Mamici de iulie - august 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Pumpkin nu am luat nimic de la Baby Expo, am pus okii pe cite ceva (patut, lenjerii, hainute) dar....nu stiu, sint cam superstitioasa....la cit am asteptat BB-ele asta! Cred ca o sa incep sa achizitionez pt "delfinashul" meu peste citeva luni, dupa Pasti poate.
Un pt tine si un pt Tzuni.

20+
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Miky si multtttt. Am vazut si e-mail-ul tau dar ca nu am dat replay .

Pe mine au inceput iar sa ma doara burta si spatele, iar le-a apucat.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Pumpkin eu ma plixctisesc rau, azi am fost singura cuc la birou, am ajuns pe la 10 cred. teoretic ar trebui sa mai stau da nu prea am treaba asa ca o tai. Tocmai m-a sunat husbandu ca vine sa ma ia asa ca ......... directia home sau piatza ca vreau spanac.

o seara frumoasa.

AAAa stie cineva cam pe unde e magazinul ML pe Magheru? ca cica au haine mai mari si de gravidutze care culmea nu seamana cu niste saci.

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

quote:
Originally posted by MADYN

Pumpkin nu am luat nimic de la Baby Expo, am pus okii pe cite ceva (patut, lenjerii, hainute) dar....nu stiu, sint cam superstitioasa....la cit am asteptat BB-ele asta! Cred ca o sa incep sa achizitionez pt "delfinashul" meu peste citeva luni, dupa Pasti poate.
Un pt tine si un pt Tzuni.

Madyn, scuze ca am fost aiurita (ca sa nu zic nesimtita ), nici nu am apucat sa va prezint, eu eram cu ochii dupa carucioare si pana sa ma dezmeticesc tu disparusei. . Dau de baut (limonada) data viitoare cand ne vedem.
Tu de cand astepti bebele? Ai facut si tratamente ?
Am disperat-o pe Tzuni, pe unde ajungem trebuie sa vada carucioare, bodyuri, sosetutze... Ii transmit diseara tau, o scot in parc si la o inghetzata daca ne lasa ploaia.

Iulia, eu stiu magazinul ML din Plaza, de-acolo mi-am luat eu camasutza verde pe care o purtam la intalnire. Au haine mai scumpe, dar faine.

Miky 25+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW Album intalnire 18 martie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Mamicutzelor frumoase va invit la Capitolul 33.

Miky 25+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW Album intalnire 18 martie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Pumpkin eu va cunosc pe amindoua, si pe tine si pe tzuni, dinainte de a ne intilni la mamici. Ne-am intilnit o singura data la intrarea in parcul Tineretului, la o actiune pt copilasii orfani. Nu cred ca ma mai tineai minte, eram mai multe fete acolo (si eram cam grabita).

20+
Bebelica

Mergi la inceput