Nou stil de viatza (92)
Raspunsuri - Pagina 13
Nora__ spune:
Mia...saru' mana.si suplimentez si portia de pupici lui Paki...il rup azi ...de parca n-o fac zilnic
)
Cami...mult noroc sa sa dea Domnul sa te vedem cu burtici
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
mephala30 spune:
Cami, tinem pumnii sa fie totul bine. O reusita! 
Mik, 'La multi ani feciorului!' Petrecere frumoasa maine!
Tzuni, in ultimul timp n-am mai vazut nici un film. Am avut de rezolvat niste probleme de serviciu si am cam fost pe drumuri. De atata alergat, am facut si febra musculara ![]()
Sigrid, fii pe faza...nu se stie cand ai de bifat varianta corecta.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
zisaCami spune:
Fetelor va pup pe toate! M-ati facut sa plang! Cum sa nu fiu "obsedata" cu asa prietene ca voi? Asa o solidaritate si o apropiere cum simt alaturi de voi, nu am simtit cu multe persoane pe care le cunosc "fizic"! Iar sotul meu nu poate sa inteleaga asta!
Nora, Tzuni, Miag, Mik, Carmen
Cami
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by zisaCami
Fetelor va pup pe toate! M-ati facut sa plang! Cum sa nu fiu "obsedata" cu asa prietene ca voi? Asa o solidaritate si o apropiere cum simt alaturi de voi, nu am simtit cu multe persoane pe care le cunosc "fizic"! Iar sotul meu nu poate sa inteleaga asta!Nora, Tzuni, Miag, Mik, Carmen
Cami
Caaaami, Caaaami, iti dai seama cum ar fi o petrecere la care sa ne vedem toate face-to-face? S-ar lasa pt inceput cu lacrimi, bocete si batiste stoarse, pe urma.... am fi cu gura pana la urechi si cu o mie de povesti, glume si ....of, cand ma gandesc ca nu se poate sa ne vedem...

mamamariana unde o fi? A plecat spre tarile calde?
Nu-mi spune nimeni ceva despre kilo-kick?
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
zisaCami spune:
quote:
Originally posted by Tzuniquote:
Originally posted by zisaCami
Fetelor va pup pe toate! M-ati facut sa plang! Cum sa nu fiu "obsedata" cu asa prietene ca voi? Asa o solidaritate si o apropiere cum simt alaturi de voi, nu am simtit cu multe persoane pe care le cunosc "fizic"! Iar sotul meu nu poate sa inteleaga asta!Nora, Tzuni, Miag, Mik, Carmen
Cami
Caaaami, Caaaami, iti dai seama cum ar fi o petrecere la care sa ne vedem toate face-to-face? S-ar lasa pt inceput cu lacrimi, bocete si batiste stoarse, pe urma.... am fi cu gura pana la urechi si cu o mie de povesti, glume si ....of, cand ma gandesc ca nu se poate sa ne vedem...
Nu-mi spune nimeni ceva despre kilo-kick?
Tzunimic si drag si scump si grasunel
Ar fi
... poate la concertul cu Depeche Mode vom fi mai multe, mai ales ca vine si Delidana! Desi ar fi cam greu sa ne gasim! Poate sa ne punem o inscriptie cu
in frunte! Cami
zfcristina spune:
Delia apai daca Britnica tre' sa faca 300 de mentinere io cate tre' sa fac ca sa scap de cozonacu' din dotare???

Si cu regimul aista disociat asha sunt de lesinata ca numai de abdomene nu-mi mai arde.Aseara nu shtiu cum de m-am mobilizat sa stau pe stepper vreo 11 km(cam putin)
si am avut zi de lactate,dapai astazi ca "rumeg" nishte verdeturi
Crystina La multi ani cu sanatate!!! sotului
Mik La multi ani pentru ficior!!! Sa-i dea Dumnezeu sanatate!!!
botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de
Craciunita
Cristina Adriana (25.12.2001
) si piticut
Mihai Stefan (17.09.2004)
zisaCami spune:
Dragelor,
L-am pupat pe sot din partea "obsedatelor" si a intins si obrazul celalalt sa-l mai pup! A zambit ( pe sub "mustata", la modul figurat pt. ca nu are ) si s-a "topit" tot! Un
si din partea lui, ca sa-l iertati! 
Cami
Nora__ spune:
Mik....La multi ani! puiutzului tau,sa aveti o zi memorabila
.Si fata mea face pe 1 aprilie ,12 ani si nu-mi vine sa cred cat a crescut,e cat mine si deja facem schimb de haine![]()
Tzuni....toate nu ne putem intalni,doar pe orase.Io de cand urlu la iesence sa mai facem o cuconada cu dans....dar nu prea reusim sa ne organizam,mai ales cu atatia copii bolnaviori.
Oricum,daca ar fi sa fie o asa mare intalnire,io cred ca bocetele ar fi cand ar aparea Delidana in costum de Batwoman (io asa o vad
) si cu un bici intr-o mana
si cu centimetrul in alta:"Fetele...la masurat suncile"...vai de steaua noastra atunci...
,sa va mai vad io atunci ca mai puteti inghiti altceva decat apa plata cu lamaie![]()
Delidana...
...nu te superi pt fanteziile mele
(poate nu mi-o fur prea tare)
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
sigrid26 spune:
Offf ce mi as dori si eu o petrecere cu toate fetele, din pacate asta nu prea e posibil ca suntem atat de departe , ma gandeam ca poate facem odata o conferintza pe yahoo cu toate fetele ?????stabilim o ora convenabila pt toata lumea si facem o petrecere virtuala.
Mai fetele voi ati urmarit subiectul cu E-urile din viatza noastra?
Io m am speriat rau , drept apel am fost azi la magazinul bio si am luat sapun si sampon, mai ales pt pitici , offf , ale mele toate aveau SLS , chiar si cele de bb........pana unde o merge foamea asta de bani?Fetelor macar luatzi deo stick fara aluminiu........
va pupic
Mamica de printesa
de 4 anisori