Nou stil de viatza (92)
Raspunsuri - Pagina 15
nastad spune:
LA MULTI ANI sarbatoritzilor!
Week end placut si
!
Off..... s-a trezit Onitza,vroiam sa mai stam la taclale.
Doina
si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
mephala30 spune:
Bey, am aterizat intr-un film si nu stiu eu? Cine-o interpreteaza pe Sandra Bullock? Si care-i sprancenata Liz Taylor?
Ca
stiu cine e. ![]()
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
zfcristina spune:
Delidana Am sa vad la sfarsit daca a meritat,eu sper sa slabesc ceva totusi.Nu reusesc nici in ruptul capului sa beau 2 litri de apa pe zi

Acum beau un ceai verde si cred ca pana la ora asta nu am consumat mai mult de 1 litru.
Sa mai zic ca vad niste stele veeeerzi de foame
botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de
Craciunita
Cristina Adriana (25.12.2001
) si piticut
Mihai Stefan (17.09.2004)
Zuzilici spune:
Fetelor am fost la doctore ....
Toate bune si frumoase dupa parerea mea. Bebelina misca bine si inimioara ii bate foarte bine pentru cele 2800 g pe care le are (dupa approx. Dr.) e pozitionata in bine cu capul in jos si ...o mai vede d-na dr. saptamana viitoare. Mami e si ea OK! cu glucoza si proteinele foarte bine, tensiunea de aviator si se pare ca imi prieste tare sa fiu
ca de saptamana trecuta am slabit 1 kg. Asa ca fetelor va face concurenta o graviduta. ![]()
Cami si-al meu sot la fel a fost pana si-a gasit un forum pe gustul lui si l-au pus aceea si moderator. Acum nu mai are timp sa-mi zic mie ca-s obsedata caci el e mai obsedat decat mine.
Pupici multi sotului si spune-i ca-i apreciem curajul de-a fi sincer cu noi. Pana si
a deschis subiect special pentru noi obsedatele ... 
Mik sa-ti traiasca Flacaul si petrecere frumoasa maine.
Crystina,
La multi ani! sotului si sa-i de-a Domnul tot ce-i mai bun pe lan profesional si financiar ca sufleteste are deja si-i un om realizat.

Carmen si eu is pierduta cu atatea staruri mentionate pe-aici.
Tzuni bine-ai revenit in forma ta maxima. 
Sigrid imi place ideea conferintei mai ales ca pe mine ma si puteti vedea de-acum incolo ...dar cum facem cu fusele astea orare?
Miag eu zic s-o lasi te Tzuni s-alerge dupa baieti si tu sa pozezi de chaperone (sper c-am scris bine)
.
Fetelor va pupic acum si ne mai vorbim wekendul asta.
Zuzilici
si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
crystina spune:
Carmen, uite-www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71894" target="_blank">aici faza cu starurile. Nici io nu ma dumiream ce "afaceri" invarte Tzuni a noastra cu miss Bullock. ![]()
Zuzi, sar'na! Ce vesti bune! Mai ai putin!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
miag spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
miag, iti las pe PM mobilul meu si daca vrei sa fugim suna-ma sa vedem ce si cum.
Tzuni, am raspuns pe PM

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
miag spune:
Neatza natiune!
Meniul pe azi:
-MD: cafea + 50 gr barnza de vaci+ 50 gr paine+ 1 rosie
-Gustare: 1 mar;
-Dejun: peste (150gr) cu legume(200gr);
-gustare: 1 iuart dietetic;
-cina:sote de legume sau o salata de varza alba;
Pupici la toata lumea.

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
mephala30 spune:
Crystina, mersi pt. deschisul ochilor. Nastrusnica Tzuni asta a noastra. ![]()
Zuzilici, ce vesti bune! Care e secretul: cum ai reusit sa slabesti un kil, acum, pe ultima suta de metri?
Eu ma umflu pe zi ce trece, am o burta de zici ca-s in luna a sasea (cand eu abia de luni intru in 4 luni). Ce-i drept ca si mananc bine: outze de tara, smantanica si branza grasa, tot de tara, etc....
Fetele, chiar daca e week si petreceti, semnati condica scurt. 
Sa stiu si eu ce faceti si ca sunteti bine. ![]()
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Delidana spune:
Buna
Acum am venit si eu de la plimbare si am intrat sa va salut. Am avut o zi excelenta, m-am plimbat, am fost la film si m-am tinut de promisiune,
fara inghetata si floricele.
O faza haioasa la restaurant (un fel de fast food japonez), odata cu bucatelele de pui prajit am primit ca bonus si un viermisor. 
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Mik spune:
Fetelor, multumesc la toate pentru urari pentru al meu voinic ! 
E un pic mai bine, al meu baietel mare, tot mai face febra, dar a facut un efort si a minact din tort. S-a bucurat de cadouri si s-a culcat.
Eu sunt bine mersi, ieri dupa-amiaza am avut un curs cu 130 e copiii (ca nu pot spune altfel, desi junii au 20 de ani).
Week-end-ul a inceput bine azi la prinz cu vin alb si sampanie. Am baut o cafea sa ma dreg, da' totusi...
Va pup pe toate in grup si mai trec.
Mik.