazut ca te plingi de vreme urita, itzi trimit eu soareeeeeeeeeeee si un buchet mare de narcise galbene, sint proaspete, tocmai am dat iama in gradina.
Asha ca flori pentru mamicutze casnicutze
Moammaaaaaaaaaaaaa e frumos tare, cald, trimit un pic de soare si in Germania la vecinele mele ca sa fugareasca iarna si zapada.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

crismir,multam e urari!
adriana,ce mai noapte ai avut..bine ca te-ai dus la urgente!saracul andreiutz!si syb a papat cam toate cele,oua i-am dat un pic mai tarziu si nu a fost problema!in schimb sybille mi-a facut alergie la niste carnaciori cu care se scarpina pe gingii,cand am fost in tara!tot pe la urgenta am fost si noi,noroc ca inafara de bubite nu am mai avut nimic!
bai,tina,daca ti-e asa pofta de zeama de varza sa stii ca io pun un butoias la murat,pe cand venitzi voi e numai buna de mancat!ce zici?!
danelutza,si noi visam la o casutza cu gradina..imi imaginez ca e mult de munca dar si satisfactia pe masura,nu?!adica ce poate fi mai frumos decat sa stau in gradina cu burta la soare sau in serile de iarna in fata semineului!
da,andreea,mai cateva zile/saptamani si incepe adevarata distractie!abia astept sa iasa micutza...sa vedem cum o ascundem de syb ca parca imi imaginez cum o apuca de un piciorus si o duce la ea in camera sa ii faca prezentare!tati,a inceput sa-si faca ganduri daca va reusi sa-si imparta iubirea in mod egal,mai ales ca prima lui iubire e sybille.sper sa ne descurcam,sa nu neglijam pe niciuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Andreea si la Gogo:)
Cum e singura acasa?

Danelutza aproape ca ma faci sa ma mut la tara, asa mult imi place sa am gradina, livada, flori..., mai ales primavara cand toata natura revine la viata... Mai povesteste ca macar sa visez si tot mai simt mai bine :)

Corina cred ca o sa fie simpatica Syb cand isi va vedea surioara. Eu aveam tot 3 ani cand s-a nascut fratele meu si cand l-a adus de la spital am vrut sa il plimb cu tricicleta. Ai mei tot ziceau ca nu-i voie ca e mic si eu nu intelegeam cum e mic, ca imi inchipuiam ca ii destul de lung cat sa ajunga cu picioarele pe jos. Pana la urma tot singura am ajuns la concluzia ca intr-adevar nu se poate plimba cu tricicleta pt ca e ... descultz
Cat despre dragoste... cred ca totul se rezolva cand apare pitica, o sa vedeti cata mai aveti de daruit

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna ziua fetelor!

Doarme puiul meu si hop si eu pe la voi

ADRIANA puiutul..offffff...ce nasol cu ouletul...eu nu am avut probleme cu Robert...a facut si el acum "mare" urticare dar asa usoara,habar nu am de la ce...si ne-au dat Zyrtec...dar e bine ca te-ai dus la doctor cu el....insa ai grija ca eu am probleme cu el de la portocale si mi-a zis dermatologul sa fi atenta sa nu fie alergic ca va fi nasol...sa evit parul de animale in camera lui,florile si sa fie aerisita bine camera...oricum cu varsta vor scapa de toate,va fi mai bine

FLAVIA,m-am amuzat cu "gagiu"... mamica melancolica... si pt sot

Fetelor iar vine frigul...cel putin la munte au anuntat ca va ninge...asta inseamna ca la Brasov va fi rece

si o zi buna in continuare!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Flavia daca vre-odata te supara papagalul, pune-i in fata adresa mea si deschide geamul
Si eu abia astept sa dea caldura sa imi bag nasul in gradina.

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

flavia,am citit randurile tale cu inima cat un purice si ma asteptam sa-l fi pus totusi pe tricicleta!uff,bine ca nu avea papucei!
sper sa ne putem imparti atentia cat de cat in mod egal sa nu dam motive de gelozie,despre dragoste la mine e lamurita treaba ca doar am avut timp sa ma indragostesc si de puiutza nenascuta!.la tati ii e frica ca o neglijeaza pe ceea mica,ca pe syb si sa vrea nu poate ca doar toata ziua ii sta cocotata in cap!

la noi e vreme urata si cred ca o sa ploua mai incolo dar e supeer ca nu mai ninge!ca io deja am oroare!
mergem un pic afara,macar sa scoatem jumate de ora nasucul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

La mine s-a starnit un vant, mai mai ca mi-ar luat casa, si mai si ninge .
Oare cat va tine vremea asta asa de ????

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna fetelor,la mine este foarte frumos afara,am stat pe terasa si am savurat cafeluta de dimineata.imi bate soarele pina dupa amiaza pe partea mea,va dati seama ca vara este mai nasol,am jalulzele,dar tot e cald.

aseara am fost la plimbare,am intrat intr-un magazin sa-mi iau mere si niste mirosuri frate...mi s-a facut rau si a trebuit sa ies afara.noroc ca am fost cu sotul si a ramas el sa plateasca.ce ma enerveaza turcoaicele astea cu baticuri care se infofoleaza si put de la o poasta.

ADRIANA cum se mai simte puiutul tau?

fetelor,o zi buna sa aveti,intru mai tarziu,ma apuc sa mai adun de prin casa.

15+

Mergi la inceput