Mamici de iulie - august 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

fetele care au vazut emisiunea "body spectacular" la discovery, spuneti-mi si mie, va rog, care era numele emisiunii in romana, ca ma tot uit pe site-ul discovery sa o gasesc si acolo emisiunile au nume numai in romana. nu stiu daca ei fac traducerea mot-a-mot sau o adapteaza, asa ca de aia va intreb. ca am ajuns aproape in aprilie si nu o gasesc. nu pot sa cred ca nu o mai dau pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Consi ce ma bucur ca mai e cineva din TM poate ne vedem si noi,ce daca suntem numai 3? Eu merg la Olaru de ani de zile tu la ce dr mergi? Ne vedem la baby expo?
Nu stiam ca acidul folic da gastrita foooooc nu mai pot sa dorm noaptea! Mi-am luat mincare de bebe, nu rideti, cereale super pasate si sunt ca un fel de crema, imi fac bine la foame! As minca si florile din ghiveci! Ieri am avut si eu un moment raaaaar de harnicie, am deschis camera secreta,intram odata pe an, unde erau toate camasile de calcat cred ca s-au adunat peste 20 si am calcat de nebuna si mie chiar nu imi place.Dar am eliberat camera de bebe si acuma trebuie sa incep sa adun mobila.Mie mi-ar placea sa pictez pe pereti cum vad pe la nemti la TV.Cu plimabatul pe jos e tragedie, trebuie sa merg la vecini sa cer un ciine de imprumut, nu imi place sa ma plimb singura, ma plicti.Sotul zice ca imi da un rotweiler de undeva, sa vezi ce ma antreneaza, merg pina in Ungaria pe jos.
Motzata ce tare ai fost cu tipul cu telefoanele.EU l-am pus pe dr sa-mi dea poza ca e baietel atita m-am agitat, sa-mi dea si in scris, cred ca daca nu vine baietel isi inchide cabinetul si fuge!Mi l-am dorit toata viata mea, eu voiam copil de la 18 ani!
Cristina_Ioana si eu stau acasa, si sunt asaaaaa de relaxata si implinita, sper sa fie si bebele asa.Ai grija sa nu te ciocaneasca prea tare zidarii la cap, sa-i ciocanesti tu pe ei, sa-ti iasa tie cum vrei tu.Eu am avur odata o tacaneala cu o camera violet un violet pastel luminos si cind a fost gata mi-au dat o camera vinata!
Va pup

[link=http://www.TickerFactory.com/]
[image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20732;28/st/20060722/dt/7/k/3117/preg.png[/image]
[/link]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Tocmai am vazut o nastere pe RTL a fost asa de usor, tipa facea ca mine la epilat. da Doamne sa avem si noi parte de asa nastere usoara! Iubi numeste asta flick-flack!Un flick-flack tuturor!

[link=http://www.TickerFactory.com/]
[image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20732;28/st/20060722/dt/7/k/3117/preg.png[/image]
[/link]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

amabella, nu stiu daca in program apare in limba romana, poti sa te ghidezi cum se numeste, a fost si ieri body spectacular, dar despre muschi etc.
angelii imi doresc si eu sa avem nasteri usoare si scurte;
pupici
anasia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

anasia, emisiunea e pe discovery simplu sau pe un alt discovery (science, travel etc)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Florina, stai linistita ca bebele tau e incadrat perfect in "grafic". Si, oricum, fiecare bebe are ritmul lui, nu trebuie sa te ingrijoreze mici diferentze atata timp cat medicul iti spune ca totul este ok.
Uite aici un link foarte interesant Pregnancy Calendar . La Step 1 trebuie sa introduci datele tale legate de ultima menstruatie si la Step 3 sa selectezi Femur Lenght (FL)Calendar.

Miky 25+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW Album intalnire 18 martie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Motzata nu de la triplu test (TT) se poate pierde sarcina pentru ca este analiza de sange normala. De la amniocenteza exista riscul asta. Poate la voi in State le-o zice altfel.

25miky eu de fiecare data cand aud de un baby-shower imi amintesc de Doamna si Vagabondul . Oricum mi se pare un obicei foarte frumos si mai ales folositor, fata de superstitiile din Ro cu nu luati nimic inainte de nastere...

A.cicel de mult vreau sa te intreb... pana la urma v-ati luat camera video?

Romaniaau si mie imi plac foarte mult florile, in special lalelele . Dar nu le pot cultiva decat la munte. Aici in Bucuresti am umbra pe ambele balcoane si nu prea pot sa pun nimic cu flori, numai plante verzi. Astept sa vina primavara mai cu convingere sa scot toate plantele afara in jardiniere sau pe balcon si sa stau in mijlocul lor la aer curat .

Cosmmyr multa sanatate si sper sa te simti mai bine.

Nu stiu cum puteti tine regim acum in sarcina. Eu nu ma retin chiar de la nimic. Stiu ca o sa fie mult mai greu dupa ce nasc sa slabesc, dar vreau sa profit din plin de aceasta scuza cu burtoiul .

Kehleyr 24+

In aceasta nehotarare, la raspantia optiunii, eu insami, in restul de realitate pe care-l ignor, stau si ma astept in zadar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

buna fetelor,
Felicitari celor care au mai aflat sexul bbilor si bun venit noilor gravidutze
[quote]Originally posted by motzata

GELIZA draga esti ploiesteanca?si eu am locuit pe Gh Doja inainte sa plec din tara chiar langa statuia lui MIhai Vitezu,tu unde stai sau poate ne si cunoastem si noi nu stim.oricum si daca ne sau nu cunoastem eu iti trimit si[quote]

Eu nu stau si nici nu am stat prin zona, dar poate ne cunoastem, cine stie...sau poate ne vom cunoaste de-acum inainte, nu?...poate chiar pe pamant american, noi fiind posesori de GC

cat despre TT...din cate spui tu se pare ca parerile sunt impartite si in Sua...ca daca citesti subiectul "Triplu Test" o sa vezi ca "Ciuf", o tipa (rezident/cetatean american), pe la pag 2 scria chiar ca acest test se recomanda si se face tuturor gravidelor, indiferent de varsta....acum nu stiu ce sa zic...la noi oricum nu e obligatoriu si sunt multe gravidutze (mai ales din provincie) care nu l-au facut...asa ca nu o fi nimic grav in faptul ca tu nu l-ai facut

Si la Ploiesti e cald si soare, dar din pacate eu trebuie sa stau la serviciu...

Iulia, cu siguranta ca ne vom vedea miercuri dimineata la eco

Eliza 19+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Pumpkin, super site-ul indicat...l-ai tinut secret pana acum?

Eliza 19+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Eliza, l-am tinut in Favourites. Nu l-am pus pe prima pagina pentru ca am impresia ca nu se uita nimeni la linkurile puse acolo... Dar daca si tie iti place il adaug acum.

Miky 25+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW Album intalnire 18 martie NEW

Mergi la inceput