Mamici casnice (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Gata am pus si eu ceva pozici...fug acuma ca am pierdut o groaza de timp,si copilul nu are mancare...mama denaturata,sta pe net

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

felicitari mirela pt flacau! si tu esti o zimbareata fotogenica.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna fetelor,

corina mai putin si iti vezi fetita,o vei tine in brate,ce emotionant,eu abia atept sa aflu ce va fi.voiam sa te intreb despre bagajul de spital,trebuie sa fie asa complex ca in romania,ca m-am uitat pe listele scrise de fete si mi se pare ca toata casa trebuie sa o iau cu mine.

ma duc sa-mi spal aragazul ca mi-a dat ciorba in foc.revin mai tarziu.
pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Eu n-am reusit sa dorm . cand ziceam si eu ca trag pe dreapta , s-au trezit pe rand toti ! Asa ca mi-am facut o cafeluta (cu lapte , bine-nteles ) si sper sa rezist eroic pana diseara !
Acusi vine sotiorul acasa asa ca nu cred ca o sa mai am timp sa mai intru pe aici , mai ales daca va avea de lucru ceva pe "culcutor" (de la Paul citire).
Asta inseamna ca abia duminica seara mai pot citi ce ati mai zis intre timp...
Pana atunci toate mamicile .
Va doresc un sfarsit de saptamana frumos si insorit din toate punctele de vedere .

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Svetlana eu una sunt cam curioasa si am o "problema" de fapt o intrebare fara raspuns de cand am dat peste acest forum.
Cum au fost alesi moderatorii?????Sau cum ai fost aleasa tu????
Daca poti sa raspunzi, daca nu, nu ma supar!!!Ti-am spus, sunt eu mai curioasa , dar nu totdeauna asa cateodata

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

pai la inceput am scris o gramada de retete si sfaturi la sectia de bucatarie(bine si acum mai scriu,dar mai rar)ca simplu membru si desprecopii. mi-a propus sa fiu administrator ,(daca vreau ca e voluntariat)si am acceptat.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Valeleu fetili da si mai scrieti aisisa
Pai 7 pagini in plus fata de ieti dupa masa? mSe evde treaba ac ne-am inmultit si cu ocazia asta urez BUN VENIT NOILOR COLEGE . Denizelule, va fi o onoare si o placere nespusa sa te citesc si aici
Eu sunt pe dinafara, am vazut doar contractiile Corinei . Ai mai avut? Eu singura data cand avui a fost cand s-a deschis colul, cu 2-3 sapt inainte de a naste, dar deja le cronometram ac nu stiam cu ce se mananca.... Bafta si zi-i burticii ca-i sta bine asa macar vreo 2 saptamani....
Biberonul eu tin minte si acum, pe cuvant, cand aveam doi ani si ceva cica cum mi-a zis mma ca s-a spart si gata, am renuntat fara sa ma duca mintea ca se putea cumpara altul. Asta a fost.
Tina tu te apuci de curatenie? Vezi ca e semn de nastere, cica "instinctul pregatirii cuibului"

Nu mai zic nimic, sper sa apuc sa va citesc inainte sa rteaca alt capitol, gogoasa face niste crize naspa de personalitate, m-a disperat, fiindca nu vroia sa doarma acum si eu am dat-o jos din pattu (in care vroia sa sara si implicit sa se loveasca de toate gratiile, atingerea mea evident soldandu-se cu tipete crunte) - a inceput sa s arunce cu capul in perna de zici ca turbase.... tranteli cu fundul de pamant.. evident ca intr-un minut i-a trecut fiindca n-am mai bagat-o in seama, dar daca era bunica-sa cu ea nu vreau sa stiu ce se intampla. Ultima oara i-a lasat paharul de sticla in mana ca "asa vrea copilul sa invete sa bea" si in afara de 3 randuri de haine leoaca ne-am ales si cu un pahar spart si cu o gogoasa gata sa s taie in cioburi.

Inchei apoteotic marturisind ca am mai pus un kg pe mine

Deci toate bune si frumoase.Va pup!!!!!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Buna mamici si burtici
Multumim de trecere in listuta, mai jos sunt si celelate date despre noi.
Mamica, adica eu, cu id-ul vechi Salisa( cu care nu ma mai pot loga din habar nu am ce motive), id-ul nou Patricia (care e imprumutat), ca eu nu mai reusesc sa-mi fac cont nou, sunt nascuta in 1976, martie 12, tocmai ce am schimbat prefixul.
Anastasia, smecheruta mea, e nascuta in 2005, decembrie pe 8, dupa un travaliu de 36 de ore.
Mirela , intr-adevar micuta mea, uneori e asa de agitata si de plingareata ca pentru a o linisti fara s-o tin in brate ies afara la plimbare, in final se linisteste, adoarme, si cand ma intorc acasa ea e fresh si eu mi-s si mai frinta de oboseala.
Casnica sunt din doua motive as putea spune:
Unul si e valabil pentru ultimele luni e pentru ca tre sa ingrijesc puiuta mica, apoi pentru ca la inceput adica acu un an si jumatate am venit in Danemarca unde ca sa lucru trebuia sa vb daneza, api dupa ce am invatat un pic de daneza cat sa pot lua un job...a aparut un simburel in burtica, asa ca de aprox 1 an si jumatate sunt casnica.
Eu de profesie mi-s psiholog, unul de copii, cel putin asta am practicat in Romania, dar sa nu ma intrebati de pratici, ca una e profesia si alta e sa-ti cresti propriul copil.
Credeam ca stiu multe despre copii, dar acu aflu si mai multe odata cu cresterea propiului meu copil.
Si apoi stiti si voi, copii se dezvolta diferit.
Cam asta ar fi in cateva cuvinte despre noi si ca sa ne cunoastem si mai bine punem cateva poze Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by osna

pai la inceput am scris o gramada de retete si sfaturi la sectia de bucatarie(bine si acum mai scriu,dar mai rar)ca simplu membru si desprecopii. mi-a propus sa fiu administrator ,(daca vreau ca e voluntariat)si am acceptat.

15+

Aaaaaaaaaa

Multam' de raspuns

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

osna,mie-mi place ratzusca aia a ta

Tina draga de tine.A venit timpul? Moamaaaa ce fericire.Sa ai grija de tine,de bebe si nastere usoara-ti doresc.
NOi cum aflam?Ai o pretena ceva care poate sa intre la noi aici sa ne anunte ca e musai sa ne bucuram odata cu tine
Invata-l pe sotul tau dc

mi-a venit colegul dragelor
deseara ma duc la biserica.Nu am fost de la botezul lui Robert dar probabil acum cu cat inaintezi in varsta cu atat te apropii mai mult de D-zeu.Cert este ca la 18,00 este slujba mare cu sfintit de ulei,zahar si altele.dar cred ca stiti si voi.

PatriciaR,La multi ani! Sa fii sanatoasa ca asta-i cel mai important.Restul le aranjezi tu

Flavia,trece-o pe patricia la sarbatoritii lunii sa-i cantam la multi ani chiar daca a trecut.Oricum este luna ei,luna in care-i nascuta.Baga mare

ma duc sa-mi pregatesc copii de scoala.
am intrat sa va spun "neata" si vad ca am trecut la scris romane

Mergi la inceput