Mamici casnice (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Porumbel ce ma bucur ca ai mai scris, pe tine te intelegem (sau ne straduim:) ca nu-i usor cu 3 copii, eu cu una si am momente cand simt ca pic din picioare. Imi scrii tu cand ai vreme, nu-i musai mult, numa cat poti:)
Nu vrei sa pui niste poze cu voi sa va vedem? Sau macar gradina:) Nu mai stiu dc ti-am trimis parola si userul de la albumul comun...
Felicitari pt gimnastica
Ceai verde a baut si sotul meu intr-o vreme, dar la grasime nu s-a cunoscut, probabil si dc ardea grasimi le punea inapoi la fel de repede.
Poate stiu fetele mai multe.

Dana ce tare esti cu calcatul langa PC:) Pune si un web cam sa te vedem:)

Alina sa ne spui cum e cu dezvatatul de bibi, ca pe mine ma intereseaza mult

Corina tocmai acum i-a apucat pe medici greva cand trebuie tu sa nasti? Apropo, acolo iau mita prin spitale, sau se multumesc cu salar?

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

denizel,cum adica pui seminte in jardiniere?asa de cald e la tine?
moamaaaa ca vreau si eu.am disperat din cauza frigului asta

dana,sunt pe vine.Inca putin si decoloez
cand termini de calcat poate vorbim

Porumbel30.mai dar cam multe faci in acelasi timp,zau? chiar faci toate exercitiile alea de care spui tu? si chiar te tii de ele? te admir.
eu am inceput doar cu abdomene.
Acum "cochetez" cu o sala de gim dar nu reusesc deloc sa le zic:da,vin la sala!

Fl.,pun eu poza mama cu gradina meaDar dupa vizionare sa nu dai cu biciul daca ai sa vezi numai alb in poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Va salut si eu pe ziua de azi.
Si aici e urata vremea de nu-ti vine sa scoti nici nasul pe geam.
Daria a inceput de ieri sa scoata niste sunete gen aaaaaaa, tucu tucu tucu si asa se amuza daca o imiti... De azi am inceput dresajul de a adormi si altfel decat la san, ca se apropie momentul de groaza numit intarcarea. A cedat in cele din urma ca nu avea incotro dar tot mai plangea din cand in cand (probabil in amintirea tzitzei).

Bun venit, Denizel! Ador semnatura ta...

Porumbel, alaptezi? Daca da, eu stiu ca e oarecum interzis consumul de ceai verde care are un continut ridicat de cofeina, mult mai tare decat cea din cafea. Daca nu, e mai mult decat ok sa-l consumi, are multe efecte benefice. Eu una nu mai tolerez cafeaua (mi se trage de la consum excesiv) si in anul 4 si la masterat numai din asta am baut si aveam o stare de veghe perfecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

dana dupa ce termini de calcat te invit si la mine.nu pot sa calc mai mult de 2 camasi ca ma ia cu ameteli si inainte calcam tot de la prosoape de bucatarie la lenjerie.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Svetlana,hai ca am terminat!
Trimite elicopterul!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Flavia ,ce repede ai fugit ! Nici n-am avut timp sa-ti raspund.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Dana, mi-a venit barbatu acasa si a trebuit sa il hranesc:) Intrasem sa il bat la cap sa vina ca i se raceste mancarea (facuta de soacra, normal:)
Las ca mai intru eu, poate facem o conferinta ca mi dor

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Eu consum ceai verde numai ca e cu cofeina, nici macar nu stiam ca este fara, am sa caut...
Si eu zic ca din cauza lui (alaturi de gimnastica) am slabit intr-o saptamana aproape 1 kg...

Ce bate vantul afaraaaaaaa

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Fl.,sorry ca nu am avut timp sa stau cu tine nici macar 2 min. pe mess.Pe data viitoare.
Mie-mi vine colegul acasa
Sambata avem petrecere
Voi fi mai putin activa pe aici dar nu uitati ca sunt cu ochii pe voi

o seara buna.

ange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Buna mamici si burtici,
Sunt si eu o mamica casnica de o bebelusa (de 3 luni si 2 saptamani) pe nume Anastasia.
Ma primiti in grupul vostru?
Am tras cu ochiul si mi-a placut atmosfera.
O stiu pe Mirela (Crismir).

Va salut si sper sa intru cat de des pot, adica sa ma lase buburuza mea .
la toate!

Mergi la inceput