Mamici de martie-aprilie 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Monica, bine ai revenit! A mai ramas o fricoasa pe aici, asa ca scrie repede cum a fost. Ce as vrea sa stiu in mod special:-te-au intubat?-cu anestezistul ai vorbit inainte? darul tot atunci?-ai scapat de minunata clisma?-mana a doua ai avut?-cum te-ai simtit dupa ce te-ai trezit? Daca poti, trimite-mi si mie pe PM "atentiile" cat si la cineDianaD 36+ sau 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erika24 spune:

[hia

KIT, LUIZAX, VAL sa fiti sanatoase sa aveti cat mai mult laptic si fetite sanatoase si frumoase.

CIUF draga listuta de la medic contine asa: SAB SIMPLEX sau BONISAN- picaturi pt colici; VIGANTOL- picaturi cu vitamina D3 pt dezvoltarea corecta a oaselor; GIGIVALPLANT- din plante pt afta in gurita; GARMASTAN- pt sani sa nu te doara cand papa bb, nu are miros, gust; fasa, vata, rivanol daca imi face cezariana, betisoare pt urechi, pansament steril, termometru de baie si de camera si cred ca atat daca am uitat ceva revin.

KIM draga eu nu vreau sa fac cezariana dar bb nu a coborat deloc pt ca sunt prea mica in bazin si nu se poate fixa si din cauza asta banuiesc ca nu scap decat cu cezariana vedem ce ne mai zice saptamana viitoare dr.

Va si sa auzim numai de bine.

erika38+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Fetelor lamuriti-ma si pe mine. V-am tot auzit ca bb sughita si nu intelegeam ce simtiti atunci. La mine uneori bate in ritm regulat undeva jos sub burta, cam pe unde este si capul si nu stiu sigur ce se intampla. Acum ma gandesc ca poate sughita. Daca sughita ce ar trebui sa fac? pt. ca senzatia nu e prea placuta.

Ileana 36+
Poze cu noi Nepotul meu David
Ghindoaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Proaspetelor mamici le doresc tot binele din lume, fetitele sa fie sanatoase si frumoase (picioare lungi, fund bombat si tot ce vor ele).
Mai dar ce coincidenta sa se nasca in zilele astea numai fetite!
Ileana Marius, da, asta face puiul sughite. Si zbenguina mea sughite in fiecare zi, chiar de cateva ori pe zi. Dar mie imi place. Ah, si Luca sughita fiind in burtica la greu. Si asa facea si dupa ce s-a nascut. Dar nu i-am dat nimic ca sa-i treaca sughitul.
Pup

Ciuf (36+) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Felicitari LuizaX, Val, Kit!
puiutii sa fie mincaciosi si cuminti! (LuizaX - lungana ta are 53 de cm??? wow!)

Catrinel_77, bafta miine si sa vii si tu cu poze :)

Andreea Georgiana, Tina (si parca si Alina, nu?), va tin pumnii sa nasteti cind vreti voi si cit mai usor!

Tina, io nu mai pot de curiozitate, am zis! Am niste emotii... mai multe decit tine :)) Cit despre varice, si eu am facut pe piciorul sting :(( Nu zic de celulita, sunt o epava!

Kim, fii sigura ca medicii or sa ia in calcul cea mai buna varianta pentru tine si bebelina. Sa nu te stressezi, ok? Ca nu face bine la psihic (nici al tau, nici al lui bebe), stii tu.

Ileana, da, ala e sughitul Si pe mine ma deranjeaza, ca ma/o tine o gramada, dar ce sa fac?

Gata, de azi sunt in concediu medical, yessss! Iar de luni sunt in concediu de maternitate . Si exact azi a inceput o vreme asa de frumoasa, parca special ca sa simt si io o diferenta. Colegii au fost foarte draguti, mi-au luat o carte "Jurnal - Primul an al lui bebe", unde, pentru fiecare zi, sunt scrise niste date despre ce si cum ar trebui sa fie bebe in ziua respectiva. Si este cite o coloana goala, unde pot sa-mi fac notite legate de bebe pt ziua cutare, daca vreau.

Si mi-au dat si o felicitare, si niste banuti (ei intentionau sa ma scoata la un lunch vineri si sa-mi faca si un baby shower, dar le-am stricat planurile cu concediul asta medical). Eh lasa, ca imi prind bine si banutii :)

35+3

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Felicitari noilor mamici! Luizax, Val si Kit sa fiti sanatoase si printesele voastre sa va aduca numai bucurii, sa creasca mari si frumoase!

Stiu ca nu intru prea des pe forum sau oricum intru mult mai des sa citesc ce mai faceti decat intru sa scriu. Spre rusinea mea!

Eu am implinit azi 37 de saptamani, sunt bine, normalele dureri de spate si burta care nu ma prea lasa sa dorm, in rest e totul ok. Am inceput si eu sa-l simt pe baieteul meu sughitand. Pana acum cateva zile nu l-am simtit! E chiar un sentimente minunat!

Eu as mai avea cam o sapt. pana sa-l vad pe copilul nostru, dupa spusele doctoritei. Acum , cum o vrea Dumnezeu. Important e sa fie sanatos. Si oricum, de-abia astept.

Va pup dulce pe toate si o sa va anunt daca si cand o sa vrea sa vina pe lume copilasul nostru.

Cosmina 37 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutare fetelor,
a mai facut cineva vaccin la bebelina? E cam nasol ... ea nu a plans niciodata pana acum si acum da-i frate cat cuprinde. O tin pe tylenol pentru copii ca altfel nu merge. Se pare ca va mai tine inca vreo 2 zile asa ... naspa ...
Va pup

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Deea, Luca nu mi-a facut niciodata vreo reactie de la vaccin. Dar stiu ca trebuia sa-i dau Tylenol pentru o eventuala febra.
Plansul s-ar putea a fie de la locul cu pricina, al intepaturii, nu neaparat sa fie reactie de la vaccin.
Pup nasucul sa fie bine

Ciuf (36+) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

MP,inca o data m-am minunat de puii tai frumosi si,mai ales,de Vladut cel grijuliu si delicat.Tare fericiti trebuie sa fiti...

Aida,acum ca te stiu in concediu,pot sa nasc linistita.Dar,chiar daca esti in concediu,trebuie sa fii cuminte-cumintica si sa ai grija de tine si de burtica.Promiti???

Tina,este OK sa treci toate nr. de tel. la un loc.

Iar nu mai am somn si ma tot gandesc ca am sperat nespus sa pot duce sarcina la termen si la faptul ca orice contractie ma speria cumplit.Acum imi doresc cat mai multe,ca sa-mi pot tine bebita in brate repede-repejor.Vad ca dormiti toate... .Bravo!

ANDREEA GEORGIANA +38 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Si ca sa va binedispuneti de dimineata...

Horoscopul pe luna urmatoare :

Sanatate: astrele iti surad.
Bani: astrele iti surad si mai tare.
Dragoste: astrele deja se caca(scuzati!) pe ele de ras.

Un ardelean stabilit in America vine in concediu in
satul natal si-l roaga
pe tac-su sa-i cheme pe toti satenii sambata la
caminul cultural, sa-i
cinsteasca. Sambata, toata suflarea petrece pana spre ziua si la plecare "americanul" da fiecaruia cate un plic cu 100 de dolari.
Urmatorul an din nou "americanul" face concediul la
tara, din nou petrecerea
a caminul cultural cu toti satenii si plicul cu 100
de dolari. Satenii
multumiti asteptau sa vina urmatorul an, caci deja
devenise o traditie.
Vine si anul urmator, "americanul" prezent, se
intalnesc la caminul
cultural, petrec pe cinste, dar, la plecare, in
plic, Vasile si Gheorghe
gasesc doar cate 50 de dolari si-l intreaba pe
american de ce a scazut
"donatia". Acesta le raspunde ca are copii la
facultate si nu-si mai poate
permite acum o cheltuiala mai mare.
Vasile ii zice lui Gheorghe:
- Hai, ba, Gheo, sa plecam, ca nesimtitul asta isi
tine copiii la facultate
pe banii nostrii...

Trei žestoase merg la pescuit. Tiptil, tiptil ajung ele la locul cu pricina dar isi dau seama ca au uitat carligele. Trag la sorti care sa se intoarca dupa carlige si pica testoasa John.
John: bah, eu nu ma duc ca voi, pana ma intorc eu, mancati toata mancarea!
Se jura celelalte 2 ca nu o vor manca si pleaca John... Trece 1 zi, trec doua... 7... Una din testoase voia sa manance. Dar cealalta o opreste: "nu mai, c-am jurat ca nu mancam". Mai trec zile... 10, 20 ... dupa 30 zile se gandeau ele: "mai, John a mers atat, imposibil sa nu fi mancat el, nu avea cum sa mearga atat fara sa manance. Hai sa ciupim si noi ceva ca suntem moarte de foame!" Cand sa inceapa sa haleasca, apare John dintr-un tufis: "Aha, eram sigur c-o sa mancati! Imi bag picioarele, nu ma mai duc!"

Era o zi superba de vara si indianul se intorcea acasa pe un cal alb, inspumat. Jos in vale indianca spala rufele linistita, la rau. Si cum vine indianul in viteza opreste calul chiar pe marginea stancii. Dintr-o data o roca mare de calcar se desprinde si se rostogoleste
pana ajunge la indianca si o face varza, la care indianul:
- Zeitatile mele, e a treia masina de spalat distrusa de calcar!!!!

Examen in anul I de facultate
Profesorul sta cu fata la geam – studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce cu fata la studenti, toti se prefac ca scriu de zor...
Examen in anul II de facultate
Profesorul sta cu fata la geam - studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce cu fata la studenti, acestia copiaza in continuare. Cand profesorul bate cu pixul in masa, studentii se prefac ca scriu de zor.
Examen in ultimul an de facultate
Profesorul sta cu fata la geam - studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce cu fata la studenti, acestia continua cu copiatul. Cand un student din ultimele randuri bate cu pixul in masa, profesorul se intoarce cu fata la geam!!!

ANDREEA GEORGIANA +38 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput