Mamici casnice (20)
Raspunsuri - Pagina 9
ange spune:
Miha,tu ce vrei sa dai jos nu te supara ca te intreb?
si ceaiul ala e chiar verde sau asa se numeste?!
ange
ange spune:
quote:
Originally posted by patriciaR
Buna mamici si burtici,
Sunt si eu o mamica casnica de o bebelusa (de 3 luni si 2 saptamani) pe nume Anastasia.
Ma primiti in grupul vostru?
Am tras cu ochiul si mi-a placut atmosfera.
O stiu pe Mirela (Crismir).
Va salut si sper sa intru cat de des pot, adica sa ma lase buburuza mea .
la toate!
Salisa si puiuta mica Anastasia!
Bun venit!
daca ai pile(crismir) atunci te primim
dar speram sa treci des pe la noi nu ca pretena ta
Crismir nu da stapane!iote de acilea
ange
mihaela amalia spune:
PatriciaR bine ai venit in clubul nostru si sa-ti traiasca buburuza
quote:
Originally posted by ange
Miha,tu ce vrei sa dai jos nu te supara ca te intreb?
si ceaiul ala e chiar verde sau asa se numeste?!
ange
Cami grasimea in exces , am eu ambitia asta sa ajung iar la 55 kg, cat aveam inainte de a ramane , nu stiu in schimb daca voi reusi aceasta performanta
Si ceailul verde ramane doar cu denumirea nu si culoarea.Si cica e foarte bun in general pentru organism (cel mai important, este anticancerigen),deci nu numai pentru sunculite e bun .
SITE AMALIA
Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.
mihaela amalia spune:
Fetelor, ia vedeti voi aici
SITE AMALIA
patriciaR spune:
Multumesc mult de primire !
Mi-am pus odrasla in carut afara sa doarma si m-am apucat de gatit ceva pentru cina.
De cateva zile e tare agitata micuta mea, ma gandesc ca-i pot aparea dintii ?!
Oare la varsta asta de aproape 4 luni sa aiba simptome de dintarie?!
Nu prea mai doarme ziua decat daca iesim afara sau daca o pun in carut la aer ...atunci daaa doarme 1-2 ore, dar in rest nu.
Ma trezeste la 6 de dimineata si nu stau o clipa jos ...ca ea vrea sa vorbim si sa ne jucam si cand oboseste tipa de ma doare capul dar sa adoarma si ea ca omul cand e obosita tareeee greu, pina ce nu ma-nebuneste de cap cu tipetele nu adoarme.
Ufff ca tare-i greu cand sunt mici.
Nu ma indoiesc ca-i greu si cand sunt mari....
Gata va las si mai intru eu, cand gasesc o clipa libera.
Pup de la noi pentru voi!
ange spune:
quote:
Originally posted by patriciaR
Ufff ca tare-i greu cand sunt mici.
Salisa si puiuta mica Anastasia!
ehehe sa vezi cand sunt 2
Miha,vreau sA stiu mai multe despre ceaiul ala minune.Pe bune.Un sit ceva unde sa citesc ai?
ange
mihaela amalia spune:
Cami uite www.ele.ro/articol_3612.html" target="_blank">aici si www.ele.ro/Ceai_verde_pentru_o_silueta_armonioasa_--a3686.html" target="_blank">aici
Spor la beut
SITE AMALIA
Danelutza spune:
Bun venit Patricia. Sa-tzi traiasca fetitza.
Ulala, daca te plinge de pe acum cu dintzii, ai cam incurcat-o. Noptzi nedormite, urletele de rigoare... Dar, nu-i nimic dupa aia cresc si dintzii si bebelushii, si or sa ne fugareasca de mama-mama. De dormit nici Isabella mea nu doarmea, ma trezea si noaptea, iar ziua (asta de pe la 4 luni) dormea doar jumatate de ora. Azi vad ca a furat aproape 4 ore, nici nu-mi vine a crede.
Mamaaaa, ce am mai trancanit, mai spunetzi si voi ceva ca eu sint in pana de...
Am asezat-o pe Isa pe o plapuma jos, poate-poate merge in patru labe. Se uita strimb la mine, sta pe burta si mai da cite un cap de parchet. Are poponetzul greu si nu vrea sa-l ridice. M-am asezat eu in patru labe, asta ca sa-i arat cum se face, ea culca capshorul pe plapuma si ma privea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami