Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Andaaaaaaaa!!! O-la-ri-oooo!!!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Lavi si noi am trecut razant pe langa completare:50ml/2 zile dar acum mi-am revenit, slava domnului!dar cantarul ... 200 g in 2 sapt, 600/luna, asta e!
ce am mai incercat"fructe legume la greu, 4 l pe zi de lichide, masaj la pavilionul urechii( nu radeti) si miere cu nuci!
asta dupa ce eram gata gata sa cedez

stiti care e denumirea populara a lu' galena aia de galaactogil?-ciumareaua-nostim, nu?

ile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

ilenuta hai sa ne reciproc, eu tare as vrea sa scap de completare.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

asta am facut si e ok de 3 zile
succes si tie
ile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Noki sunteti niste superbe amandoua!!!

Termosul l-am luat de la un magazin de gen ferometal si am dat 200.000 lei si e de inox de 0.5 l. Deocamdata e suficient. Cred ca in Cora sunt mai ieftine dar...pana ajung in Cora...vreau sa merg in parc si nu aveam in ce sa-mi iau supitza.

Eu cred ca ma apuc de regim de slabire, adica o sa incep incetisor sa renunt la paine, prajeli si alte chestii daunatoare si o sa mananc mai "sanatos" poate se mai duce un kg, doua.

O sa caut si eu Montignag-ul sa vad cum e ca...m-ar interesa.

Cu lapticul tot asa stam adica cam 300 ml pe zi. Daca o mai ducem pana la 5 luni asa...e ok zic eu.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Dordia- mersi de complimente si informatiuni! Io zic ca e pret bun - 200.000. Io am tot vazut dar in jur de 500. Sunt curioasa daca e bun, ca stiam pareri pro si contra inox.

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Mai fetelor, ce va mai umblati si va mai intalniti prin parcuri! Bravo voua! Si eu abia astept sa ies azi ca iar e vreme frumoasa, cica maine iarasi ploua, deci... ma duc azi cat pentru 3 zile

Noki, ce dulcica e Sarah ta in hainute de primavara!

Teo_Banu, bine c-ai mai intrat sa ne spui ce mai faci.

Cristina, bafta la curatenie/gatit/treburi si sa aveti un botez frumos. La fel si voi, Mandy!

Simina, pupici si sa ai grija de tine si de puiutii tai. Nu cred ca strici pozele, hai, posteaza cateva ca sa te mai vedem.

Eu i-am facut baie bubulinei putin mai repede aseara (21:45 in loc de 22) si mi-a dormit mai bine! Pe la 22:15 era deja in patut si nu s-a trezit deloc pana azi-dimineata la 8:05. Deseara repetam figura!

Pupici la toate mamicile si la bebeii lor frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ce poze faine aveti voi de la intalniri! Si banuiesc ca e si foarte cald prin Buc., va vad in maneca scurta!! Noki, superba Sarah, ca de obicei. Si noi zicem ca seamana cu mamica

Ieri am fost si noi toata ziua la plimbare. Pe-aici a fost ceva mai racoare, totusi eu acum vad ca l-am imbracat pe pitic mai subtire decat zici tu, Noki . Nu-i nimica, e calit de azi-iarna, cand iar bateam recordul prin parc la dezgolit copilul .

Iar azi am avut o zi ultra-agitata: mi-am depus si eu celebrul dosar!!! Cu intoarceri si reveniri la ghiseu si toata greata aferenta birocratiei de la noi
Iar pe la pranz am fost la consultatie cu bebe. De cand am facut programarea si uitasem care ne erau problemele. Oricum, probleme nu prea avem, daca n-ar fi buricul cam herniat am fi super-ok.

Lavi, Noki, Ilenuta... Eu m-am mai calmat cu lapticul. Daca il simt pe bebe nemultumit imediat dupa supt si el a cam golit tot, ii fac un biberon (60 ml ajung de obicei, si se cam intampla de 2-3 ori pe zi). Daca incepe sa planga de foame dupa vreo ora sau mai mult dupa supt, il pun la san. Asta e situatia, si doctora a zis ca e ok asa.

Bine, ca nu e asa de simplu. Musiu a inceput sa faca fitze, nu mai are rabdare sa suga tot. Inca mai merge sa-l pacalesc tot schimbandu-i pozitia. Dar inca pare sa prefere sanul, desi ii place si viteza cu care inghite din bibe. Iar cu experienta asta a vazut si el ca e mai bine sa manace repede (pana acum ii lua 40 min - o ora sa suga), azi a supt 150 ml in 20 min!!

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_banu spune:

Meems, multam de ganduri...chiar si mie imi era tare dor de DC si mai ales de grupul nostru de mamici vesele si active.
Si imi era dor de istorioarele vesele despre bebici nazdravani si haiosi.

Si eu am termos dn Inox, de 1l, si sunt multumita de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

buna fetelor!

meems, Ina869, dordia2000, Noki_Lara, Bubamara, ioana_77, lavi02 va multumesc mult pt urari si incurajari... mi-a mai trecut acum... marius vroia sa-mi cumpere laptop dar nu m-am sucit io...
sunteti niste scumpe!!!
sunt cu un picior spre baiya fetei asa ca nu o sa pot sta decat un strop...
am citit cap. 34, iar pe 35 abia am spicuit ultima pagina... o sa va scriu mai multe dupa 27 martie. atunci am predare de proiect

ioana_77
, LA MULTI ANI SI TIE! sa fii fericita si iubita!

cu lapticul ne-am mai reglat... inca nu i-am dat lapte praf.

fetelor, VREAU SI EU IN IOR! daca e frumos maine va gasesc? eu stau in dristor asa ca as veni pe jos pana acolo. dar sa fie frumos afara...
fug la baie. m-am intins si am zis ca nu o voi face[:d]

ank si bb karina (28 decembrie 2005)

Mergi la inceput