Mamici de martie-aprilie 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Catrinel, Micaalsa, felicitari!

Erika, abia te asteptam inapoi, cu puiul!

quote:
Nshiro,nu sunt suparata..dar ma uit cu jin la mamicile de ian.-feb.care au facut peste 100 de capitole iar noi stagnam

hai mai Tinutza, ma faci de umplu singura 10 capitole, nu ma cunosti
poate ca la noi in grupa sunt mai putine fete cu internet acasa, plus ca daca unele au ajutoare pe linga ele, nu mai au de ce sa intre aici. sigur vor si ele sa intre, numai ca, atunci cind apare bebe, sunt saracele asa de obosite incit numai de forum nu le arde. lasa ca ne vine si noua rindul, vedem dup-aia

Andreea Georgiana, da, o sa am grija, pentru ca oricum nu mai sunt asa "gazela" ca pe vremuri. Deh, oboseste baba... Pe noi cine ne anunta daca nasti, sa stim si noi? Ca vad ca esti la concurenta cu Tina, eu ma uit cu un ochi la tine si unul la ea

35+4

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Fetelor, a mai scazut putin febra,dar tot rau e...Sper sa ma fac repede bine.

Dianad,si pe mine m-au intubat dupa ce mi-au facut anestezia,stai linistita,nu iti baga nimeni tuburi pe gat cat inca esti constienta.

Hai Laura Ioana! Suntem cu gandul la tine!!
Kim,eu sper sa nu fie mastita totusi...

Va imbratisez!

Pozele noastre

Vlad Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

ce faceti burticilor si mamicilor?
Super vesti!

Catrinel sa creasca mare si frumoasa Oana si mami sa fie mandra de ea! ca orice banatean care se respecta!

Micaalsa felicitari! sa fiti sanatoase si frumoase!

MP ai grija de tine iubita! sa-mi dai te rog adresa ta de mail sa-ti trimit informatiile acelea ptr Vladut! va pupacesc!

Andreea si Alina eu nu am luat nici un medicament de genul asta, ci am baut ceai de zmeur si am mer 2km in fiecare zi...si tot inchis am colul. La mine nici nu ar avea sens sa se deschida...ca tot cezariana fac!

Tinuta sper sa nu va mai traga bebe teapa!

Poliana sper sa fie bine Laura! Ii tinem pumnii!

Mari mai avem putin si devenim si noi mamici!

Nshiro fa cum crezi tu ca e mai bine!

Salutari Kim! Ciuf ce mai face Luca?

Fetele ieri am baut un A fost super bun!

Pupici

38+

Mihaela
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;28/st/20060402/k/c977/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

SALUTARE MAMICILOR siVIITOARELOR!!

Am intrat sa va felicit pentru bebeii minunati care i-ati adus pe lume si pentru cei care vor veni in curand.
V-am urmarit mereu de dupa cortina si v-am admirat ,sunteti o gasca extraordinara,am fost si eu cu voi doar vreo 7saptamani.

Dumnezeu a vrut ca bebele meu sa se nasca mai tarziu si uite asa mi l-a dat pe samburica al meu pentru luna septembrie!!!!

Va felicit pe toate cele care ati dat deja viata si lmina bebeilor vostri!!!

Ionica Dumont 14

http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Tina, cautand prin subiectele mai vechi, am gasit patania ta de la inceput de sarcina cu 11 mil date la Sanador si interpretarea analizelor pana te-a linistit dr. T ... Bine ca nu te-ai luat dupa neavizati! Pana la urma nu ai avut nici hepatita, nici citomegalovirus si nici colpovaginita si colul lezional. Prin ce ai trecut....DianaD 36+ sau 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Maine ma duc la dr. T. S-ar putea sa ma intorc cu data la care as putea avea cezariana.DianaD 36+ sau 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Dianad,da poate ai dreptate ca de aceea noi am scris mai greu.Cat despre Sanador si toate cele...vai fundul meu.Noroc ca sunt o fiinta mai luptatoare din fire si merg pana in panzele albe!Sa ii dea Dumnezeu dr.T tot ce isi doreste.L-am sunat pe la 10 seara plangeam de numai puteam si Mark ii venea sa moara de ciuda ca nu e langa mine.SI T mi-a zis de la telefon sa imi invat doctorul sa citeasca Analizele!L-am crezut nebun!Te astept maine sa ne zici data!
MP,insanatosire grabnica!S-as putea sa fie furia laptelui,sau mastita,si ar trebui sa vizitezi un doctor sa iei ceva antibiotice!
AndreeaG,vedem care din ai nostrii iese primul/a!Ce-ai facut cu scarile alea?MAi esti pe-aici?
Poli,multumim de vesti.Facem galerie aici pentru LAURA!
Hai Laura!Hai Laura!Hai Laura!Hai Laura!

Ema.72 Bine ca mai treci pe la noi!
Kim,sunt ready!Bagajul e la usa totul e gata!Sper sa trec la cealalta faza,numai ca s-au oprit si cele pe care le-am avut!SI-acum m-a luat o durere de masea de imi vine sa imi dau pumni numai poot!
Aida,te rog sa umplii 10 capitole!Dar repede!
Ionica,bine ai revenit printre gravidute.Sarcina usoara in continuare!
Serj,!

La multi ani Mia-Ecaterina!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Moama ce val de nascuturi acia de cand am plecat io la spital...sa nasc binentele.
Mercic pt. urari. Acuma suntem acasa, mancam, kakicim si alte indeletniciri d-astea la moda printre bebei :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

LUIZAXXXXXXXX bine ai revenit!!!SA traisca GIULIA cu G dupa cum observi exact asa cum am primit ordinul!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Da,Tinuta,mai sunt pe aici dar abia mai rezist.Ma duc sa fac o baita si apoi sper sa dorm bine de tot.Poate penultima noapte...in doi.Facem concurs,care naste prima?

Aida,in momentul in care sunt sigura ca se va intampla ceva,voi incerca sa va scriu.Daca nu,baza este in prietena mea,Claudia,care va va tine la curent.Asta in cazul in care suntem la maternitate in acelasi timp(eu si Tina).

Laura,tinem pumnii si pumnisorii stransi!

Luizax,bine ai revenit...ca o floricica vesela!

Nu stiu altele cum sunt,dar eu,cand ma gandesc la o baie fierbinte,cu spuma,urmata de ,,chestii,, placute si apoi de un somn bun pe burtica sau...inima langa inima,ma topesc de dor...

ANDREEA GEORGIANA +38 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput