Mamici casnice (20)
Raspunsuri - Pagina 12
CRISMIR spune:
Buna venit DANIZEL! piticului tau
SALISA mamica draga si puiuta galagioasa...si eu cu Robert am avut la fel probleme de la 3 luni cu gingiile,ii curgeau la balute,tot ziceam acum ii iese un dintisor...si nimic pana la 9 luni...asa ca bafta,o sa mai fie si zile grele
ANGE...pai scumpo eu nu reusesc sa tin pasul cu voi...nu ca nu as vrea,dar aveti o viteza la scris,maaaaaaamaa....plus ca ma gandesc cum reusiti?!...eu daca ar trebuisa stau aici nu apuc sa mai fac mancare,curat,sa ma joc cu Robert..nimic......si apoi copilul meu nu prea sta singur...poate asta e problema?!...la voi stau singuri puiutii?...sau e inca prea mic...las ca se face el mare,sa vezi ce de timp liber va avea mami...
Vorbeati de gradina...hmmmmm...si eu vreau..am la ai mei parinti,acolo am crescut...si e super...dar cand oi avea-o pe a mea,habar nu am....va pun si eu ceva poze daca imi dati parola si user name-ul
Ceai verde beau si ai mei parinti...tot pt slabit,dar nu are efect la ei....eu doar ii vad ca merg mai des la.......dar e bun si pt altele,dupa cum zicea cineva aici...trebuie si eu sa ma apuc de baut,poate totusi ma ajuta sa mai dau jos vreo 3 kg.
fetelor si weekend placut...nu stiu daca mai intru azi,depinde de gandacel
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
Tina_Welsh spune:
Neatza gagici.Numai pot ma doarea maseaua de mor.N-am tuica in casa ca as fi facut un leac babesc..si nici sa ma duc la dentist nu prea imi vine!
Vad ca ati luat viteza ca lumea la scris.Astazi ma apuc si eu sa fac ultima curatenie inainte de venirea lui bebe..poate asa mai uit de masea si incep contractiile ca numai pot!
la toate si un inceput de week-end excelent!
Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
impreuna spune:
Permiteti sa raportez:
- trimis Pm cu userul si parola de la album, solicitantelor denizel si Mirela
- actualizat listutza, insa pt cine vrea sa trec datele de nastere, am nevoie de ele:)
- Anca, pus o inonita in plus la motivele pt care suntem casnice, cea mai expresiva pe care am gasit-o:))
Miha, asa zic si eu, ca pot exista relatii de prietenie bune intre persoane de sex opus. Doar ca eu din experientele avute (am avut f multi prieteni buni, baieti), la aproape toti li s-a "aprins beculetul", insa au fost si cazuri (exceptii) in care am simtit ca suntem doar prieteni si atat. Asa ca exceptia intareste regula.
Insa sunt cateva chestii care imi scapa, nu le gasesc logica:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Tina_Welsh spune:
Ah si fetele,inca o rugaminte la voi.Vine cineva din tara aici,si cum vine pastele,cam ce condeimente asa as avea nevoie?Adica rahat,nuca,pentru cozonac,delikat si etc..mai dati-mi idei ca sa fac o listuta!
Eu si Mark
Semnatura mea
symaco spune:
neatza!
ii dati bataie cu scrisul nu gluma!´
flavia,din cate stiu eu aici nu se aplica teoria spagii...poate ca da, dar nu la nivel de cateva sute euroi!
medicii inca sunt in greava si am citit pe teletext ca si farmacistii s-au suparat!
ieri am avut niste contractii zdravene,abia dupa 2 ore de zacut in pat nemiscata mi-au trecut,credeam ca e ziua ceea mare!uff,macar pana dupa 5 aprilie sa mai stea...cu cat mai aproape de termen cu atat mai bine!
danelutza,cand ai povestit cum ai stat in patru labe sa-i arati la isa cum se merge m-am gandit direct la filmul ala cu Travolta´´ÚITE cine vorbeste´´!cred ca il stiti!de cate ori ma prosteam,sclembaiam la syb si ea se uita asa serioasa la mine...imi imaginam ce o zice in gandul ei!
denizel,patricia,bine ati venit in club!luati-va papuci comozi ca tre sa alergati ca sa puteti tine pasul!
bai,io sunt semicasnica..adica dupa nastere voi incepe munca la fel ca si pana luna trecuta:2 zile pe saptamana,ori in we,ori schimburi de noapte in timpul saptamanii!imi place sa merg si la munca si sa stau si acasa cu familia..asa ca cu jobul asta cred ca am dat lovitura,le am pe amadoua!
si eu cred ca exista prietenie intre barbat/femeie!,al meu sot nu crede si nici nu intelege asa ceva!
alexa si mami spune:
ioana, tare faza cu bibe. asa a patit sora mea cu suzi la fi'sa. a aruncat-o cind erau la plimbare si nu s-au mai intors dupa ea. si dusa a fost. si eu ma rog la Doamne-Doamne sa ne fie usor.
tina, acu' s-a gasit si maseluta ta? nu e de ajuns ca ne chinuie pe noi piticii? tot graviduta? ai ginduri mari cu pregatirile de paste?
aaaah, am uitat sa va zic. la noi ningeee de aseara dar e cald si avem multe balti
alexa & fam
impreuna spune:
Se pare ca majoritatea femeilor cred ca poate exista prietenie adevarata intre persoane de sex opus, doar barbatii sunt mai sceptici:)
Deci ei sunt de vina dc aceste relatii nu pot exista, ca lor li se aprinde "beculetul"
Zic bine?:)
Tina io nu le am mama cu bucataria ca ti-as zice, habar n-am sa fac o prajitura
Corina tinem pumnii sa mai stea puiutza putin, macar pana la 1 aprilie:) Daca vi atunci sa ne zici ca ai nascut, tre sa ne gandim sa nu fie pacaleala:))
Alina felicitari pt inca o zi fara bibi:) Eu abia am reusit sa o invatz pe Sara sa adoarma singura, fara mai fie nevoie de prezenta noastra in camera. Acu sa se obisnuiasca mai bine si macar bibi sa fie mangaierea ei:)
Tina_Welsh spune:
Alexa si mami,desi si craciunul l-am facut aici,am facut totul ca acasa.Ciorbita de porc,sarmalute in foi de varza(trimise din germania prin posta),cozonac.Si de paste vreau sa fac la fel.Traditionala ciorbita de miel,o fripturica de miel,drob,cozonac si sa vad de reusesc sa fac si o pasca!
Flavia,cum asa?Pai la voi cine gateste?
gagici!
Eu si Mark
Semnatura mea
impreuna spune:
Tina la noi gatesc socrii, amandoi:) Hai si eu cate o mancare din cand in cand, dar prajituri chiar nu:) Spre rusinea mea, da asta e:)
Mai ales ca eu am fixuri, cand gatesc sa nu stea nimeni langa mine sa ma bata la cap, dar cu socrii in casa slabe sanse. Asa ca mai bine ii las pe ei sa faca.
Apropo, mi-am amintit ca astazi nu am mancat NIMIC, pus si simplu am uitat Ma duc acu sa-mi iau revansa.
denizel spune:
Diadaniela, ce zici? ne convine noul emoticon? Parca ar zice ca ne-am vrajit sotii si de aia am ramas casnice:)).
N-ar fi mai bun asta: ?
hai c-o punem pe biata Flavia la munci:))
Eu nu mai am timp de computer pana duminica seara, asa ca va pup si sa aveti un weekend frumos, frumos si fara ploi.
Sper sa reusesc sa citesc ce ati scris pana atunci.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.