Mamici de martie-aprilie 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 5
mihaser spune:
Salutare!
Erika iti tinem pumnii! Nastere usoara si bebe sanatos!

Pupici!
Mihaela
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;28/st/20060402/k/c977/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
dianad spune:
Erika, nastere usoara, bebe sanatos, mancacios si cuminte!
Andreea, o zi buna incepe cu bancuri!
DianaD 36+ sau 35+
ileana_marius spune:
erika nastere usoara! Tinem pumnii 

Multumesc fetelor de lamurire, mi-am dat seama tarziu ca asta ar putea fi. Nu pot sa spun de ce nu imi place senzatia...poate pt ca la inceput ma gandeam ca e ceva in neregula...niste batai regulate undeva foarte jos, nici nu puteam sta pe scaun...si sotul ma intreaba de ce nu imi place...
Azinoapte am dormit groaznic, am si visat ca avem o sarcina cu probleme si dimineata m-am simtit cam rau. In ultimul timp mi se intampla cam des.
Ileana
36+
Poze cu noi Nepotul meu David
Ghindoaca
nshiro spune:
FELICITARI KIT, VAL, LUIZAX si CATRINEL care sigur a nascut pana acum! Sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
ERIKA tinem pumnii sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!
Fetele va multumesc pentru sfaturi, da parca nu as indrazni sa-i dau micutei lamaie..
]
Andreea Georgiana sigur ca nu-i dau nimic de capul meu... oricum chiar daca as vrea aici antibioticile nu ti le da nimeni fara reteta. Daca o intrebi pe nasa ta despre piodermita te rog sa-mi dai si mie de stire neaparat!
Tinuta deci se apropie momentul cu pasi repezi! Nu mai fi suparata ca nu se sparge gasca! Eu promit sa scriu, cum pot cum nu pot... macar doua trei randuri pe zi!
rocsana si bebe maria
ama_kaly spune:
quote:vivi eu am luat in sapt 32 algocalmin la recomandarea dr tocmai pentru o durere de masea.Nu mi-a trecut si am ajuns la dentist care mi-a facut exact ce ai zis tu, mi-a curatat maseaua si mi-a pus un pansment acolo, iar acum nu mai am nici un fel de problema.
Originally posted by vivighe
Erika...calmant nu poti sa iei decat paracetamol...sa nu te puna naiba sa iei algocalmin acush,in 38 sapt.vivana31w4d
E chiar asa de grav ca am luat un algocalmin ?
Repet, asta mi-a zis dr sa iau la telefon!io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebePoze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
Tina_Welsh spune:
2 VESTI DE ULTIMA ORA.
1)CATRINEL A NASCUT O FETITA.OANA ALICE.DEOCAMDATA NU AM MAI MULTE DATE.O SA AFLU MAINE.
2) AZI-NOAPTE UNA DINTRE COLEGE (acelasi dpn)MICAALSA,MI-A LUAT-O INAINTE SI A DAT NASTERE LA ORA 12.50,UNA BUCATA FETITA PE NUME IULIA,3200 GRAME,55 CM,APGAR 9/10.
FETELOR SA VA TRAIASCA BEBELUSELE SI SA VA ADUCA NUMAI FERICIRE!
Erika24 facem galerie! Hai Erika!!Hai Erika!!Hai Erika!!

Vivighe,nu ai de ce sa iti ceri scuze.Esti mai mult decat binevenita!
Alinaalex,bravo ca bebe e in grafic si totul e ok!
AndreeaG aseara iar eram gata de iesit pe usa,ca si sambata din cauza contractiilor si iar s-au oprit.AL meu cupil se tine de farse.L-am tinut pe bietul tati treaz pana la 2.30.S-a dus la scarbici cu ochii rosii!
Iar de dormit daca am dormit 3 ore e bineeeeeeee!Super bancurile!
Dianad,al meu bebel avea la 32 de saptamanti 2.500!Acum nush cat are dar cu siguranta e mai mare de 3kg!

Ileana_Marius,rabdarica,ca mai e putin!Multumesc ca mi-ai atras atentia cu listuta!Si ce simti tu,este sughitul.Nu ai ce face.Sughita pentru ca exerseaza respiratia.Asta este un lucru bun!Pe mine nu ma deranjeaza!Deja ai ajuns prea departe sa iti mai faci griji.Visele urate pot aparea si pentru ca te gandesti tu la anumite lucruri!
Ameluta,multumim de vestile despre Onsami!ASteptam vesti si de la Mihaita al tau.Daca mananci sarat,incearca sa reduci sarea,si incearca sa faci ceva miscare,ajuta la desumflat.EU pana acum nu m-am umflat deloc!
Kim,se pare ca fetele au inceput deja sa dea startul in grupa noastra!
Eu mai stau olecutza,ca sunt cam dureroase contractiile!Un singur lucru nu inteleg.Oare de ce ma apuca o stare de greata cand incep contractiile?
Mp,ce frumos ai scris!Asa este..si eu sunt pe ultima suta de metri!Duminica fac 39 de saptamani!Aoleu!!!!!
pentru minunatii copilasi pe care ii ai!
Aida,lasa ma!Ca suntem epave pentru un scop nobil!Ma apuca si pe mine starile astea,dar trec repede cand ma gandesc ca o sa fiu cu al meu prichindel sau a mea bubulina in brate in curand!
Cosmina,sa ne anunti si pe noi intr-un fel sau altul cand pleci la spita!
Nshiro,nu sunt suparata..dar ma uit cu jin la mamicile de ian.-feb.care au facut peste 100 de capitole iar noi stagnam!

Eu va
pe toate.Mai stau pe-aici putin dupa care ma apuc de o ultima curatenie inainte de sosirea lui bebe!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
dianad spune:
Catrinel si Micaalsa, felicitari si fetitele sa fie frumoase, destepte si cu mult noroc in viata!Tina, eu cred ca la noi a mers mai greu cu scrisul din 2 motive care s-au suprapus: mai intai vestile mai putin fericite si apoi felul in care merge forumul asta ziua. De multe ori am renuntat sa mai astept o ora sa se incarce o pagina si seara nu mai am acces la net ca vine seful acasa si fumeaza la calculator.Recuperam, se pare, de cateva zile si nu ma mai tem ca raman singura pe aici de Paste!DianaD 36+ sau 35+
MP spune:
Dragele mele,
Am patit un mare necaz si de aceea nu am mai scris...am facut febra spre 40,cu durere infernala de sani,cu frisoane si tot tacamul.Nici acum nu ma simt mai bine,dar am vrut sa va anunt ca sa nu spuneti ca nu am cuvant.
Dianad,nu trebuie sa iti fie frica.Asa cum imi spunea si mie Ceela,iti spun si eu:curaj esti pe maini foarte bune!M-au intubat,insa nu am ramas cu tuse dupa aceea.Alte femei au ramas din pacate.Depinde de fiecare organism,habar nu am.Cu anestezista am vorbit inainte,mi-a pus un milion de intrebari despre greutatea mea,boli etc etc.Bani poti sa ii dai atunci sau dupa.Clisma nu mi-au facut si nici nu as fi acceptat.Le faceau femeilor care se pregateau sa nasca normal si nu vreau sa iti spun ce "fericite" erau saracele.Mana a doua in timpul operatiei a fost rezidentul doctorului.La mine a participat si rezidenta.Era un uter cicatriceal,membrane rupte,caz mai special,demn de studiat.Oricum,cica m-a cusut rezidentul.Si a facut super treaba.M-am trezit mai greu din anestezie,operatia a durat mai mult,habar nu am de ce.Imi tremura barbia si voiam sa tin ochii deschisi dar nu puteam.Nu a durat mult faza asta.M-am ridicat la nici 24 ore de la operatie si ma pot declara multumita.
Cat despre atentii...ma crezi sau nu,eu nu am dat nimic.Alte mamici insa au dat.Cu asta chiar nu te pot ajuta.
Erika,nastere usoara!
Andreea G,multumesc!Chiar suntem fericiti...sa dea Dumnezeu la toata lumea!
Tinuta,multi pupici de la noi!Lasa mamicile de ianuarie februarie.Or fi scris ele 100 de capitole,dar noi tot ne iubim mai mult! In fond,nu cantitatea conteaza.
Catrinel,sa fiti sanatoase si tu si micuta papusica!
Felicitari Micaalsa! Sa fiti sanatoase!
Ma retrag cu febra cu tot,nu inainte insa de a va imbratisa pe toate!
Monica.
ANDREEA GEORGIANA spune:
Catrinel si [b]Micaalsa[/b],

sa va traiasca bebitele mult dorite!Vedeti ce repede s-a intamplat minunea,in doar 9 luni...
Va asteptam cu drag acasa,cu vesti si cu...povesti despre Oana Alice si Iulia.

Nshiro,am vorbit cu nasa si am aflat ca,in cazul piodermitei se face o cultura din pustula(adica din bubita) si,in functie de germenii depistati se face tratament.Nu dupa ureche!Dar bebeii fac diverse iritatii,obisnuindu-se cu conditiile extrauterine,care pot trece si de la sine.Sau,cu ceai de galbenele si musetel...
MP,ai grija de sanatatea ta,mai ales acum,cand totul se invarte in jurul tau!Adica,mai bine zis,nimic nu se poate face fara tine,mamica viteaza...
Erica,

tinem pumnii stransi tare!!!
Tinuta,ti-am spus eu ca bebelul iti poate juca feste...Ma gandesc ca este nerabdator sa va cunoasca,asa ca oricand poate iesi.Oricum,ai grija mare,acum,pe ultima suta de metri.
Pispi,Laura Ioana ce fac oare???
Ma duc sa mai urc si sa mai cobor de vreo 50 de ori treptele(parter-mansarda),doar doar incepe sa se deschida colul.Gynipralul sa traiasca,ca el a avut grija sa-l inchida atat de... ermetic.
ANDREEA GEORGIANA +38 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana