Nou stil de viatza (92)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

LA MULTI ANI sarbatoritzilor!

Week end placut si !
Off..... s-a trezit Onitza,vroiam sa mai stam la taclale.

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Bey, am aterizat intr-un film si nu stiu eu? Cine-o interpreteaza pe Sandra Bullock? Si care-i sprancenata Liz Taylor?
Ca stiu cine e.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Delidana Am sa vad la sfarsit daca a meritat,eu sper sa slabesc ceva totusi.Nu reusesc nici in ruptul capului sa beau 2 litri de apa pe zi
Acum beau un ceai verde si cred ca pana la ora asta nu am consumat mai mult de 1 litru.
Sa mai zic ca vad niste stele veeeerzi de foame

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Fetelor am fost la doctore ....
Toate bune si frumoase dupa parerea mea. Bebelina misca bine si inimioara ii bate foarte bine pentru cele 2800 g pe care le are (dupa approx. Dr.) e pozitionata in bine cu capul in jos si ...o mai vede d-na dr. saptamana viitoare. Mami e si ea OK! cu glucoza si proteinele foarte bine, tensiunea de aviator si se pare ca imi prieste tare sa fiu ca de saptamana trecuta am slabit 1 kg. Asa ca fetelor va face concurenta o graviduta.
Cami si-al meu sot la fel a fost pana si-a gasit un forum pe gustul lui si l-au pus aceea si moderator. Acum nu mai are timp sa-mi zic mie ca-s obsedata caci el e mai obsedat decat mine. Pupici multi sotului si spune-i ca-i apreciem curajul de-a fi sincer cu noi. Pana si a deschis subiect special pentru noi obsedatele ...
Mik sa-ti traiasca Flacaul si petrecere frumoasa maine.
Crystina, La multi ani! sotului si sa-i de-a Domnul tot ce-i mai bun pe lan profesional si financiar ca sufleteste are deja si-i un om realizat.
Carmen si eu is pierduta cu atatea staruri mentionate pe-aici.
Tzuni bine-ai revenit in forma ta maxima.
Sigrid imi place ideea conferintei mai ales ca pe mine ma si puteti vedea de-acum incolo ...dar cum facem cu fusele astea orare?
Miag eu zic s-o lasi te Tzuni s-alerge dupa baieti si tu sa pozezi de chaperone (sper c-am scris bine) .
Fetelor va pupic acum si ne mai vorbim wekendul asta.

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Carmen, uite-www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71894" target="_blank">aici faza cu starurile. Nici io nu ma dumiream ce "afaceri" invarte Tzuni a noastra cu miss Bullock.

Zuzi, sar'na! Ce vesti bune! Mai ai putin!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by Tzuni
miag, iti las pe PM mobilul meu si daca vrei sa fugim suna-ma sa vedem ce si cum.

Tzuni, am raspuns pe PM

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neatza natiune!

Meniul pe azi:
-MD: cafea + 50 gr barnza de vaci+ 50 gr paine+ 1 rosie
-Gustare: 1 mar;
-Dejun: peste (150gr) cu legume(200gr);
-gustare: 1 iuart dietetic;
-cina:sote de legume sau o salata de varza alba;

Pupici la toata lumea.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Crystina, mersi pt. deschisul ochilor. Nastrusnica Tzuni asta a noastra.

Zuzilici, ce vesti bune! Care e secretul: cum ai reusit sa slabesti un kil, acum, pe ultima suta de metri?
Eu ma umflu pe zi ce trece, am o burta de zici ca-s in luna a sasea (cand eu abia de luni intru in 4 luni). Ce-i drept ca si mananc bine: outze de tara, smantanica si branza grasa, tot de tara, etc....

Fetele, chiar daca e week si petreceti, semnati condica scurt.
Sa stiu si eu ce faceti si ca sunteti bine.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna
Acum am venit si eu de la plimbare si am intrat sa va salut. Am avut o zi excelenta, m-am plimbat, am fost la film si m-am tinut de promisiune, fara inghetata si floricele. O faza haioasa la restaurant (un fel de fast food japonez), odata cu bucatelele de pui prajit am primit ca bonus si un viermisor.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Fetelor, multumesc la toate pentru urari pentru al meu voinic !

E un pic mai bine, al meu baietel mare, tot mai face febra, dar a facut un efort si a minact din tort. S-a bucurat de cadouri si s-a culcat.

Eu sunt bine mersi, ieri dupa-amiaza am avut un curs cu 130 e copiii (ca nu pot spune altfel, desi junii au 20 de ani).

Week-end-ul a inceput bine azi la prinz cu vin alb si sampanie. Am baut o cafea sa ma dreg, da' totusi...

Va pup pe toate in grup si mai trec.

Mik.

Mergi la inceput