Mamici casnice (20)
Raspunsuri - Pagina 6
impreuna spune:
Raportez si eu prognoza meteo norocoaselor sau mai putin norocoaselor cu vreme buna: la noi plouaaaaaaaaaaaaaa.
Ma bucur ca v-ati distrat de pataniile mele, pe mine ma apuca acum amintirile din ... copilarie:) Cred ca vremea e de vina
Svetlana prima data credeam ca pomenesti de mirosuri de mancare si incepura sa te apuce poftele de ai iesit din magazin
Gata Miha priceput, deci ii dau adresa ta de mail ca doar pe aia o am:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
oooooooooooooo,ce de lume buna pe aici!
fetele ,am fost in parc si era soare si frumos cand deodata s-a intunecat si cred ca vine ploaia.ce ma enerveaza!tocmai cand ma simteam si eu mai bine.v-am zis ca am dat jos 3 kg?daca v-am mai zis nu va suparati ,dar sunt si eu bucuroasa,ca prea ma porcisem.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Dana ultima data dadusei jos un kg, deja 3 e o realizare Hai la cat mai multe :)
Deci ploaia te-a trimis acasa, las ca am auzit ca in aprilie o fi vreme buna:))
Incerc sa o corup pe o mamicutza casnicutza sa ni se alature, poate dc o strig aici o conving:) denizeluleeeeee
osna spune:
dana,super ca ai dat jos 3 kg.cat timp ti-a trebuit?
v-am spus ca eu am slabit in facultate 12 kg intr-un an?!
diadaniela spune:
Svetlana,2 saptamani jumate.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Danelutza spune:
La mine e tot soareeeee, moamaaaaa haidetzi la mine in gradina.
Dar sa stitzi ca va pun la treaba, ca altfel nu se prinde bronzul de voi
Abia astept sa vina caldura, ce piscinaaaaa, imi pun piscina de plastic in gradina si ma balacesc cu Isa
Nu ma bateti cele care nu avetzi gradina , eu va povestesc si va aduc cu gindul la mine.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Gata Miha priceput, deci ii dau adresa ta de mail ca doar pe aia o am:)
E buna si aia ca tot a mea e
SITE AMALIA
Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.
diadaniela spune:
Eu am la mama casa cu gradina.Yes,yes,yes!. E asa de bineeee! Cand vine caldura punem un cort mare,mare si o masa mare( ca suntem multi) si stam acolo....ce bine e!Eu vara jumate din timp stau la mama si jumate acasa.
Dana
ange spune:
Dana,cattttttttte kg?? 3? moamaaaa campioana frate! felicitari!
vin si eu la tine la cort.Am vazut ca se poarta in Ro(vezi filmul cu Varlam)
revin,am job de dimineata acum
am trecut doar sa va spun: o zi buna!
impreuna spune:
Cami azi nu mai esti casnica?:) Spor la job
Dana si eu sa fiu in locul tau as sta mai mult la mama.
Si vreau si eu gradina
Noi am fost crescuti la bloc, dar mergeam la bunici in Arad care stau la casa si le faceam prapad prin gradina. Ne puneam la plaja exact peste verdeturi, ca doar nu pe pamant:) Le faceam varza, saraca bunica-mea si strabunica-mea, numa ele stiu cum rabdau :)))