Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna seara,

Azi a fost o zi stresanta la mine. Cum? Sa va zic!
Pai s-a sculat Stefanut la 7, a subt, inapoi la culcare si s-a trezit la 9. Pana aici e ok. ne-am jucat de numa...pe la 10 i-am dat pire de fructe...nu stiu exact cat a fost, i-am pus in farfurioara cat am crezut eu. Nu a fost mult. A papat. iarasi a urmat o partida de joaca serioasa ca m-a terminat: rasete, rostogoliri, chiuituri etc. Pe la 12 l-am culcat. Ma gandeam ca se scoala la 1 , dar s-a trezit la 1.30. E ok. il pu la san ca de obicei la amiaza, ce sa pape....nu a vrut de fel.....nici sa vada san, o lua in gura si o lasa. No, zic, gata nu-i ma trebuie...stresata. Ma duc sa-i fac Nan cu bibe. Da de unde....nici sa vada, vroia sa se joace cu sticla. Am incercat pe la 4 sa-i dau cereale cu fructe, a papat putin, ca asa i-am si facut. Si uite asa frate......nu a mancat titi pana acum la 7....cand trebuie de fapt sa-i dau aceste cereale cu fructe. Acuma nu stiu cand sa i le dau!!
Intr-adevar imi sunt mai moi sanii, dar sa stiti ca am mai avut zile din acestea si mi-am revenit.

m-a intrebat cineva daca mi-am recuperat galeata de gunoi...scuze...ca nu stiu cine...nu mi-am recuperat-o, ca a mers pe tomberon la bloc de la etajul 5 si era galeata mica de baie asa ca....laso-n-colo de galeata.

Vedem maine....dar la noapte intai.
Ce ma fac daca nu papa din bibe. Dar mi s-a spus ca daca ii va fi oame papa si din bibe. Asa e?

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna seara!

Bubulina_Gospodina_Cristina ... cum merge treaba ? Mami, nu stiu cum te-ai inhamat tu sa faci singurica pregatirile de botez ... din partea mea Spor la treaba!

Fetelor, dati-mi un sfat va rog - vreau sa cumpar un termometru digital, rapid. Ce-mi recomandati?

Pupici,

Camelia & Daria

Varsta Dariucai

Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Citesc din urma la greu!

Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Camelia eu mi-am luat unul "Canpol Babies" de la BE si am dat 310.000 lei pe el. Aseara l-am folosit si....Stefan a facut kk la mine in palma cu ocazia asta!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani Rachel si Krisztian, sa cresteti mari si frumosi si sa aduceti numai bucurii parintilor.

Camelia , eu am termometru Samsung, e bun si nu am avut "erori" pana acum cu el.Are capul flexibil si asa nu mai ma stresez ca se misca micuta.

Catutza si Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ina, eu cand plec in excursii lungi, am in geanta (in permanenta!): 2 pampersi,crema pentru fundulet,servetele umede,un scutec gen paturica prin care nu trece pipi,termosul cu ceai(eu ii fac laptele cu ceai), o sticla cu apa plata( pe care o combin cu ceaiul din termos pana ajunge la temperatura dorita),cutia cu lapte praf...si cam atat.
Ieri i-am dat o singura masa in deplasare-ii dadusem inainte de a pleca de acasa si imediat cum am ajuns i-am dat iar.Eu ma descurc ca noi suntem obisnuite sa umblam.

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

hello doamnelor!

io avusei neshte treburi si d-aia nu intrai 2 zile. (ma justific ca stiu ca v-ati obisnuit sa intru zilnic:))apropos, leea cv tot n-a mai intrat? ce-o mai face?

am niste gauri in memorie, ceva fantastic, cand intru pe dc, mai intai citesc, imi vin idei ce sa raspund la diverse postari si dupa ce parcurg cateva pagini si termin de citit, uit cui si ce vroiam sa raspund

in fine, sa zic ce-mi amintesc:

silvia, draga, dar de ce iti e rau? ce ai ?

noki, o scumpete de fetitza ai! eu inca nu m-am aventurat la hainute de primavara, tot in costumul de cosmonaut iese nichitutul, dar are doar body cu maneca scurta pe dedesubt:)

camelia, tu intrebai de termometru? ia-ti orice, numai chicco sa nu fie! ala digital de corp arata ba cu un grad mai jos, ba cu 3 grade mai sus, iar ala de baie l-am aruncat dupa 5 folosiri. n-a mai vrut sa arate nimic! si io tb sa iau unul digital. altul adica.

bicule, ce mai faci? mie imi e dor de tine!

mama di tutti, te tii tare, nene, cu alatatul asta! parca te vad si in decembrie 2006 ca tot alaptezi...

mandy si cristina, spor la pregatiri de botez. va urez un eveniment superb, memorabil. sa nu cumva sa nu ne puneti neshte pozici p-aici, sa vedem si noi crestinii.

la multi ani krisztian, sa te faci mare si frumos si destept si sa ai noroc!

la multi ani pentru nora-mea, rachelina! poezie de iubire de la poetu' pentru amoreza lui, de ziua ei:
"E un dans, iubito, al sentimentelor,
zeite-ale aerului, dintre noi doi.
Si eu, cu panzele sufltului,
umflate de dor,
te caut pretutindeni si lucrurile vin
tot mai aproape,
si pieptul mi-l strang si ma dor."
P.S.: poetul e mic si a "plagiat" si el de la omonimul sau, nichita stanescu:))

stati ca trebe' sa hranesc poetu' si ma intorc

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

anda!!!
Nu ma tin chiar asa tare ca iar i-am dat niste Nan. 60 ml. Ieri i-am dat 90 pe la 23 dupa ce supsese de la mine la 22 si nu s-a mai trezit sa ma suga pana dimineata Ea de obicei mai sugea la 24. Acum vreau sa mai pape si la 12-1. Daca nu se scoala ea, o scol eu saraca.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

P.S. Stai tu linistita ca nu ma mai prinde inca un revelion alaptand. Eu SPER sa alaptez 9 luni - 1 an.

Mergi la inceput

sunt cu poetul agatat de san, la pc. el e in nirvana, Doamne ce-i mai plac aia 70 de ml de la tzitzi...

fetelor, frumoase poze din parc. si nichitutul sta de 2 zile in parc, cate 5 ore, o sa ajunga boschetar! ii fac ghiozdanul bonei, cu bibe cu apa, cutia de lapte, babetica si directia parc le arat. deci in ultimele zile a luat cate o masa pe zi, in parc...decat sa stea in casa, mai bine pe bancuta..

bona se adapteaza in fiecare zi. tot mai are. nu-mi plac niste lucruri la ea, destule, dar n-are rost sa le dezvolt aici ca ma montez singura in sens negativ si n-are sens, daca tot va ramane.
mai bine va zic din alea amuzante; desi a fost invatatoare, foloseste niste regionalisme de ti se ridica paru': tzoanca este tetina, noroaca inseamna kk, iar expresia care mi-a incercat perspicacitatea cel mai mult: "face ploicica"! face ploicica azi, face ploicica maine, intr-un final m-am prins si eu ca se referea la bale!

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

pai, de la nan nu se mai scoala noaptea. cred. e mai satios.

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita

Mergi la inceput