Nou stil de viatza (92)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna ziua,fetele mele dragi.Am "aterizat" si eu de la dentist.Mi-am scos o masea de minte pt ca ma durea rau de tot.Si ce daca acum ma doare si mai rau locul!!! Acum ma ohihnesc si eu 10 minute(sunt plecata de dimineatza de la 7 din casa) si o iau din loc spre camera de munca,sa-i anuntz ca mi-am gasit curs.
Am citit si eu putin din urma...asa in viteza...Va multumesc pt urari.Sper si eu sa fie bine la curs si sa nu dau de prea multe babutze "nebune"...sa o iau si eu razna.
Sunt o gramada de specimene din astea aici.Saptamana trecuta eram la barbatu-meu la munca(il asteptam sa mergem sa rezolv din actele ce imi trebuie) si il tot suna o babutza,de pe la 8,30 a inceput si era 1 ceasul...sa-l intrebe daca a fost cineva in magazin sa cumpere 7 cutii de lapte...pt ca femeia ce ii aduce laptele nu a ajuns.A incercat barbatu-meu de "n" ori sa ii explice ca el nu poate sta sa vada ce cumpara fiecare client...la care ea s-a enervat f tare.Si suna ea pe la 2 si ii zice ca ii pare rau...dar a crezut ca e miercuri...si de fapt era marti.
Si alta intra in magazin si tocmai venise comanda de carne.Si o intreaba pe angajata care aseza carnea daca are nu stiu ce produs.La care angajata spune,da l-am primit dar trebuie sa iau pistolul sa-l impusc...sa fie pe inventar dupa care puteti sa cumparati.A luat-o baba la fuga...afara din magazin,urland ca vrea sa o impuste femeia care aseza carnea.
Am zis ca mor de ras cand mi-au povestit la el la munca.
Eu sper sa nu dau de asa "specimene" la munca...sau daca dau...sper sa le pot intelege si sa nu o iau eu razna.

Cristina,la multi ani fericiti ii doresc sotzului tau...alaturi de tine si de piticutza voastra.Felicitari pt locul de munca.

Mik,la fel si baietelului tau.Petrecere frumoasa maine.

Tzuni,Mia...spor la alergat.

Carmen,Zuzi,Doina...ce va fac burticile?Sunteti bine?
Carmen ce mai gatesti bun?Iustin ce mai face?E bine?

Zuzi mai ai rabdare?Abia astept sa nasti si sa ne pui pozici cu printesa ta.

Doina tu cum mai stai cu odihna?Am inteles ca o dai pe Onitza la gradi.Sper sa se acomodeze repede.

Delia tu ce mai faci dragutzo?Trece greu timpul fara sotul tau,asa-i?
Macar daca incepi munca o sa fi mai ocupata si nu ai timp sa te gandesti.

Cami,iti doresc din tot sufletul ca de data asta sa se ajute Dumnezeu si sa ti se implineasca dorintza.Sa aveti parte si voi de un bebe sanatos,dulce si frumos.

Vai ce repede trece timpul.Tre' sa plec.Eu ma intind ca de obicei....le salut si pup si pe celelalte fete vechi si pe cele noi pe care nu prea am apucat sa le cunosc.
Va doresc tuturor un weekend placut si fara abateri.
Eu de cand am fost bolnava cu stomacul nu am mai tinut dieta...am mancat normal si vad ca ma mentzin.Bine macar ca nu ma ingras...pana mi-o venii si mie ambitia inapoi sa ma apuc iar de slabit.
Maine fac ciorbica de salata...ca tare mi-e pofta.Sper sa nu urlu iar de stomac din cauza usturoiului.
V-am pupacitttttttttttttttt!

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

http://www.anchete.ro/articol.php?a=507&s=12&ss=-1, macar de astea sa ne ferim!!!

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Delidana, stiu ca nu merg, nici berea, nici cioco, dar zau ca se intampla rar...bere cred ca am baut 50 ml si napolitana era Joe, mica-mica.... Miniola e un soi de mandarina mai mare, f zemoasa, dar nu f dulce. Eu ii fac puiului mic suc din ele, in amestec cu alte citrice.

Miag, cred ca ti-a scapat intrebarea mea, de ce nu iaurt 0.1%?

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by zisaCami

Dragelor,
L-am pupat pe sot din partea "obsedatelor" si a intins si obrazul celalalt sa-l mai pup! A zambit ( pe sub "mustata", la modul figurat pt. ca nu are ) si s-a "topit" tot! Un si din partea lui, ca sa-l iertati!

Cami

Cami, acu' spune-i ca vrem si cate-o floare!

miag, iti las pe PM mobilul meu si daca vrei sa fugim suna-ma sa vedem ce si cum.

nu-mi spuneti nimic de kilo-kick?????????????

we frumos!
Fug sa dorm!

PS. Pupici pt cea cu sprancene ca Liz Taylor!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna
Crystina, sotului si multa sanatate!
Carolinah, ma tin de sport cit pot, poate pina la urma scap eu si de astea 2 kg. Oricum slabitul nu e singurul motiv pentru care fac miscare.
Tzuni, sa inteleg ca nu mai ridici birouri? Chiar daca face bine la musculatura? Despre kilo-kick a fost cu vreo 3 pagini in urma, nu mai stiu exact unde....
Cami, iti doresc mult succes si sa vii din Canada cu dorinta implinita.
Mik, , ai baiat mare acum, sa-ti traiasca!
Zfcristina, pai crezi ca Britney a inceput cu 300 abdomene odata? A luat-o si ea usor... Crezi ca tu nu poti? Trebuie doar sa vrei. Oare faci bine tinind disociatul, chiar crezi ca se merita sa faci foamea?
Nora, , noroc ca nu-i nimeni pe aici sa ma vada ca rid de una singura. He he, in costum de si cu , hmmm, probabil crapat pe la cusaturi in partea "dorsala".
Ioana, sint bine, ma mai apuca o stare de depresie dar intru pe aici si ma inveselesc. Azi in special a fost o zi excelenta, pentru care va multumesc tuturor.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Morrrrrrrrrrrr de rasssssssssssssssss, mai Delia te si vad cu biciul.........ai steaua noastra ce frica avem!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Originally posted by mephala30

KK e o combinatie de branza, lamaie si albus de ou, care se mananca seara ....si te trezesti a doua zi mai usoara cu un kil....in mare despre asta e vorba....oricum, eu nu cred in combinatii care te slabesc peste noapte.

Tzuni,probabil fetele nu au raspuns,ca sa nu-ti mai vina idei,ca oricum nu crede nimeni in diete minune,peste noapte

Delidana...si asa se poata blugi rupti,ai fi la moda

Pupici Sandrei Bullock

Nora

Comorile Norei

Costume carnaval

Noi doi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sigrid26

Morrrrrrrrrrrr de rasssssssssssssssss, mai Delia te si vad cu biciul.........ai steaua noastra ce frica avem!!!!

Balerino, vezi ca rasu ingrasa!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nora

Pupici Sandrei Bullock

... o sa-i transmit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Fetelor ma scuzati ca azi nu am timp de , dar am foarte mult de munca.
Mik, pentru cei 8 anisori ai copilului tau cel mare (Paki).
Crystina, pentru al tau sot si si felicitari, tie pentru job.
Cami, ma bucur ca ne-ai dat vesti despre tine si sper sa veniti 3 din .BAFTA!
DD, .Mi-ati adus aminte de Dan Diaconescu si O(zero)TV
pe obrajori toata gasca de "obsedate" , va doresc week-end placut si ne auzim luni (sper sa scap de rusi si sa am un raport favorabil).

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput