Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Multumim pentru urari si ne cerem scuze ca noi cam uitam de felicitari. Inca nu-mi vine sa cred ca avem 5 luni.

Lavi, Pastele catolic e cu o saptamana inaintea celui ortodox.
Te inteleg perfect cu lapticul si mai ales cu mulsul.Kriszti papa de 5 ori pe zi deci iti poti imagina cat timp petrec cu mulsul.Plus ca trebuie sa am grija de programul lui de somn ca altfel e jale. In casa nu prea fac nimic, de mine nu am grija...pur si simplu nu am timp.Nu stiu cat mai rezist asa.
Noki, eu am patit asa cu sucul de mere chiar ieri.Si eu i l=am dat cu mai bine de o ora inainte de masa.Laptic a papat doar 90 ml si el de obicei bea cam 180-200 max la o masa.
Cristina, deci week-endul asta suntem colege de "suferinta" cu botezul . Te inteleg perfect. Si noi avem acum atatea pe cap de abia apucam sa le facem pe toate.Eu abia astept sa fie luni. Si mai sper sa se faca vreme mai buna ca acum e atat de urat.
Ina, imi pare rau pt. bunica ta. Dar poate mai sunt sanse. Mie mi=au murit bunicii acum cativa ani.Mai intai bunica apoi bunicul.N=am fost in tara. Cand a murit bunica eram in delegatiela Budapesta si parintii nu mi=au spus nimic. Coincidenta a fost ca m=am intors in tara in dimineata zilei in care a fost inmormantata. Tata m=a luat cu masina de la gara si mi=a spus in drum spre casa. Nu mi=a venit sa cred, abia dupa inmormantare am realizat. Bunicul a murit cativa ani mai tarziu. Eram in concediu in Ungaria. Nici atunci aimei nu m=au anuntat ca sa nu ne supere , dar in noaptea cand bunicul a murit m=am trezit din somn la ora la care a murit=asta am aflat=o mai tarziu= cu o senzatie ciudata. Dimineata am sunat acasa si mama mi=a confirmat....

Hai ca va las, mai incerc sa mai intru...intre doua carpe si o masina de spalat care merge non=stop.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Yu-hu, ce inspirata am fost sa ies de la 12-13.45!! Azi ne-am si imprimovarit, adica a fost prima data cand am iesit in haine trendy, normale, FARA salopeta!Dovada:
Sarah in parc
Inutza- cum am putut uita? Sa-ti traiasca Rachelina-Pufulina, sa se faca mare, voioasa si sanatoasa!

Dordia- de unde ai luat termosul si cat ai dat pe el? esti multumita de achizitie?

Tania- ce bina ca Stefanutz e mai bine! Il pupaceste Sarah!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

intru si eu un pic pe fuga sa urez la multi ani sarbatoritilor de astazi!
mandyksch si ina, sa va traiasca puiutii!!!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

frumosul meu la 3 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Noki, ce i=ai dat sub pantalonasi. La noi e mai frig decat la voi si nu stiu ce sa-i pun sa nu-i fie frig?

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Buna fetelor!

Mie astazi mi-a fost rau,din ce in ce mai rau,cand,pe la pranz,era sa cad in hol,la intrare!
L-am sunat pe Iulian sa vina,niici nu puteam sa-i dau bibele lui Stefanel...am incercat sa ma odihnesc,nu puteam!
Imi venea sa vomit,off!

Intr-un final,parca ma simteam mai bine,i-am dat bibe lui Stefanel,de-abia l-am ragait,de frica sa nu imi cada din brate!
Copilul parca imi simtea starea asta de rau,ca se uita asha cu ingrijorare la mine,saracutu,nu zicea nimik!

Am reusit intr-un final sa dorm de la 1.30 la 2.20,ma simt mai bine,da'tot se-nvarte tavanul cu mine!

Noi n-am iesit deloc azi!
Voi,fetele,pana la urma,in ce formuula v-ati intalnit?
Ce rau imi pare ca astazi s-a-ntamplat asha,mai ales ca am avut un "oaspete" de seama,in IOR,pe Lavi.

PS Sa ne traiasca bebelusii de nov-dec,nascuti azi!

Mergi la inceput

Mandy, i-am dat asa:
- body cu maneca scurta
- salopeta de plus deasupra, cu maneca lunga - adica de fapt, costumas, dar mai subtire - cu astea o tin de obicei in casa
- sosetutze pe sub costumas
- pantalonasii din poza - dar sunt grosuti - un material de jeans prin care nu prea trece frigul
- si bluza albastra - material de-ala gen echipament de schi, grosut, plusat - cu gluga
- patofiori grosuti in picioare

I-a fost ok, niciprea cald, nici frig!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_banu spune:

Noki, ce bine seamana puiul tau cu tine, si ce bine arati. Apropo, cate kg ai luat in sarcina si cate ai acum?(daca nu sunt indiscreta)

Hei...ce dor imi era de voi. Bine ca mi-au refacut astia conexiunea ca altfel le zileam vorbele...
am venit de la serviciu, i-am dat fetei sa mananace, acum a adormit si ma voi duce sa fac o baie fierbinte, dar mai intai va scriu voua ca si asa sunt restanta...cred ca in seara aceasta imi fac de cap pe net cu voi ....daca afara nu mai putem iesi, ploua cu galeata, e innorat, dar cel putin nu e frig. Asta e! E bine si asa!

vorbim dupa ce ma dau jos un kg de jeg

Mergi la inceput

Teo, yu-hu, ce m-ai inveselit!!!! Nu atata cu aratatul meu bine, ci cu semanatul lui Sararica cu mine! Io am luat 12.5 kg in sarcina si am dat jos 10. Mai am 2.5 kg, mai si nicicum nu vrea acul cantarului s-o ia la standa! cred ca e de extrema dreapta!
Da las' ca se gata odata si-odata alaptare si atuncea incepem cura de infrumusetare!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

dam si noi datele pt 3 luni:
- 5900
- 66 cm

Multumim pt urari tuturor fetelor si baietilor!

ile si bb victor- 22 dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pana la urma m-am intalnit eu cu madau in IOR si apoi a venit si Cristina cu mandrii ei. A fost bine, nu ne-a plouat. Am avut noroc ca a plouat intre excursia in IOR si mersul dupa Silvia la gradi.

Fetelor cand am ajuns acasa a supt Nati de a rupt. Dupa care era tot agitata mi-am zis sa-mi calc pe inima si sa-i fac un bibe. I-am facut dar nu l-a mancat, scuipa in el si se burzuluia la el si vorbea cu el . Io - fericita , va dati seama. Apoi am mers la gradi dupa Silvia si a dormit pe drum, deci e OK.

Complicata excursia in IOR nu cred ca o repet curand. Poate primesc eu vizite in Tineretului de la masiniste

Noki mie poza asta imi place mai mult! Mult de tot!

Mandy eu acum daca m-as mulge dupa supt as scoate max 10 ml pt care nu prea merita efortul. Acum ca e sanatoasa Nati suge cam tot.

Joy . Deocamdata i-am dat Nan, ca il aveam in casa, desfacut cand cu bronsiolita si inca valabil. Daca vad ca se ingroasa gluma si va trebui sa-i dau completare in mod constant o sa iau si eu Toepfer sau cum s-o scrie.

Teo ma tot gandesc la tine de cateva zile, ma gandeam eu ca esti la munca.

Lasa Tania ca trecem noi prin Sibiu si sa-l vedem atunci pe Stefanel daca mai suspina dupa Anutache vazuta numai in poze
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput