Mamici casnice (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ioana (porumbel) multumim de desteptare si de cafea, tare multe sortimente da ai uitat de ceaiul verde:) mamicuta harnicuta, am primit, dupa ce o culc pe Sara ma pun pe scris:)

Adriana ce bine ca Andrei si-a revenit. Asa-mi place cum povestesti, intr-adevar e super sa fii parinte, dar eu pana n-am simtit pe pielea mea nu reuseam sa inteleg sentimentul asta.

Denizel, prezentza:)
Oare ce face ralucutza nu siti nimic de ea? Sper sa e ok cu sarcina...

Aseara mi-am luat revansa si am stat cu al meu sotz iubit la povesti cateva ore (de aia sunt zombie:), psiholog trebuia sa se faca, asa fain m-a facut sa inteleg cum e cu relatia dintre oameni, cum atunci cand se schimba prioritatile, interesele, se schimba si relatiile... Of ce ma macina pe mine in ultima vreme:))

Apropo, voi credeti ca poate exista prietenie adevarata intre un barbat/baiat si o femeie/fata (asa, ca fratii) fara sa se gandeasca nici unul la un moment dat la o latura sentimentala?
Daca imi puteti zice si parerile voastre v-as fi recunoascatoare

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Fete dragi, multumesc pentru primirea facuta. Chiar nu ma asteptam. Ati fost dragute, dragute. .

Porumbel, imi crapa obrazul de rusine...
Abia acum mi-am amintit...Iti scriu imediat pm.

Ange, la noi nu e chiar asa de cald, dar eu am jardinierele in balcon, iar balconul e inchis. Nu am vrut sa le pun in exterior pt. ca stam la et. 6 si nu avem copaci asa de inalti ca sa ne bucure si noua ochii. Asa ca, balconul este exclusiv pentru plante.

Mami de Alexa, elful meu e marisor, are 6 ani.
Tocmai ii povesteam ieri Flaviei ca m-a innebunit de cap sa cumpere o felicitare pentru ziua de nastere fetitei unor prieteni. Ea are 9 anisori si e o domnisorica frumoasa si cocheta, muuuult peste nivelul lui:))). Am tot incercat eu sa-l conving sa nu ii scrie, mai ales ca nici macar nu e ziua fetitei , dar nu s-a lasat. In fine, i-a scris acolo ca el n-a avut in viata lui o prietena mai buna ca ea . Cred ca o sa rada pustoaica...
I-a scris si numele pe plic, dar nu oricum: A L E C S A N D A :))) Nu mai spun ca S-ul era facut pe dos, ca el asa il face. O sa i-o inmaneze sambata, cand ne intalnim. Va povestesc reactia .

Flavia, degeaba bea sotul tau toate ceaiurile din lume. Pana nu face abdomene (vreo 200 de bucati pe zi :p), nu-i scade burtica. Hai, treci repede la galerie:))

A, ii urez si eu bun venit Patriciei!

Mai vin!

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

'neata fetele!
pup pe toate cu tot cu puiuti
ioana, multumim tare mult de cafeluta. eu mi-am luat dulce cu lapte. esti o mama de nota 20.
adriana, meseria de mama e cea mai frumoasa din lume. asa cu bune si mai putin bune. da' vb lu' colegu, copil sa nu plinga, sa nu se trezeasca noaptea, sa nu fie si bolnavior, asta nu e copil. numai cine nu e parinte nu intelege.
fla, si eu vreau sa cred ca o fata/femeie si un baiat/barbat pot sa fie priteni fara nici un interes ascuns. da' in zilele noastre nu prea se dovedeste adevarata ipoteza asta.
denizel, e de belea cu ccc cupiii astia. au niste sentimente pe care noi le aveam abia la scoala generala. sa-ti creasca mare si sanatos puiutul!
a trecut si a 2-a noapte fara bibe, a inceput a 3-a zi. parca a plins mai putin ca ieri. vreau sa cred ca e mai bine pe zi ce trece.
hai ca revin, merg un pic la joaca.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Flavia eu cred ca poate exista o relatie de prietenie intre un barbat/baiat si o femeie, numai ca sunt asa de rare...
Barbata-miu a avut o relatie de prietenie cu o tipa si se intelegeau ca fratii, tipa a plecat in Anglia.Si chiar si dupa ce a plecat il mai suna.Dar a rarit-o tare de cand e cu mine, sa nu ne deranjeze.
Si chiar a venit acasa acum vre-o 3 ani, si culmea am facut scoala de soferi impreuna (eu cu tipa), fara sa stim una de alta vre-o 2-3 saptamani..., si s-a dovedit a fi o tipa super, fara "ascunzisuri", exact cum mi-a povestit colegu' despre ea.Si cand ne-am dat seama cine/cum eram fiecare am ramas traznite amandoua...
Colegu' meu a ajutat-o mult ....dar nu mai intru in amanunte...ideea e ca mai sunt si astfel de relatii...dar asta depinde foarte mult de fiecare om in parte...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza
Porumbel nu-i nimic daca aduci paginutza noastra printre primele pe lista, noi am salvat-o cit timp ai lipsit tu
Adriana sanatate lui Andrei si felicitari pentru statul in funduletz.
Denizel cind insori baiatul, ca-mi inscriu fata pe lista

O zi buna si frumoasa la toate, la mine ploua

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mii de scuze, bine ai venit patriciaR!

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Alexa&mami , citind ce scrii tu despre biberon , mi-aduc aminte de tineretile mele cand vrand sa-l dezvat pe Andrei de obiectul cu pricina m-am rugat la Dumnezeu sa ma ajute si a doua zi Andrei a aruncat in joaca biberonul de la balcon si s-a spart. Atunci am putut sa-i spun ca nu avem ce face , s-a spart si ca atare a inceput sa bea din canita...Si am fost calma si sigura pe mine cand vorbeam cu el , avand constiinta impacata ca nu din cauza mea, mama rea, nu mai are el biberon...Recunosc ca daca nu m-ar fi ajutat Dumnezeu , cu greu as fi reusit sa scot biberonul din uz...Si stiu sigur ca El ma ajutat , pt. ca a fost prima si ultima data cand Andrei a aruncat ceva de pe balcon sau geam. Nu l-a atras niciodata sportul asta !

Flavia , n-am uitat de ceai ! Dimpotriva , l-am mentionat ultimul tocmai ca sa va ramana ultimul in atentie si sa nu fiu singura care se "sacrifica" band asa ceva

Denizel , ce ai patit ?

Adinell , pai ziua in care odrasla sta in fundulet nesprijinit trebuie sarbatorita !

Pauza !Revin mai tarziu !

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Bine ai venit Patrica!
Fetele ,mie imi era frica ca vine vara si nu mai scrie nimeni pe aicisi cand colo.......veselie maxima..
Cred ca eu dau o fuga pe la mama,ca azi n-am chef de mutra soacrei..

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

a, vroiam si eu sa intreb ceva: daca punem poze cu cupiii aici, se pot vedea doar daca ai parola? Daca e asa, pun si eu poze cu Pistruiciul, altfel, ba .

Flavia, am o nemultumire. Ai scris tu acolosha, la inceput, ca suntem casnice fiindca avem bebei sau suntem gravidute.
Fa si tu un upgrade, ca sa nu ma simt in plus. Uite, eu sunt casnica pentru ca nu am putut altfel, asa am simtit ca e cel mai bine. Adica, nu am crezut ca e ok sa platesc o bona care sa se ocupe de copilul meu dupa gradi, in timp ce eu castigam bani ocupandu-ma de copiii altora:).
Deci, poti sa pui ca suntem casnice pentru ca: si...Denizel (caz special - un fel de Bula:)))

Danelutza, nu stiu mai cand il insor, dar se pare ca mai repede decat m-as fi asteptat :))

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Da,da!
Si eu sunt casnica pt ca asa vreau! Imi place si nu am de gand sa merg la serviciu.Pam,pam!(cum spunnea cineva pe aici)

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput