Mamici de iulie - august 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 14
she_wolf spune:
Pumpkin, normal ca datele sunt orientative, eu am avut la Cristi DPN-ul pe 27 decembrie si am nascut pe 16.
Interesant feeling ai. ![]()
Geliza, n-am fost niciodata, dar am auzit vorbe bune despre litoralul bulgaresc, asa ca, vacanta placuta. ![]()
Claudia
(18+) si
Cristi (16.12.2002)
MADYN spune:
pumpkin, foarte interesant site-ul!
Fetele, care mai aveti link-uri d-astea, mai bagati aici si la noi
!
Pupici!
20+ 
Bebelica
cinta spune:
dati-mi pe PM adrese de mail daca doriti sa va trimit o frumusete de ppt cu dialogul dintre un bebe cu DD inainte de a se naste. mie mi-au dat lacrimile cand l-am vizionat![]()
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png
geliza spune:
cinta, e ceva cu mama? ca am si eu unul...asa se cheama "mama"
Eliza
19+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
cinta spune:
posibil sa fie acelasi, Eliza
ori sunt hormonii de vina, ori e cu adevarat impresionant realizat dialogul... pt ca eu m-am smiorcait nitel in birou ![]()
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png
map spune:
Buna fetelor, azi nu am aparut deloc ca trebuia sa lucrez cu cineva si putea veni pe neasteptate asa ca am tinut forumul inchis. Si mi-a tras teapa ca nu a venit. Acum macar a plecat stiu ca nu mai apare ![]()
bulinuta foarte bine faci, stai mai multe zile acasa. Si sambata sa nu care cumva sa mergi la munca, stai acasica linistita. Stii eu cand aveam starile de voma, slava Domnului ca acum mai apar numai rau de tot, dr de familie mi-a spus sa merg acasa si sa-mi fac viata frumoasa
. Asa sa faci si tu acum, stai acasa si simte-te bine.
Fetelor azi bebele meu a avut program de joaca de pe la 11 pana pe la 13 ![]()
Cat despre cat de multe aude un bebe in burtica eu nu stiu ce sa mai cred. Citisem si eu ca de la nu stiu cate saptamani aude sunete si reactioneaza la difereite ritmuri de muzica. Intr-o zi insa sotul meu a stat pana pe la 1 noaptea sa vada o emisiune tot bazata pe ceva studii stiintifice si aceia au spus ca nu aude bebele decat atunci cand intensitatea suntului are o valoare foarte mare, poate asa comparabila cu o explozie, nu stiu cat de mare. De atunci nu stiu pe cine sa mai cred
ca se contrazic teoriile astea cam rau.
Fetelor am si eu o problema, de fapt doua:
1. Incepand de ieri mi se contacta burta cand merg la toatela. Pana ieri nu am avut problema asta si nici ieri nu am bagat-o asa in seama dar azi se repeta. Nu tine mult contractia dar este destul de puternica. Voua vi se intampla asa? Poate sa fie oare si de la faptul ca stau aici toata ziau chircita pe scaun? Saptamana trecuta cat am stat acasa si m-am odihnit aproape ca uitasem ce-i aceea contractie.
2. Au inceput sa ma doara talpile asa din senin, ma dor cumva in portiunea dintre degete si scobitura piciorului. Parca ai zice ca cine stie cat colid. Este adevarat ca merg dar putin in comparatie cu cat sunt eu invatata sa merg. Mai are cineva problema asta?
Mai muncesc si eu un pic acum, inca doua ore si ceva si o intind la masagel.
Pupicei
Monica
iulenca spune:
Fetelor ce e asa slaba miscarea azi ? V-ati tras la somn din cauza vremii. Hai trezirea ca ma plictisesc. Daca dormiti acum la noapte o sa va uitati pe pereti. Care sunteti la munca valea akasa si care sunteti akasa fugutza la bucatarie si asteptati-va si voi sotul cu masa pregatita. Sau mai bine faceti-va frumoase si asteptatii pe sotii vostrii gata de iesire la restaurant in oras.
Hai ca bat campii. Va pupik
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
map spune:
iulenca nu s-a terminat programul de munca, mai este pana la 17-17.30 ![]()
. Noi suntem mai lenesi pe aici si venim la munca la 8.30, mai trebuie sa luam si 30 de min pauza de pranz cica asa ca stam mai mult, mai ales daca maine vrem s-o intindem mai repede.
Monica
pumpkin spune:
Madyn,
. 

Ce ti-ai luat de la expo ? Eu am pus ochii pe un carutz, visez la el. 

Map, ti-am pus si ultima poza in album. 

Iulia , faci pe sefa pe aici ?
Io stau la munci pana la 6
. Dupa care vroiam sa dau o tura de parc, dar se pare ca a inceput ploaia...
. Te pupik si io 

Miky
25+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 
NEW
Album intalnire 18 martie NEW 
25miky spune:
buna fetelor! mai noi terminam un capitol in 2 zile-ce rapide suntem!!!care dintre voi aveti probleme cu spatele ca pe mine ma termina de aseara ,nici nu pot sa ma intorc,nu stiu ce am .Cat despre umflat,nu inca -ati vazut in poze ce falcute am facut?m-a enervat soacramea aseara ,a zis sa am gija sa nu ma ingras prea mult-ca ea nu a luat asa mult cand a fost gravida cu sotul,nu stiu daca sunt hormoni sau altceva dar nu o mai plac deloc;e o doamna ea
,sper sa nu o prind la spital ca nu ii dau drumul inautru,aici poti sa refuzi invitatii - e pe lista mea neagra.
.In rest mai nimic ,mi s-au anuntat musafiri si nu am nici un chef sa oes din pat ,e inorat -la t.v nimic-monotonie.
miky