Mamici casnice (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

PatriciaR sa-ti traiasca grasuna
Si vreai sa spun ca e super lacul cu berze, rate si toate orataniile de pe el....vreau si eu asa ceva

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

patriciaR, ce minunatie de fetita! sa creasca mare si sanatoasa.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Tot eu,
Da Mihaela e frumos acolo la lacuri, sunt 4 lacuri despartite de strazi...si sunt multe pasari, eu insa m-am saturat sa ma tot plimb pe malul lor...ca m-am tot plimbat cat am fost insarcinata si acum cu Anastasia.
Multumesc Ange de urari si voua la fel va dorim!.
Tina sa ai parte de o nastere usoara, bebe sa fie sanatos si mult laptic! Ce va fi fetita sau baiat?
Eu nu am stiut ce este, desi mereu am avut presimtirea ca e fetita, si cand am nascut nici nu am mai intrebat ce este asa eram de fericita ca s-a terminat totul si ca e sanatos bebelusul..., apoi a spus moasa ca e fetita si am fost si mai multumita ca presimtirea mea a fost adevarata.
Dar oricum nu conteaza sexul ci sa fie sanatos sau sanatoasa.

la toate!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexa si mami

patriciaR, ce minunatie de fetita! sa creasca mare si sanatoasa.

alexa & fam

pentru Alexa si mamica ei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

week-end placut fetelor,eu plec la plimbare cu sotul.

svetlana15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

patriciaR. de fapt care e numele tau? daca nu te superi.
plimbare placuta svetlana!
noi azi nici nu putem iesi. e o vreme tare urita si frig.

alexa & fam

Mergi la inceput

Numele meu de botez care mi l-a dat mama acu 30 de ani e Alina, Salisa e id cu care intram pe desprecopii, dar de cand nu reusesc sa mai intru cu Salisa ...ma loghez cu Patricia, jos insa a ramas aceeasi semnatura ...Salisa, in amintirea acestui nume care l-am inventat eu.
Voi spuneti-mi cum vreti!
Oricum aceeasi mamica cu aceeasi Anastasie sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ulalala, dar mult atzi mai scris mai mamici. Eu avui musafiri si de asta n-am intrat, o musafira draga mie, cunoscuta pe dc.
Acum sa trec la teme.
Porumbel mi-a placut faza cu biberonul. Eu am incercat sa-i dau Isei in mashina ca sa bea apa, il rontzaie ca pe morcov, nu stie sa suga, si daca tot n-am incercat pina acum, cred ca e cam tirziu sa se mai obisnuiasca ca deja e dintzoasa rau, are trei dintzi si o bucatzica.
Denizel si eu sint casnica de meserie, ca asha vrea muschii lui soatza... si la cit costa aici o dadaca, mai bine mai aduc eu vreo doi bebei acasa.
Tina vina la mine ca-tzi dau o tzuica, are soatza de-a sticle, dar nu le-am incercat inca...
Apropo de lista din Romania, eu vreau cozonac... sint total pe dinafara, mie mi-a trimis mama, anul trecut, cozonac cu autocarul. Ai grija de tine si sa ne anuntzi cind apare bebelushul.
Symaco daca mergi la munca, cine o sa stea cu bebe, sau il trimitzi la mine ca tot sintem aproape ?!
Flavia nu-mi imprumutzi si mie socrii tai pentru paste, ca tzii trimit dupa ... inapoi, hai macar pentru pastele catolic ca-i cu o saptamina inainte la cel ortodox.
Mirela tzi-am admirat feciorashul, dar ... mamaaaaaa ce culoare frumoasa au ochishorii tai.
Andora m-am mai ingrasat si eu cu 200 de grame
Patricia ce scumpa-i Anastasia si ce bine-i sta imbracata in roshu.
Sper ca n-am sarit pe nimeni.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza

Ulalala, dar mult atzi mai scris mai mamici. Eu avui musafiri si de asta n-am intrat, o musafira draga mie, cunoscuta pe dc.
Acum sa trec la teme.
Porumbel mi-a placut faza cu biberonul. Eu am incercat sa-i dau Isei in mashina ca sa bea apa, il rontzaie ca pe morcov, nu stie sa suga, si daca tot n-am incercat pina acum, cred ca e cam tirziu sa se mai obisnuiasca ca deja e dintzoasa rau, are trei dintzi si o bucatzica.
Denizel si eu sint casnica de meserie, ca asha vrea muschii lui soatza... si la cit costa aici o dadaca, mai bine mai aduc eu vreo doi bebei acasa.
Tina vina la mine ca-tzi dau o tzuica, are soatza de-a sticle, dar nu le-am incercat inca...
Apropo de lista din Romania, eu vreau cozonac... sint total pe dinafara, mie mi-a trimis mama, anul trecut, cozonac cu autocarul. Ai grija de tine si sa ne anuntzi cind apare bebelushul.
Symaco daca mergi la munca, cine o sa stea cu bebe, sau il trimitzi la mine ca tot sintem aproape ?!
Flavia nu-mi imprumutzi si mie socrii tai pentru paste, ca tzii trimit dupa ... inapoi, hai macar pentru pastele catolic ca-i cu o saptamina inainte la cel ortodox.
Mirela tzi-am admirat feciorashul, dar ... mamaaaaaa ce culoare frumoasa au ochishorii tai.
Andora m-am mai ingrasat si eu cu 200 de grame
Patricia ce scumpa-i Anastasia si ce bine-i sta imbracata in roshu.
Sper ca n-am sarit pe nimeni.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

multumim!
Cred ca deja v-am zapacit mamicilor.
Sper sa nu va suparati pe mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Abia ce am intrat in casa.E super afara chiar daca e putin racoare.Las' ca scapa si soarele asta de dinti

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput