Nou stil de viatza (92)
Raspunsuri - Pagina 12
miag spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Miag, mii de multumiri pentru rezumat.Ma gindeam daca eu l-as putea tine insa nu cred as avea timp sa stau tot timpul cu mincarea dupa mine la servici. Pare destul de echilibrat. Tu cit timp trebuie sa-l urmezi?
Cu placere si scuze pt intarziere, chiar nu a fost rea vointa, dar am avut programul incarcat si a fost si piticul racit si eram capiata...

Trebuie sa-l tin 3 saptamani, si apoi ma vad din nou cu tipa asta si urmeaza sa mai modifice cate ceva la el, sau sa-l lase asa, depinde de raspunsul organismului...
E aiurea ca stau prost la capitolul miscare, in rest , ma simt excelent...
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
zisaCami spune:
Tzuni
Sper sa nu te fi suparat si tu! Sotul meu nu era asa de "ciufut", insa de cand cu socul prin care a trecut in urma cu 3 ani si jumatate legat de problema lui de sanatate si mai ales dupa radioterapie a devenit foarte nervos si se "aprinde" imediat! Eu il inteleg, pur si simplu a vazut "moartea" cu ochii si e foarte greu sa mai ramai calm, dupa asa o experienta! Nici eu nu am suportat bine deloc toata aceasta perioada, cu atat mai mult pentru el a fost cumplit ...
Cami
Mik spune:
Cami, trebuia sa pun si emoticonul care face cu ochiul.
Cum era sa ma supar ? (ca spune adevarul).
Mik.
miag spune:
quote:
Originally posted by sigrid26
Mia multumim de rezumat , ma pun pe studiat sa vedem ce pot sa aplic de acolo.
Mamica de printesade 4 anisori

Mia, mami de
miag spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
miag, fa o propunere de program de alergat (m-as bucura daca ar fi in Tineretului) si vin cu drag!
Tzunimic si drag si scump si grasunel
Tzuni, ok mergem in Tineretului. Te lasa pe tine sa alegi programul, ca din cate stiu tu esti suuuper ocupata asa ca zi tu si vedem cum faca sa reusim sa alergam

Mia, mami de
miag spune:
quote:
Originally posted by zisaCami
]Problema e ca nu vreau sa-l supar, mai ales acum, cand s-a hotarat sa facem al 4-lea FIV, de data asta in Canada. Asa ca sunt un pic ocupata in plus de problemele obisnuite, trebuie sa alerg un pic sa-mi fac alt pasaport si sa-mi iau alta viza.
Cami
Cami, suntem cu gandul la tine...Sa dea Dumnezeu ca de data asta sa fie o reusita...

Mia, mami de
miag spune:
quote:
Originally posted by Nora
Si de un timp am probleme mari cu spatele,dar azi e crunt,nici in fund nu pot sta.Nu mai zic de Paki,ca vrea in brate uneori si simt ca se rupe tot in mine.Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
Nora, sanatate multa si pupici lui Paki

Mia, mami de
Tzuni spune:
Cami
, glumeam (cu "obsedatele", desi situatia e reala
) dar nu glumeam cu pupicul pt sotul tau!
Chiar ma gandeam oare cati soti or fi agasati de faptul ca nevestele "se spovedesc" pe forum? 
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
miag spune:
quote:
Originally posted by Mik
[
Miine imi voi face si eu de cap caci e aniversarea puiului meu cel mare ! Are 8 ani !
Mik.
La multi ani, pui de Mik!!!!

Mia, mami de
Tzuni spune:
miag, incercam maine dimineata? Pe la ... 9?
Sa ne vedem tot acolo, la intrarea in parc?
Da' sa stabilim de-acum: fug io dupa tine sau invers? 
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel

de 4 anisori