Mamici casnice (20)
Raspunsuri - Pagina 10
impreuna spune:
Bun venit Patricia si Anastasia. E o draguta pitica, sa va traiasca.
Nu stiu dc pot aparea de la 4 luni semnale ca ar iesi dintisorii, dar tot ce se poate. Si pitica mea a avut zile mai nasoale si le puntem pe seama dintilor, insa abia la 10 luni i-au iesit primii, asa ca ziceam ca are si ea toane de domnisoara:)
Cum e viata pe la voi, cum e sa fi casnica, iti place? Mai ai pe cineva sa te ajute?
Sa ne spui si noua datele voastre sa va trecem pe lista, la fel si tu denizel, sa nu crezi ca scapi:)
Cami las ca mai vb noi ca n-au intrat zilele in sac:) Nu uita de poze cu gradina :))
Ziceti ca e bun ceaiul verde? Cel fara cofeina unde se gaseste? Nu ma intereseaza pt mine evident, pt al meu sotz care e musai sa scape de burta, si tocmai a renuntat la cafea asa ca n-as mai baga cofeina in el.
Adriana serios ca sunt ingrijorata pt tine, pls spune ce face Andrei si cum se mai simte.
Oare ce mai face Nico (pinguleasa), mai stiti ceva de ea?
Flavia (sotie si mamica fericita)
gegea spune:
Bun venit, patriciaR! Am vazut si cateva poze si m-au imprsionat cele de la maternitate. E o scumpa bebitza, sa va traiasca!
Noi mergem la nani.
Noapte buna, fetelor!
DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Varsta iubirii noastre mici
Geani si Daria (03.04.05)
malla spune:
revenii si eu... Cred ca v-am spus ca am fost cu Andrei la urgente, ca i s-u umflat ochisorii si a facut alergie de la galbenus de ou... No, noutatile ar fi ca i s-au cam dus de pe corp bubitele alea mai are cateva pe gatut, dar probabil ca pana maine nu vor mai fii. Cea mai frumoasa veste ar fi ca Andrei a stat azi nesprijitit in fundulet, pentru prima data mai mult timp... Mi-era asa drag de el... Dupa intoxicatia aia cu galbenus nu prea mai radea azi a fost mai marait, dar seara dupa ce a avut doua scaune, si-a dat drumul la zambetu-i cuceritor... Probabil ca il mai duirea burtica de era asa serios... Sper ca lucrurile sa reintre in normal...
Ce-i drept ca o cam sfeclisem... Ne-o zis doctorita de la urgente ca daca e asa de sensibil trebuie sa ii facem tratament de desensibilizarea, dar cica e ffff scump... Nu stiu ce-o mai fii, ne incredem in mana Lui Dumnezeu si speram sa ne ajute in continuare...
E frumos sa fii mama, e poate cel mai puternic sentiment care il simti, dar adevarul este ca si suferi... pe masura dragostei care i-o porti la bebelus... Suferi la cea mai mica problemuta... Asa-s eu, stiu ca ar trebui sa fiu mai tare, dar nu-s...
Pa, fetele, va pup, azi mi-a fost dor de voi, dar nu am putut intra ca sotul sta pe calculator si lucra toata ziua, numai acum am intrat direct la voi, ... sunteti niste fete extraordinare... dar am impresia ca v-am mai zis-o, nu?
Noapte de vis va doresc!
adriana
ange spune:
adinell,ne-ai spus deja ca suntem extraordinare
imi pare rau pt. bebeul tau.Nu ai stiut ca e alergic la ou? ai grija mare ca ,cu aceste alergii indiferent de natura lor sunt tareeee periculoase.
Aici exista o injectie pe care o administrezi in piciorus copilului imediat ce incepe sa se umfle.Tzine 15 min. timp in care ai timp sa ajungi cu el la spital.intreaba daca exista asa ceva in Ro.
Este musai sa ai in casa asa ceva daca Andrei este alergic.Grija mare.
Si felicitari pt. statul in fundulet.E baiat mare de acum.
Binenteles ca lucrurile vor intra in normal.Asa este cand esti mama.Ai copil,ai si griki!
Dar una peste alta,spune tu nu-i minunat sa fii mama?
somn usor.
Porumbel30 spune:
Ha ! Ha ! ha ! Am trait sa o vad si pe asta ! Sa va dau eu trezirea !
Dar lasa , ca si mie mi-a dat-o altcineva .
SCULAREAAAA!
Va astept cu cafea braziliana , columbiana , turceasca , dupa preferinta , cu lapte sau fara , cu zahar sau fara ....va mai pot oferi cacao cu lapte sau cicoare cu lapte...sau lapte simplu.
Am uitat de ceai! Va spuneam ca eu il folosesc pe cel fara cofeina, nu de alta dar eu nu renunt asa usor la cafeluta mea cu lapte asa ca daca as mai bea si ceaiul cu cofeina ar fi cam mult chiar si pt. mine !
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
Porumbel30 spune:
Ange, sa stii ca eu chiar fac acele exercitii , sau cel putin ma straduiesc din rasputeri. Cu genuflexiunile e cel mai greu pt ca se pare ca in partea dorsala atarna cel mai greu si e cel mai mult de munca .Dar stiu ca acest gen de exercitii ajuta cel mai mult la problema in cauza asa ca ii dau inainte !
Cu abdomenele nu am probleme si nici cu exercitiile cu gantere.
In legatura cu ceaiul verde , sper sa ma ajute ...am inceput sa beau cam de o saptamana si beau max. 2 cani pe zi indulcit cu miere ca asa simplu nu pot .
Din nefericre nu alaptez asa ca macar stau linistita ca nu ajunge la bebe nimic din ceaiul asta .
Ma bucur ca se ingroasa randurile pe aici ! Semn bun !
Acum ma duc sa scriu niste scrisori ca am cam ramas in urma la capitolul asta !
tuturor mamicilor si bebitilor ! O sa intru putin mai tarziu sa mai vad ce mai faceti ! Pana atunci , primiti fiecare din partea mea !
malla spune:
Da, ange e super sa fii mamica, este extraordinar!!! Intr-adevar, sunt fericita ca am un sot bun care ma iubeste si ma accepta asa cum sunt(mai cu gargauni la cap), insa faptul ca il avem pe Andrei ne face sa ne simtim impliniti. E comoara noastra.
Pa, va pup.
adriana
mihaela amalia spune:
Porumbel multam de cafea, a fost super
Adriana ma bucur ca e mai bine Andrei, cel mai bine e sa eviti toate alimentele care pot da alergii pana pe la doi ani, si abia dupa aia sa incerci sa ii dai cate putin, intre timp interseaza-te bine cam care ar fi acele alimente.Multe sanatate
Cami cum stai cu studiatul ceaiului .Eu una cand mi-a foame (si nu ar fi ora mesei), bag o cana de ceai, si gata masa
SITE AMALIA
Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.
Porumbel30 spune:
Fetelor , e 9.32 ! Ce faceti ???????????Am ajuns pe pagina 2 ????????
As fi inteles daca era sambata sau duminica sa mai stati in culcus , dar azi ? Tocmai cand stau si eu mai mult pe aici.....
V-am servit si cafeaua la pat...ce sa mai fac ?