Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (35)
Raspunsuri - Pagina 8
pischi2003 spune:
Mandyksch si Ina sa va traiasca copilasii dragi. La multi ani!!!!
Cristina, spor la curatenie si la papica buna. Sa ne povestesti si noua, dupa ce trece toata agitatia, ce bunatati ai facut. Si o petrecere super sa fie.
Azi la Iasi ploua si e super nasol, asa ca afara nu iesim azi deloc-deloc.
Pupici
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
pischi2003 spune:
Mamici de copii mai mari spuneti-mi si mie care ati asezat copilasii intre perne/sprijinit sau in funduletul personal. In carte zice de sfarsitul lunii a 4-a sa incep intre perne s-o las , cu ajutor. Spuneti-mi si mie tehnici. Mai stau o saptamana sa faca 4 luni si incepem si noi. Sa stiu, sa ma pregatesc.
lavi02 spune:
Mandy la multi ani!!! 5 luni!!! asta ne paste si pe noi in curand
Ina sa-ti traiasca pufulina-Rachelina!!!
Aseara dupa ce am alaptat-o la 22 (dupa ce o alaptasem la 20) era flamanda rau, cauta cu gurita si sugea cu nesat ce prindea asa ca am fost nevoita sa-i dau lapte praf in completare 90 ml.
Incep iar Galactogilul (am facut o zi pauza dar nu cred ca de-aia)... probabil si pe mine ma paste rau de tot completarea zilnica - asta este. Bine ca am avut lapte aproape 5 luni!!! Pe Silvia am reusit sa o alaptez exclusiv 2 luni si aproape jumatate asa ca la Nati am depasit dublul. (Travaliul pe jumatate si alaptatul dublu. Sa tot faci al 2-lea copil! ).
Eu sper ca nu va fi cazul sa completez zilnic de acum incolo dar daca va fi nu mai sunt atat de amarata cum eram mai de mult. Oricum, faza cu mulsul dupa fiecare masa nu ma prea prinde, nu sunt in stare. Pt ca imi ia prea mult timp si vreau sa mai fac si alte chestii: iesit pe afara, curatenie, mancare, jucat cu Nati ...
Ina n-am vazut lapte de care ai aratat tu. De la Nesle exista Nan si Beba. Eu as zice totusi sa-ti aduci de acasa, asta este. Si asa, daca ii mai divesifici, mai scade consumul zilnic de laptic.
Cu drobul - nu e prea aspectuos (e cam gri inchis, negricios) - esti tare draguta ca ai pus si poza - dar la gust mie (si lui Virgil si lui taica-meu) ne place. Eu nu pun ou intreg inauntru ca nu ma prea dau in vant dupa oul fiert. Chestia cu oul era de la citire.
Cristina spor la treaba!!! Hai ca si eu am de si azi!
Alinus eu le-am macinat cu mixerul-trimmerul ce-o fi ala.
Simina ce bine ca ai aparut, chiar eram un pic ingrijorata.
Dupa cum sunt f f ingrijorata pt anamari ultima oara zicea ca se lupta cu o depresie f nasoala.
Va pup. Eu raman on-line si mai dau cate un refresh intre 2 carpe si mop-uri.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
pischi2003 spune:
Lavi, cum spuneai si tu ai reusit f. mult timp sa o alaptezi exclusiv, asa ca nu e nici un motiv de suparare. Plus ca o sa incepeti curand si diversificarea, chiar e ok.
Cum e vremea asta, asa n-am chef de nik Bantui la albumul de foto si admir puiutii. Pana acum am admirat copilasii lui Joy, Alexandrina, Ripley, Corap, Dienutza, Dordia, Felicia, Ina (cu sarbatorita pufoasa), Lavi, cele de la intalnire bineinteles, Ioana, Anda, Noki, Silvia si ma mai uit, sa-i vad pe toti. Ce dragalasi sunt toti!!!!!!!
madau spune:
Buna dimineata!
Hai ca meteorologul nostru de serviciu (BUBAMARA) se pare ca s-a inselat azi, ca uite ca e frumos afara.
Miruna a facut un pic de febra aseara, cam 37.8 luata in fundulet dar i-am dat niste Efferalgan si ceiut si azi vad ca e bine. O fi fost de la plimbareala lunga de ieri...sau de la masa care e racita moarta. M-am indopat si eu toata noaptea cu Vit C si Oscillo si azi sunt mai in forma.
Asa ca doritoarelor de plimbarici, eu pe la 12.30 sunt prezenta in IOR ( la intrarea de la biserica )cu pupil si alte acareturi, ma gasiti acolo. Eu mai stau pe aici pana la 11.30 deci daca se mai anunta careva...bagati repede un mesaj
Dordia eu trebuie sa dau o fuga inainte pana la soacramea sa-i duc niste pastile asa ca o sa vin direct de acolo. Dar de intors ne intoarcem impreuna ca sa fie drumul mai scurt
Cristina spor la treaba si sa iasa salatile bune sa-i dai pe spate pe musafiri
Sa nu uit, la multe lunutze bebelinilor nascuti in zi de 23
Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
lavi02 spune:
pischi
madau unde e bisericuta. e aproape de iesirea de la metrou? Eu n-am mai fost prin parcul ala din '95.
Inca nu sunt hotarata daca vin, sa vad cum ma incadrez cu gospodaria. Daca vin, in jur de 12.30 apar si eu si te sun.
Bubamara spune:
La multi ani mamicilor Mandy si Ina si super bebelusilor Krisztian si Rachel! La multe lunisoare sanatoase si pline de voiosie!
Madau, sa speram ca s-au inselat astia cu vremea, dar acu am intrat sa vad si anunta norisori si max. de 15-18 gr.
Lavi, intrarea aia pe la bisericuta de lemn e vis-a-vis de magazinul Titan.
Cristina, spor la treaba si multumim pentru poze!
Raluca si bb Maria (07.12.2005)
lavi02 spune:
Ma faceti sa tastez cu manusile de cauciuc pe mana!!
Merci cu mag Titan! Nu cunosc zona Vreau doar sa stiu daca va intalniti aproape de iesirea din metrou sau nu, sa vad daca merita sa vin.
madau spune:
Bubamara hai ca ti-ai luat in serios rolul de meteorolog. Am vazut si eu ca se cam anunta norisori, acuma sper sa ne sara cu ploaia, eu tot mai sper sa te fi inselat, si tu...nimica
Lavi biserica de care vb noi e chiar la iesirea de la metrou, nu ai cum sa nu o vezi ca e mare cat o zi de post. Cum treci de ea, mergand spre pod se face o intrare unde sunt parcate si masini multe. Pe acolo o iei si se vede un spatiu de joaca ptr copii cu casute de plastic. Acolo e locul de intalneala, ca ne-a corupt Cristina, ca sa aiba si Andreiu ce sa faca .
Eu mai stau pana la 12 sa vad cum e vremea si cand plec dau mesaj.
Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
dienutagraviduta spune:
salutare !
ce frumos sa va intalniti !!! o sa vin si eu intr-una din zilele astea calde, dar acum n-am numere la masina si nici talon, ca d-abea maine luam actele de la udriste.
pentru herastrau nu se inscrie nimeni ? ca stiu ca si prin zona asta sunt destule mamici ...
sa vedeti ce lucuta cuminte am : tocmai m-a admirat cumintel in baie cum imi pun vopseaua in cap; sper sa ma admire la fel de cuminte si cand ma spal pe cap, ca altfel nu stiu ce fac ...
pupici la puiuti !