Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Hai mei ca e cuminte fiimea! Uite-o cum doarme ca un inger in patut! Gata nu ma mai plang!

Lavi, tu ai mixat sau taiat cu mixerul? Am si eu o chestie de taiat la mixer dar nu prea o folosesc, poate data viitoare o sa incerc!
Si ca sa iti raspund la intrebare, anul asta nu cred ca vin in Ro ca in iulie ne mutam in Olanda si avem o gramada de facut! Cred ca la anul vin sigur...desi numai cand ma gandesc la drumul de la aeroport la Alba mi se taie cheful sa mai organizez ceva.Data trecuta am venit prin Munchen pana la Sibiu si a fost foarte fain ca ne-a asteptat taica-meu si nici nu e derparte, insa acum de la Amsterdam nu cred ca mai merge sa fac la fel... Oi vedea!

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi mar 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Uite ca ma adun si eu de pe drumuri, am umblat azi c-a fost vremea tare faina si la noi. Am fost cu Rianna la un mall in aer liber, ne-am plimbarit peste tot (adica eu am plimbat-o pe ea, ea a dormit de-a rupt carutul, vorba Dordiei), m-am intalnit intamplator si cu o prietena, am fost la o cafea, m-am catadicsit si cu o fusta noua, ce mai, a fost o zi super. Vad ca la fel a fost si pentru alte mamici de pe forum care s-au intalnit in parc. Multumim de poze, continuati sa le postati sa va vedem si sa ne bucuram macar asa impreuna cu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Buna dimineata/ziua/seara/noaptea tuturor!
Nu prea am mai intrat, din cauza lipsei de timp si a oboselii deja trecute de orice limita umana! Cam la 3-4 zile mai intru sa mai citesc, de scris si mai rar.
Azi chiar, citind de intilneala voastra, nu am gasit pozicile de la ea. Poate-mi ziceti si mie unde-s, ca eu nu prea vad bine...

Multumesc celor care si-au exprimat grija fata de mine, si le pup dublu!

Pupici multi de tot bebicilor si mamicilor!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

La multi ani prichindeilor Luca, Victor,Cristian si Victoras! Ce de baietei in ziua asta!

La multi ani Kristian!

Lavi, eu ca am fost super incantata de drob, dar imi place sa aiba si un aspect. Am facut exact asa cum spui, si a iesit foarte bun la gust. Uite, demo: http://community.webshots.com/myphotos?action=showPhoto&albumID=548832602&photoID=2402195710072862607&security=hInVna , am taiat o bucatica din el si nu mi s-a sfaramat, dar acum mi-am dat seama ca depinde cum tai din el, de aceea se faramiteaza, din cauza oualelor fierte ( intregi ) puse in el.
Se face foarte usor, mi-a luat mult timp insa sa curat tot patrunjelul si mararul. Eu am taiat ciupercile cu cutitul si am folosit din conserva.

Dordia asa stiu si eu, ca dupa 80 de ani ar trebui sa avanseze lent.
Alinus felicitari pentru Amalia care doarme in patutul ei, asta-i un mare progres!
Xandruta, felicitari pentru kg. pierdute!
Taniuta, sint de acord cu tine ( cu “mama stresata” ).
Majoritatea dr. ne trateaza ca pe niste copii si de multe ori nu se mai obosesc sa ne dea explicatii pe motiv ca nu intelegem termenii medicali si “stiu ei mai bine decit noi “
Eu sper sa nu aiba si Stefanel candida. Ii dai tratement pentru racela?
Mirabilis ce noroc pe bebelusul acela cu tine! Sa-i dea Dumnezeu sananate multa!

Am vazut frumoasele poze de la “intalnirea de gradul 4” m-am bucurat sa va vad, ce vesele sinteti si bebelacii ce dragalasi ( i-am vazut mai bine pe Stefanel, Biencuta si Andrei,ei erau mai activi)
Cristina spor la treburi!

Am vazut ca este o faza generala cu zapaceala, asa ca m-am mai linistit si eu; mi s-a intimplat sa-mi caut ceasul care era la mana ( cred ca am mai spus) sa arunc laptele gata facut in chiuveta, sa ma duc in bucatarie si sa uit ce trebuie sa iau si apoi sa ma duc in camera de unde am plecat, ca sa-mi reamintesc, sa o iau cu masina pe drumurile cele mai lungi si ocolite, sa uit cumparaturile la casa dupa ce le-am platit…

Camelia sper ca pina la ora asta Dariuta nu mai este maraita. Mai, ce fetita voinica ai, 5 kg,bravo!
Catutza, 7 ore? Si cum ai hranit-o pe Bianca, unde i-ai tinut lapticul? Vreau si eu pontul, pls.pentru cind voi merge mai des pe afara.
Meems sa "uzezi" repede fusta ( ca sa-ti iei alta curind
Simina! ce dor mi-a fost de tine! Pozele de la intilneala sint in albumul “intalnire” urmatorul dupa pozele lui Rachelina-pufulina.
Maria_Alexia, ce mai face Coralia?

La noi a fost o zi tare posomorata si urata, nu am avut chef de absolut nimic, am avut niste drumuri de facut cu pufoasa dar gandurile mele sint atit de imprastiate si multe incat am condus ca un incepator, am facut greseli minore dar cu impact foarte mare, nu ma mai pot concentra la nimic de cind cu vestea bunicii mele, parca traiesc pe o alta planeta.
Pufoasa ma uimeste pe zi ce trece, este din ce in ce mai cumintica, ii prieste programul de minune, saptamina viitoare cred ca incep cu bananuta (dupa-amiaza) deci avem cerealutele dimineata, piureul de legume la prinz si vom introduce si fructele, progresiv, in prima saptamaina banana, apoi pere, apoi piersici, si tot asa.
Urla ca din gura de sarpe cind ii pun caciulita sa plecam pe afara si cind o pun in car seat. Ii pun cepul la gurita si asa mai tace (suzi) dar in rest, doar in cazuri de urgenta majora, deocamdata degetelele ramin de baza.
Poate sa-mi spuna cineva daca in ro exista acest tip de laptic praf, va rog? http://community.webshots.com/myphotos?action=showPhoto&albumID=548832602&photoID=2002614610072862607&security=OTvPOl

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Anduta-cuscruta, cum se intelege poetul cu bona?

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:

Mergi la inceput

Bic-ule sper ca tu si Sma sinteti bine!

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:

Mergi la inceput

Anamari, ce mai fac puiutii tai?

pentru o mamica eroina!

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ina, multzam fain de tot de ajutor!
Am citit si eu din urma si am aflat de bunica ta (nu intelegeam ce tot zic fetele cu virsta, etc). Imi pare tare rau si sa dea Domnul sa fie o forma mai usoara, sa nu fie prea rapid! Si sa nici nu o chinuie! Ce forma ziceai ca are? Se vede treaba ca nu am citit, totusi, chiar de la capat.

Mai, da' frumooosi cupii aveti! Si mamici care mai de care... Ofofof! Eu deja nu prea ma mai las pozata, ca am cam stricat pozele in care am aparut...

Pupici inca o data tuturor!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

buna, fetelor :)
n-am disparut, doar ca ieri gabi a chiulit de la serviciu si am fost plecati in "escursie" (dupa ce am terminat cu service-ul).
nici azi n-o sa fiu p-aici prea des, ca ma duc la doftor -am programare la 1.
va las si va
c & andrei-ardei-colacei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

sa ma vait? is daramata, si azi abia incepe greul... si cand vad ca iar a iesit soarele, asa ma oftic... vreau afara, nu vreau la cratita...

Ina, m-am uitat prin magazinele virtuale, nu stiu daca ce vrei tu e acelasi lucru cu NAN1, tot de la nestle e...o sa ma uit si prin magazin, dar n-am zarit cutia din poza...

uf, gata, ma duc la treaba.. azi trb sa aranjez dulapurile, sa spal frigi... pe la 4 apare soacra-mea(da' nu sta pleaca la brasov sa-si vada si cealalta nepoata, si se intoarce la botez), apoi noi plecam in cora... cumparaturile de facut, si maine munca la greu...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput