Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria noi tot suzete din latex am folosit la Silvia, ca numai astea ii placeau. Cand a devenit lipicioasa - gata -i. Dar o ffoloseam ceva timp... asa ca nu stiu ce s-a intamplat cu a ta. Poate de la faptul ca ai lasat-o sa se raceasca in apa. Nu stiu.

O-ho-ho catutza ce obrajoasa-i Biencuta!

Intalnire cu totii ... eu sunt f sceptica.

Eu maine sunt dispusa sa ma intalnesc de pe la 12-12.30-13 intr-un loc accesibil cu metroul, daca nu ploua.

Hildegard sau Mandy cand e Pastele catolic?

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Am uitat sa va spun - astazi, cu ocazia vaccinului, am facut si o cantarire si la 2 luni si 3 saptamani avem 5 kg !!!!!!!! Asa ca pana la cantareala de 3 luni mai avem un pic de timp sa "mai punem pe noi"!
Despre kilogramele mele in + ... jale mare ! Nu prea reusesc sa le dau jos, au ramas cele 5, dar cred ca incep si eu o dieta cat-de-cat!

Pup,

Camelia & Daria

Varsta Dariucai

Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

pusei si eu cele 2-3 poze ale mele... tate rau imi pare ca n-am avut timp de mai multe...

lavi... de ce nu ai dat tu un tf de dim?? ca am tot nr de rds...

camelia, io nu le fierb, le las un minut sa clocoteasca, dar le pun fix cand clocoteste, apoi le scot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lavi02 noi ne vedem la 12.30 in parc. E o zona de joaca ptr copii cum intri pe langa biserica de lemn de vizavi de magazinul Titan. Deci cam pe acolo ne gasiti daca e frumos. Cred ca sunt si in asentimentul celorlalte fete cu privire la ora de intalneala. Oricum ne mai auzim dimineata.

Maria_Alexia si eu am facut la fel ca tine cu tetinele din latex, le-am fiert. Si dupa ce am stricat vreo 4 am aflat ca cele din latex nu se fierb, se baga doar putin cat apa e fierbinte si se scot repede . De aceea am trecut din nou la cele de silicon ca-s sfinte

va pup si fug sa fac si eu o baitza, ca fimea doarme dusa!

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Lavi,ti-am raspuns eu,de fapt,cu o intrebare:sa ne adunam si sa mergem toate!
Da'lasa,ca maine te sun eu,promit!si mergem!

Anda,ce-ti mai face poetu'?
Cum se-ntelege cu bona?

Scrisesm un mesaj enorm,si am apasat ceva,nu-sh ce dracu' am apasat de se stergea o litera la ficare caracter scris,si mi-a zis Iulian:ia sa te-ajut eu,si zdrang un delete!!nu puteti spune ca nu m-a ajutat,ca nu mai imi apare prostia aia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Lavi02 cand ai scris tu eu ori plecasem ori eram pe picior de plecare. De ce nu ai dat un telefon???

Mada daca iesi maine per pedes ne vedem???? Si daca e vreme frumoasa bineintzeles.

Fetelor o mai punem de o intalneala???? Eu sunt dornica si dispusa!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Silvia, da eu o tin pe Biencuta pe piciorul meu,in fundulet,dar o sustin eu,nu sta ea.Si o tin 5-10 minute maxim.Dar nu uita ca Biencuta e mai mare cu 1 luna decat Stefan al tau.

Noi azi am cam exagerat cu statul afara,am plecat dimineata la 10 si ne-am intors la 17h acasa. . A fost frumos,ma bucur ca ne-am cunoscut.

Dordia , cum ai ajuns acasa? Mai poti? Eu am mers cu Raluca si nu stiu cum am ajuns,adica imediat a trecut timpul,dar la tine...cam greu singura.

Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Catutza a fost ok drumul dar de trei ori mai lung decat la venire. Dar mai pot deocamdata. Sa vad maine daca ma mai dau jos din pat!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Fetelor dragutelor,
ce frumos cu intalnelile voastre! Profitati si plimbati-va impreuna, e mult mai agreabil! Si sa puneti de fiecare data pozici sa vedem si noi! pe cele de azi le-am admirat adineaori!

Lavi, am facut drobul de ciuperci si mi-a iesit super bun, am mancat de-am spart, dar mai mult eu ca Phil, ca de obicei, mananca o portie, zice ca e bun dar apoi nu mai vrea. Ca nici nu prea sti cum sa o iei!
E cam migalos de facut, adica mie mi-a luat ceva timp sa tai marunt toate alea!

Noi in seara asta am avut program de plans, pt ca tati a vrut sa ne educe si sa ne oblige sa dormim in patut singurele. A urlat missa de a sculat tot cartierul si tot nu se dadea potolita. Eu nu am vrut sa intervin desi imi venea sa ma dau cu capul de pereti, nu sunt adepta educarii bebeului asa, insa dupa vreo 20 min m-am dus si am potolit lucrurile. Am luat-o in brate, am linistit-o si apoi am pus-o in pat. Am facut bine sau nu, eu nu o pot lasa sa urle si pace! Mai bine stau cu ea atarnata de gat si cu asta basta!
Gata, ma duc sa o scol sa ii fac baie.
Pupici la toate,

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi mar 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

bb_alinus ma bucur ca ti-a placut!!! Pai eu le-am taiat cu mixerul ca sa-l incerc. Si a mers super-repede.

Dordia cu intalnirea ne-anm incurcat in stiinta. Eu am intrebat la 9. Tu la 11 ai intrat si ai spus fetele, ne intalnim in parc la 12.30. Eu citisem de la tine ca te plimbi in parcul de la Maior Coravu asa ca am banuit ca te intalnesti acolo cu niste fete. Asa ca am lasat-o si eu moarta si am mai lungit-o cu curatenia si am iesit dupa 13 in parc la mine.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput