Mamici casnice (20)
Raspunsuri - Pagina 7
denizel spune:
Daaaaaaaaa, Flaviaaaaaaaaa!!!!!!! :))
Te-am auzit, sa stii!
hai ca ma alatur si eu voua, ca sunteti taare dragute.
Uite acum ma duc sa plantez in jardinierele de pe balcon toate semintele pe care le-am cumparat: regina noptii, thunbergia, capul sarpelui si craite(de astea mi-e rusine sa va zic pentru ca mama spune ca sunt niste porcarii, da' io mor dupa ele:)
Dupa amiaza o sa vina un nene sa-mi fixeze niste jardiniere pe pervazul geamului de la dormitor in care vreau sa pun regina noptii. Sper sa le mearga bine.
In rest, va sarut pe toate si abia astept sa mai stam la taclale.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
diadaniela spune:
Cami ,tu vino in tara ,ca te duc si la cort!
Denizel ,bine ai venit!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
am aparut. suntem bine, n-am nici un motiv pt absenta mea, doar pur si simplu am avut o lene mareee si doar v-am citit. nu da-ti cu rosii.
denizel, bine ai venit. poate fla stie mai multe despre tine, dar noi nu. ne poti spune despre tine si elf?
sanatate multa la burtici. abia astept sa va vad mamici de 1 sau 2 ori :))
adriana, multa sanatate puiutului.
dana, felicitari pt kg date jos. asta da realizare: 3kg/2,5 sapt!!!
andreea, pe tine si gogo. cum ai reusit performanta cu gogo?
noi suntem la un nou capitol. despartirea de bibi.este a 2-a zi. speram sa ne iasa din prima.
hai ca mi-am intrat in normal si o sa intru mai des.
alexa & fam
impreuna spune:
Denizelule bine ai venit in sfarsit :) Ai vazut ce super fete avem pe aici , sa iti tot vina sa stai la povesti.
Imi permit sa completez:) are un baiat dragalas si smecheras, deci mai avem un flacau in gashka, cu o mamica super-draguta
Alina pe unde esti? Cam mult ai lipsit, e totul ok? Sper ca daaaa, da si tu un semn de viatza
Adriana spune-ne pls cum se mai simte Andrei, sper ca e mai bine si sunteti acasa, ca imi fac tot felul de ganduri...
Despre poze: daca le ai in calculator, ai si cont pe yahoo, intri pe photos.yahoo.com, dai "sign in" cu userul si parola ta, apoi alegi optiunea "create new album" (asa cred ca e), dai "browese" si selectezi pozele care vrei sa le incarce. Succes.
Flavia (sotie si mamica fericita)
impreuna spune:
Alina ce bine ca ai aparut, telepatia asta ca am postat deodata:))
Si noi vrem despartire de bibi, de fapt io dam doar cand face nani, dar mai nou a prins slabiciunea bunicilor ca dc cere bibi si ziua si se mataie putin, o primeste. Deci mai 1 avem de lucru cu bunicii, apoi cu ea:) Succes si sa ne spui ce metode ai adoptat
Flavia (sotie si mamica fericita)
Porumbel30 spune:
Buna , fetelor !
Nu v-am uitat , in timpul disponibil reusesc sa va citesc printre picaturi si tot e bine (pt. mine! ).
Flavia , imi fac mea culpa...stiu ca pic de neserioasa ca nu am reusit sa-ti trimit scrisoarea promisa dar desi au trecut 42 zile de cand s-a nascut Ian , eu inca nu pot spune ca mi-am revenit complet !
Inca ma scol noaptea si pe mine intreruptul somnului ma termina , iar dimineata Paul ma ia de proaspata , uneori de la 6 dimineata ! Se intampla sa reusesc sa-l conving sa mai doarma un pic langa mine , dar rareori ! Si atunci ajung in situatia sa am nevoie de o cafea ca sa nu adorm in picioare.
Noroc cu Andrei care ma intelege si ma ajuta cu Paul si cu unele activitati casnice !
Denizel , ma bucur mult ca ai venit pe la noi (zic eu , care intru din An in Paste ! ).
Si eu am de gand sa ajung in gradina sa mai fac cate ceva...
Cand ne-am mutat in casuta asta ,curtea si gradina erau....nu va mai zic. Dar a intrat in forta sotul meu si ajutat pe ici pe colo de noi (mai ales cu galeria ) a reusit sa faca o adevarata oaza in desert (la propriu ). Inca mai avem de lucru , dar inceputul a fost facut.
Aici s-a terminat cu vremea rece si cu ploile, dar ma bucur ca nu am intrat direct in vara , ca era jale ! Acum avem o perioada chiar placuta : e cald, dar nu foarte, adie un pic vantul...
Ma bucur ca am reusit sa dau jos 9 kg. dupa nastere dar mai am de dat inca 5 cel putin ca sa ma simt iar "in pielea mea" asa ca am inceput cu abdomenele , genuflexiunile (cam greu capitolul asta ) si exercitiile cu greutati (pt. triceps si umeri mai ales) iar in paralel incerc o dieta cat mai echilibrata.
Fetelor , ce stiti de ceaiul verde ? Eu am inceput sa beau (din ala fara cofeina )pt. ca am citit undeva ca ajuta la arderea grasimilor. Ma gandesc ca poate ma ajuta in eforturile mele de a mai topi cate ceva...Voi ce ziceti ?
Va pup pe toate si va urez o zi buna !
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
symaco spune:
noi am fost afara,in fata blocului,sybille jucat iar io stat la povesti cu vecina!e racoare tare si ma gandesc cu oroare ca poate ar incepe sa ninga!
dr nostri sunt tot in greva dar io ma tin tare si nu lasa pe bebitza sa iasa pana nu se linistesc spiritele!
osna,ce m-ai distrat cu turcoaicele....din pacate ai asa mare dreptate!si io de cate ori trec pe langa una imi tin respiratia!rareori sunt turcoaice infofolite si fara mirosuri
alexa si mami spune:
fla, pup.
metoda ca si la suzi. pur si simplu nu i l-am mai dat. le-am ascuns sa nu le mai vada. era vb doar pe timpul noptii si cind adormea. ziua folosim cana cu pai. sper sa reusim. e problema noaptea ca se trezea f des. azi-noapte a plins si a adormit singura pina la urma.
alexa & fam
diadaniela spune:
Alina,leneso ce esti !
Eu m-am apucat de calcat,dar aici langa calculator sa fiu cu ochii pe voi.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Danelutza spune:
vecinele mele mi-au trimis ploaia, e soaaaarrrreeeee si ploua cu stropi mare. Sper sa treaca repede.
Bun venit Denizel sa-ti traiasca feciorasul , vezi ca noi avem multe fetitze...
Mai da' Bianca, soacra cu doua nurori unde-i ca eu n-am mai zarit-o ?!
Alexa si mami am ramas restantza la chat, dar ... ufff, nu mai termin cu treaba
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami