Mamici de martie-aprilie 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 6
ileana_marius spune:
Felicitari MICAALSA si CATRINEL17! Sa va traiasca fetitele si sa va aduca numai bucurii!
Venim si noi acum de la dr. S-a mirat dna. de la laborator de cat de mare e burta mea "very big", zice ca sunt sigura ca e numai unul?...am luat 2kg intr-o saptamana...
Analiza urinei a iesit bine de data asta. Dr. spune ca daca asta a iesit bine si cu tensiunea stau bine nu vor fi probleme la nastere (cred ca asta a vrut sa imi spuna, a zis ca nu cunoaste termenul in eng.). Mi-a verificat si pozitia lui bb, 2 doctorite chiar, si a zis ca e pregatita, a coborat...
Pana acum se pare ca totul e bine...
In ultimele zile s-a miscat foarte tare, spre amuzamentul lui tati care a si filmat-o. De obicei suntem foarte lenese.
Mai e un pic si sosesc si parintii mei. Abea astept

Ileana
36+
Poze cu noi Nepotul meu David
Ghindoaca
alinaalex spune:
Wow, asa da! Sa tot mai intri pe forum cu asa o avalansa de bebelushi!
Felicitari CATRINEL si MICAALSA!!!
Sa va traiasca fetitzele, multa sanatate, refacere cat mai rapida si mult laptic! 

ERIKA, nastere usoara! Succes!

Andreea G., idem si la mine, pastilutzele cred ca mi-au inchis colul de tot...de unde pana acum o saptamana traiam cu impresia ca o sa nasc inainte de termen, din cauza contractiilor f.f. dese si mai nou si dureroase, acum sper sa nu depasesc termenul!
Poate de aia mi-a zis dr. sa nu mai iau nimic pt. contractii.
Tinutza, merci.
Fetelor, am dormit beton noaptea asta, aproape 12 ore!!! Nici mancare nu mi-a trebuit! Cred ca si vremea e de vina, ca mi-e cam somn toata ziua si ma doare capul.

ALINA si BB
38+3 zile
poze
mari78 spune:
WOW !!!
Felicitari Kit, Luizax, Val, Catrinel, Micaalsa!!!

Sa va traiasca fetitele,sa fie sanatoase, frumoase si norocoase !
Hai Erika !!! Nastere usoara !

Monica, ai grija de tine,sa te faci bine repede, de fapt eu sper ca acum iti e bine
Andreea, si plimbare si urcat scari si tot nu vrea? Eu cred ca sambata nasti, sincer!
Cred ca si eu o sa-mi tin bebelina in brate saptamana viitoare. dar daca vine mai devreme, chiar nu ma supar.
Pupici 
Mari 38 fix
Laura Ioana spune:
Salut fetelor!imi cer scuze ca va scriu asa de tarziu, dar am avut probleme cu internetul!Acum am vorbit cu Laura si la ora 2 i-au pus perfuzii ca sa declanseze nasterea si acum se tot plimba prin salon..a inceput sa aiba contractii din 3 in 3 minute...suntem cu totii nerabdatori..nu stiu cum si-a calculat ea, pt k doctorii au spus ca abia duminica sunt 40 de saptamani..iar ea spunea ca miercurea care a trecut. Oricum e bine, deci cam la noapte cred ca am sa devin si eu matushica..abiiiiiiiiaa astept:D va trimit mesaj imediat mesaj cum naste Laurici !Va pupacem si succes in continuare:P Poliana
Laura
cu
37+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
mari78 spune:
Hai Laura

Tinem pumnii sa nasti repede si usor !
Multumim Poliana pentru vesti si asteptam vestea cea mare.
Mari
ema.72 spune:
Fetele va salut si eu, nu reusesc sa scriu mai des pentru ca suntem cu colici si e foarte greu cu timpul liber.
Felicitari Catrinel si Micaalsa pentru bb-i. Sa va traiasca , sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii.

Dianad iti spun si eu acelasi lucru, nu-ti mai face probleme ca esti pe maini bune si totul o sa se petreaca atat de repede ca nici nu-ti vine sa crezi. La mine a fost pe nepregatite la 3 noaptea, dr.T era dupa o noapte nedormita ca abia venise in tara si noaptea urmatoare era de garda dar n-a contat, si-a mobilizat echipa si au fost cu totii acolo. Eu m-am trezit pe la 5 dimineata din anestezie, desi operatia n-a durat decat jumatate de ora dar la ora 11 deja m-au sfatiut ca e bine sa ma misc. Si m-am miscat, am fost la bb si i-am dat sa suga. Pana seara facusem mai multe ture, nu pot sa spun ca esti chiar fresh in 7-8 ore de la operatie dar oricum nu e asa rau cum imi inchipuiam. Am nascut joi si sambata eram acasa. La mine nu stiu cine a facut cusatura ( dr. sau rezidentul) dar pe langa ce am vazut la pacientele altor dr., e opera de arta , e facuta pe sub piele si la exterior apare ca o zgarietura. Deci fii relaxata.
Din cauza problemei mele la coloana ( din cauza careia am luat o certa zdravana de la dr. inainte de operatie pentru ca nu-i spusesem nimic in timpul sarcinii si a trebuit sa afle in toiul noptii de la medicul de garda - nici eu nu-mi explic ce-a fost in capul meu )am avut anestezie generala si intubarea mi-au facut-o dupa ce am adormit. Cand m-am trezit singura problema pe care o aveam era ca n-aveam voce si vroiam sa stiu de bb daca e bine. Asistentele se uitau cum dadeam din buze si nu se auzea nimic, credeau ca mai sunt sub anestezie si nu ma bagau in seama. Eu nu intelegeam ce are nasterea cu vocea ca doar nu pe acolo am nascut. Le-am scris pe tel. intrebarea si mi-au spus apoi si de bb.
Pupici la toata lumea, nastere usoara la gravidutele care sunt la rand iar mamicilor si bebeilor multa sanatate.
Ema si Mario
Serj spune:
Felicitari la toate noile mamici!!!!! Luizax, Val, Micaalsa si catrinel sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si sa va bucure viata!
nshiro si ambra sughite mult dar nu-i dau nimic, trece de la sine. mama o mai tine in paturica la cald (spune ca-i trece) dar eu nu-i fac chiar nimic. asta se intampla in general dupa ce mananca.
iar cu bubitele, este normal sa le vina, aici se spune "crosta lattea", cica ar fi de la lapte. la unii vine chiar ca o crusta si sergio a avut spuneai ca este din star trek, klingonian. ambra a facut o forma mai usoara (o dau cu ulei de migdale pe fata). deci nu te speria, trece (nu imediat) dar trec de la sine.
deea cum creste Mia Ecaterina? sa ne mai pui poze cu ea. azi face 2 luni Mia, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa si nimai bucurii sa va aduca! La Multi Ani!
ariadnacum te decurci? fratiorul a devenit putin gelos? la noi a trecut (cel putin asa pare). sper sa vina si la noi timp frumos sa iesim mai mult afara ca atre se lasa asteptata primavara asta.
tcelen ce mai face Ana-Maria? nu mai intri deloc pe aici.
la toti bebelusii care implinesc 1 luna La Multi Ani!!!
Laura si Erika nastere usoara!
pupici la toate si nastere usoara la cine urmeaza 
cristina
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
Serj spune:
quote:
Originally posted by Serj
Felicitari la toate noile mamici!!!!! Luizax, Val, Micaalsa si Catrinel sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si sa va bucure viata!
nshiro si ambra sughite mult dar nu-i dau nimic, trece de la sine. mama o mai tine in paturica la cald (spune ca-i trece) dar eu nu-i fac chiar nimic. asta se intampla in general dupa ce mananca.
iar cu bubitele, este normal sa le vina, aici se spune "crosta lattea", cica ar fi de la lapte. la unii vine chiar ca o crusta si sergio a avut spuneai ca este din star trek, klingonian. ambra a facut o forma mai usoara (o dau cu ulei de migdale pe fata). deci nu te speria, trece (nu imediat) dar trec de la sine.
deea cum creste Mia Ecaterina? sa ne mai pui poze cu ea. azi face 2 luni Mia, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa si nimai bucurii sa va aduca! La Multi Ani!
ariadnacum te decurci? fratiorul a devenit putin gelos? la noi a trecut (cel putin asa pare). sper sa vina si la noi timp frumos sa iesim mai mult afara ca atre se lasa asteptata primavara asta.
tcelen ce mai face Ana-Maria? nu mai intri deloc pe aici.
la toti bebelusii care implinesc 1 luna La Multi Ani!!!
Laura si Erika nastere usoara!
pupici la toate si nastere usoara la cine urmeaza
cristina
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
cristina
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
dianad spune:
Monica si Ema, multumesc mult pentru raspunsuri
. Stiu ca T are maini bune, mie de anestezie mi-e frica. As face generala, dar nu stiu cum m-as descurca cu intubarea (sper sa faca asta ca la Ema, dupa ce adorm), as face rahi, dar mi-e frica sa nu fug de acolo cand o fi sa ma taie sau sa raman cu dureri de cap. Abia astept sa trec de nastere si sa-mi tin copilul in brate!Monica,
sa te faci bine repede. DianaD 36+ sau 35+
kim spune:
Catrinel, felicitari pt micuta Oana Alice, iar tie refacere super rapida!
Micaalsa, bun venit pe lume bebelinei Iulia, sa va aduca multa bucurie de acum incolo!
Erika, nastere usoara si bb sanatos, tinem pumnii!
LauraIoana, ne gandim la tine sa vina bb repede si bine, te asteptam aici cu odiseea asteptarii (mai lunga decat momentul insusi).
Tina, greata poate fi asociata cu contractiile, semn ca ai intrat in faza latenta, urmeaza faza activa cu dilatarea si impingerea, fii pe faza
!
MP, cred ca ai facut mastita, iti doresc sa te faci bine cat de repede si sa dai laptic lui Matei.
Pupici la toate fetele si bebeii!
Yupiiii... Am intrat in saptamana 38!!!
38 fix
KIM & p’tit bout d’chou 
photos