Mamici de iulie - august 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 13
iulenca spune:
PUMPKIN cum ai putut sa tii secret asa o minune de calendar. E beton nu stiu cum de nu am dat si eu de el pana acum pe net.
Florina don't worry de lungimea femurului, poate o sa ai un bebe cu craci lungi
Cristina - Ioana nici eu nu am facut la Dr. T control pe masa pana acum. Eu si bebele nu am avut absolut nici o problema, totul a fost perfect pana acum si cred ca din aceasta cauza. Eu sper ca pana pe la 8 luni sa ma scuteasca de "placerea" asta. AAAA si mi-ai facut pofta cu spanacul, eu uitasem ca exista spanac - diseara cred ca asta o sa gatesc. Tu ai gasit la piatza proaspat sau conservat?
Apropos de mancare poate mai scrieti mai fetelor ce mai mancati voi. Eu am prins o pofta de verzituri, ierburi , cruditati ceva fenomenal. Ma duc la piatza la Obor sa adun tot ce e verde pe tarabe.
Va pupic, sa avetzi o zi minunata si sa profitati de caldura si soarele de afara ca cica nu mai tine mult.
Iulia
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Kehleyr
A.cicel de mult vreau sa te intreb... pana la urma v-ati luat camera video?
Nu am mai luat. Poate vorbim cu un verisor care e in Sua sa ne trimita el. Aici tot ce am vazut era scum si de calitate proasta (sau la imagine, sau la poze. Ma refer la rezolutie si la ince ceva....ce nu stiu cum ii zice, dar lui iubi nu i-a placut). Am luat doar un aparat foto mai performant.
19+POZE
bulinuta27 spune:
Neata pe la pranz la burticute!
pup fetele...
anasia e foarte nasol intr-adevar dar bine ca te-ai desunflat..eu nu ma mai desumflu deloc
sunt de dimineata pana seara cu fata cat casa si buze gen Angelina Jolie
, mainile ma ustura palmele de la volan iar picioarele ...
dezastru...abia am gasit sa-mi cumpar o pereche de pantofi cu care ma incalt dimineata..pana seara oriunde ma duc nu ma descalt ptr ca nu ma mai pot incalta...seara se umfla atat de tare ca practic coboara pe langa pantofi...e oribil pur si simplu...arata de zici ca-s mutant ceva 
cosima, alexia sanatate multa si aveti grija de voi!!! ![]()
cristina-ioana, map gata maine stau acasa...vedeti ce cuminte sunt? 
a.cicel sanatate multa si tie si nu te mai speria cu nasul..si eu il am infundat de ani de zile dar acum parca ii mai rau zici ca-s un furnal ceva ![]()
eu sunt tot umflata si azi..am o fata de purcica...si vreau afarraaaaa ca e frumos si io am treaba aici la greuuu ![]()
dar poate reusesc sa plec mnai devreme totusi ca turbez aici
pup fetele
bulinuta = alina 20+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by bulinuta27
a.cicel sanatate multa si tie si nu te mai speria cu nasul..si eu il am infundat de ani de zile dar acum parca ii mai rau zici ca-s un furnal ceva
Si eu nasul infundat in general, dar acuma e raceala sigur. Ca nu pot respira deloc. Si ma iau niste calduri....si asa tare am transpirat...Nu mai pot. Acuma a zis si sefu' ca sunt racita bien de tot.
19+POZE
she_wolf spune:
Buna dimineata!
Cristina-Ioana, daca n-ai, cumpara-ti un blender ca oricum o sa-ti trebuiasca pentru bb
si o sa vezi ca pasezi legumele in 2 minute. ![]()
Pumpkin, imi place calendarul asta, nici eu nu-l stiam...vad ca dupa el DPN-ul meu este 17 nu 18 august. In general totul este cu o zi mai devreme.
Asa iese si la tine?
Bulinuta, doctorul tau ce zice despre faptul ca esti atat de umflata?
Apropos de verzituri, de cand sunt insarcinata am o pofta nebuna de spanac, mananc saptamanal ca altfel e bai mare. ![]()
Este vreme buna si la mine si vom iesi pe afara cat de curand. Ieri am stat pe drumuri 4 ore si ceva.
O zi buna!
Claudia
(18+) si
Cristi (16.12.2002)
pumpkin spune:
She_wolf, asa iese si la mine, cu o zi mai devreme. Pentru noi datele sunt orientative, nu cred ca o sa fie multe burtici care o sa nasca exact in data DPN. Eu, de exemplu, am un feeling ca o sa nasc cu doua saptamani mai devreme.
Miky
25+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 
NEW
Album intalnire 18 martie NEW 
anasia spune:
amabella, pe dicovery simplu este;
bulinuta, sa-mi fie invatare de minte cu saraturile, dar nu suport maslinele nesarate;
pumpkin, foarte interesant link-ul;
iulenca si eu sper sa scap de controlul normal pana nu este absolut necesar;
pupici
anasia 20+ 
Cristina_Ioana spune:
Pumpkin iubita, te inseli, cum sa nu se uite nimeni pe linkurile de e prima pagina? io ma uit, pe cuvantul meu ![]()
Asa ca baga tot ce ti se pare interesant...
Anasia si Iulenca, m-am linistit...n-am stiut ca dr T nu vede gravidutele la masa de obicei
Iulenca, pana acum gateam spanac din conserva, acum am gasit verde in piata si e tare bun...si urzici au aparut...
Angelli, ai fost mortala cu camera vinata !!!
Si eu sunt foarte relaxata si linistita de cand stau acasa si imi dau seama ca ii e foarte bine lui bb asa, ca n-o sa iasa un stresat si agitat, cum eram pe vremea de birou...doar ca mi-e greu uneori sa stau atat de cumintica, eu sunt tare activa si intoarsa cu cheitza...
Cristina 24+
geliza spune:
fetelor...m-a lovit...vreau la plaja la Albena...am tot citit pe net si am inteles ca e super si nu e nici departe...sunt 320 km...daca e sa se intample ceva vin repede in Buc...ce ziceti? ati fost careva? M-am orientat la hotelul Laguna Beach, pe plaja, si ma duc cam dupa 10 iunie cand o sa am 31-33 sapt..
pentru cine vrea sa vada uitati aici:
http://www.vacanteinbulgaria.ro/statiunea_albena3.html#zonaA9
si Pumpkin, sa stii ca si eu ma uit la toate siteurile de pe prima pagina
..in plus mai caut si pe alte mamici asemenea siteuri
Eliza
19+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Cristina_Ioana spune:
Eliza, iubita, esti o curajoasa, ce sa zic...sa ai vacanta placuta si sa fie totul bine... 
Eu nu am curaj sa plec prea departe de Buc...![]()
La Albena e foarte frumos, o sa iti placa, daca ai si noroc de vreme bunaa, iam-iam...
Bulinutzo, s-a inorat de ploaie...se pare ca au avut dreptate aia de la meteo 
Cristina 24+