Mamici casnice (20)
Raspunsuri - Pagina 14
mihaela amalia spune:
PatriciaR sa-ti traiasca grasuna
Si vreai sa spun ca e super lacul cu berze, rate si toate orataniile de pe el....vreau si eu asa ceva
SITE AMALIA
Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.
patriciaR spune:
Tot eu,
Da Mihaela e frumos acolo la lacuri, sunt 4 lacuri despartite de strazi...si sunt multe pasari, eu insa m-am saturat sa ma tot plimb pe malul lor...ca m-am tot plimbat cat am fost insarcinata si acum cu Anastasia.
Multumesc Ange de urari si voua la fel va dorim!.
Tina sa ai parte de o nastere usoara, bebe sa fie sanatos si mult laptic! Ce va fi fetita sau baiat?
Eu nu am stiut ce este, desi mereu am avut presimtirea ca e fetita, si cand am nascut nici nu am mai intrebat ce este asa eram de fericita ca s-a terminat totul si ca e sanatos bebelusul..., apoi a spus moasa ca e fetita si am fost si mai multumita ca presimtirea mea a fost adevarata.
Dar oricum nu conteaza sexul ci sa fie sanatos sau sanatoasa.
la toate!
patriciaR spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
patriciaR, ce minunatie de fetita! sa creasca mare si sanatoasa.
alexa & fam
pentru Alexa si mamica ei !
alexa si mami spune:
patriciaR. de fapt care e numele tau? daca nu te superi.
plimbare placuta svetlana!
noi azi nici nu putem iesi. e o vreme tare urita si frig.
alexa & fam
patriciaR spune:
Numele meu de botez care mi l-a dat mama acu 30 de ani e Alina, Salisa e id cu care intram pe desprecopii, dar de cand nu reusesc sa mai intru cu Salisa ...ma loghez cu Patricia, jos insa a ramas aceeasi semnatura ...Salisa, in amintirea acestui nume care l-am inventat eu.
Voi spuneti-mi cum vreti!
Oricum aceeasi mamica cu aceeasi Anastasie sunt!
Danelutza spune:
Ulalala, dar mult atzi mai scris mai mamici. Eu avui musafiri si de asta n-am intrat, o musafira draga mie, cunoscuta pe dc.
Acum sa trec la teme.
Porumbel mi-a placut faza cu biberonul. Eu am incercat sa-i dau Isei in mashina ca sa bea apa, il rontzaie ca pe morcov, nu stie sa suga, si daca tot n-am incercat pina acum, cred ca e cam tirziu sa se mai obisnuiasca ca deja e dintzoasa rau, are trei dintzi si o bucatzica.
Denizel si eu sint casnica de meserie, ca asha vrea muschii lui soatza... si la cit costa aici o dadaca, mai bine mai aduc eu vreo doi bebei acasa.
Tina vina la mine ca-tzi dau o tzuica, are soatza de-a sticle, dar nu le-am incercat inca...
Apropo de lista din Romania, eu vreau cozonac... sint total pe dinafara, mie mi-a trimis mama, anul trecut, cozonac cu autocarul. Ai grija de tine si sa ne anuntzi cind apare bebelushul.
Symaco daca mergi la munca, cine o sa stea cu bebe, sau il trimitzi la mine ca tot sintem aproape ?!
Flavia nu-mi imprumutzi si mie socrii tai pentru paste, ca tzii trimit dupa ... inapoi, hai macar pentru pastele catolic ca-i cu o saptamina inainte la cel ortodox.
Mirela tzi-am admirat feciorashul, dar ... mamaaaaaa ce culoare frumoasa au ochishorii tai.
Andora m-am mai ingrasat si eu cu 200 de grame
Patricia ce scumpa-i Anastasia si ce bine-i sta imbracata in roshu.
Sper ca n-am sarit pe nimeni.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
patriciaR spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Ulalala, dar mult atzi mai scris mai mamici. Eu avui musafiri si de asta n-am intrat, o musafira draga mie, cunoscuta pe dc.
Acum sa trec la teme.
Porumbel mi-a placut faza cu biberonul. Eu am incercat sa-i dau Isei in mashina ca sa bea apa, il rontzaie ca pe morcov, nu stie sa suga, si daca tot n-am incercat pina acum, cred ca e cam tirziu sa se mai obisnuiasca ca deja e dintzoasa rau, are trei dintzi si o bucatzica.
Denizel si eu sint casnica de meserie, ca asha vrea muschii lui soatza... si la cit costa aici o dadaca, mai bine mai aduc eu vreo doi bebei acasa.
Tina vina la mine ca-tzi dau o tzuica, are soatza de-a sticle, dar nu le-am incercat inca...
Apropo de lista din Romania, eu vreau cozonac... sint total pe dinafara, mie mi-a trimis mama, anul trecut, cozonac cu autocarul. Ai grija de tine si sa ne anuntzi cind apare bebelushul.
Symaco daca mergi la munca, cine o sa stea cu bebe, sau il trimitzi la mine ca tot sintem aproape ?!
Flavia nu-mi imprumutzi si mie socrii tai pentru paste, ca tzii trimit dupa ... inapoi, hai macar pentru pastele catolic ca-i cu o saptamina inainte la cel ortodox.
Mirela tzi-am admirat feciorashul, dar ... mamaaaaaa ce culoare frumoasa au ochishorii tai.
Andora m-am mai ingrasat si eu cu 200 de grame
Patricia ce scumpa-i Anastasia si ce bine-i sta imbracata in roshu.
Sper ca n-am sarit pe nimeni.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
multumim!
Cred ca deja v-am zapacit mamicilor.
Sper sa nu va suparati pe mine!
mihaela amalia spune:
Abia ce am intrat in casa.E super afara chiar daca e putin racoare.Las' ca scapa si soarele asta de dinti
SITE AMALIA
Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.