Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Lavi,ti-am promis ca te sun:oare o sa ma tin de promisiune?
azi noapte nu am dormit DELOC,bebe al meu a stat treaz de la 1 la 4!
off
daca sunt in stare,dupa masa de 11.30,o sa vin si eu-nu stiu ce sa zic
deocamdata,vad puncte galbene si imi vine sa vomit
nu stiu cum m-oi descurca azi,nu stiu!
de-abia a facu un kii,cu kiu cu vai azi dupa 2-3 fragmente de supoz cu glicerina!
dupa tot ceaiul hipp,si dupa tot sucul de mar dat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

bai, ma enervati.. da' rrraaaauu de tot!!!
adica ce nene, io stau aici la smotru si voi iesiti in parc??

ce-ar fi daca as iesi iar??
si fac la noapte... nu?????

hai ca sa vad... da' zau ca ma roade rau de tot

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata fetelor dragi!

Am vazut pozicile de la intalneala! Super! La cat mai multe!

Mandy- sa-ti traiasca flacaul scump, sa se faca mare si voinic si sanatos si iubit!

Lavi- nasol cu lapticul. Io zic ca e cam gata treaba - vacutza Milka-Fulga si-a luat-o in cap amu ca a venit primavara si face greva! Noi aseara am bagat tot asa, un bibe de 115 ml, apoi titzele lui mami, dar tot la 4 s-a trezit. io zau daca stiu ce sa mai fac... Deja ma dispera chestia asta.
Ce e cel mai nasol ca mai nou - de ieri - dupa sucul de mar nu mai vrea laptic. de ce oare? Voi ati patit asa? Incepe sa planga si cere sa fie culcata si adoarme repede - ieri 3 ore, azi sa vedem, avem o ora deja.

Silvia- ooofff...stiu cum e sa fii obosita. Incearca sa te odihnesti. E si perioada asta naspa de primavara, in care parca organismul tine cu dusmanul, numai cu noi nu! I ma simt tare naspa - aiurita, dureri de cap, cade si parul ca la balamul...m-am cam jigarit!

Cristina- spor la gateala si Doamne ajuta sa iasa papa bun si botezul super1

Pischi- io nu prea o asz intre perne. Dar da sa se ridice, la mine n brate fiind. Cand face asta, o mai ridic io de manutze. dar o tin 5-10 secunde maxim. Cand o putea, s-o ridica ea..

Fetelor, m-am zapacit: ieri va ziceam ca Ralcat e colega de parc cu mine1 Error! E vorba de o alta mamica, care zice ca a intrat si si-a dat datele numai ca io nu o vad pe listutza: MIHAELUTZAT. Are un baietel care ieri a facut 4 luni si e un cuminte si un scump! Noi tot vorbim de voi, ca ea ma tot intreaba si trebe s-o pun la curent ca nu mai are PC, asa ca, daca sughitati sa stiti ca de la noi vi se trage! Da' numa' de bine, intotdeauna!

Fetele-plimbaretele!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Bai eu iaca m-am hotarat, ies in parc. Ii dau Mirunei sa pape la 12, apoi fug la soacramea cu pastilele si pe la 13 cel tarziu ma gasiti in parc.
Dordia ne vedem tot acolo unde am fost ieri.
Cristina parca ar fi pacat sa nu iesi macar o ora nu? Hai ca te intarat
Daca mai doreste cineva, invitatia e valabila

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

noki, daca face asa figuri, de ce nu-i dai sucul intre mese?? si cand vei avea o masa numai de legume sau fructe, fara lapte, i-l dai la sfarsitul mesei. acum, daca sunteti numai pe lapte, se poate da pe interval.

gata, a terminat fi-mea masa, ma duc sa termin macar ce-am inceput, ca-mi face soacra escala azi. o fi el raid, da' tot trebuie sa fie ordine

ps. la obiecte pierdute trec si eu unica fusta care ma incape, si pe care voiam s-o iau sambata... si pe care N_O GASESC!!!! e pe undeva pusa bineeee

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mi-am facut portia de pe ziua de azi, asa ca alaptez, pun perdeaua si cred ca vin la voi in IOR!

madau multumesc de indicatii!

Noki
Pai daca dupa mar nu vrea laptic smechereste-te si tu si da-i-l ras (ca deja la 4 aproape 5 luni e super-capabila sa-l haleasca) si mai incolo adauga-i si o masurica-2 de cereale fara gluten si iaca masa de fructe!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cristina- saru mana de sfat! cred ca asa o sa mai fac o vreme, pana isi mai revine cu greutatea!
Numai ca la noi dr ne-a zis ca inainte de papa de laptic, de la ora 10! Iar el e plecat in strainatate, fix acuma, cand am mai mare nevoie de el!

Lavi- mda..la asta vom ajunge, dar mai trebe sa treaca ceva timp, ca abia e a patra zi de suc de mar! Chiar, ti inca nu ai inceput?

Spor la plimbareala! Fug, ca s-a trezit terorista!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Dienutza, as iesi eu in Herastrau, dar cred ca numai drumul pana acolo si imi fac plimbarea pe ziua de azi!
Cine mai e prin zona, in afara de noi?
Ii dau sa pape in curand si pe urma ma aranjez si iesim si noi, poate pana in piata la Domenii si mai vedem de acolo!
Iau telefonul cu mine.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Hola lume

Ilenutza, acum am citit mesajul tau in care ma complimentai pe mine si pe Dara. Esti o scumpa!
Si Victor e un super bebe si lu' Dara ii cam place de el

Cristina, botez ushor sambata. Vezi sa n-o inece popa pe Iris p-acolo, prin cazan

Anda, sper sa fie bine poetul si cei 3 rinichi posedati sa nu-i faca nici o problema.

Inutza, imi pare rau pt. bunica ta. Nu stiu prin ce treci fiindca amandoua bunicile mele sunt in viatza, sanatoase inca. Oricum io nu-s asha legata de ele fiindca am crescut mai mult cu parintii insa cu sigurantza voi suferi cand nu vor mai fi.

N-am citit chiar tot asha ca nu mai stiu cui sa-i raspund. Ma duc afara cat mai e cald inca.

Va pupez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

INUTZA SA-TI TRAIASCA PUFOASA SA SE FACA MARE SI CUMINTE SI SANATOASA !!!

MANDY LA MULTI ANI PENTRU KRISTIAN SA FIE FRUMOS SI SANATOS!!!

DIANA, eu credeam ca merge f bine regimul de slabit, atata vreme cat tu ai avut lapticul ok...atunci renunt la el si ma orientez pentru innoirea garderobei.

LAVI, asta este cu lapticul, imi pare rau, mai ales ca ai tras atata de el.

CRISTINA spor la treaba...
nici eu nu am mai luat galactogil de cateva zile si acum ma bate gandul sa iau iara, ca parca parca se cunoaste.
ce lapte ii bagi in completare?
ca eu ma gandeam sa iau toepfer - sau cum ii zice- ca vorbirati bine despre el. sau mai vad....

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput