Mamici de martie-aprilie 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 3
alinaalex spune:

Am ajuns acasa de la dr. Mi-a facut eco si consult. N-am noutati: colul e inchis, la eco bb e in grafic, toate-s bune si frumoase. Mi-a zis sa nu mai iau nimic pt. contractii si m-a chemat din nou luni, de data asta la spital, asta daca nu intervine ceva bineinteles. Posibil ca luni sa ma interneze in spital, sa ma tina sub observatie, daca va fi cazul, daca nu ,ma va lasa acasa. Luni fac 39 saptamani. Nici nu-mi vine sa cred!
Fetelor la noi e o vreme super nashpa, ploua torential
, poate de aia ma si dor toate oasele. De ieri ma doare spatele ca dracu, abia am dormit asta noapte, ma doare bazinul, articulatiile bazinului si burtica jos, dureri asa, ca la ciclu. N-are rost sa va mai spun, presupun le stiti si voi pe astea.
Na, cam atat deocamdata.

toate fetele: si mamici si cu burtici
ALINA si BB
38+2zile
http://photos.yahoo.com/ph/alinaschmidt_74/my_photospoze[/url/
ANDREEA GEORGIANA spune:
WOW,avalansa de bebelusi!
KIT,LUIZAX,VAL sa va traiasca puiutii si sa aveti parte impreuna,de tot ce este mai frumos pe lume!

Catrinel,bafta multa!!!Na,ca mi-ai luat-o inainte...

Abia astept sa te intorci la noi,plina de...intelepciune materna!
Nshiro,din cate stiu,toti bebeii fac piodermita(diverse forme)la inceput.O voi intreba pe nasa ce se poate face.In nici un caz sa nu-i dai antibiotice!
Lumysti,bine ai revenit!
Mari,eu chiar simt ca o voi tine in brate pe bebita pana duminica.Oricum,vineri am de gand sa ma epilez(cu ceara),sa-mi fac pedicura si poate ,,umblu,, si la par,ca prea a crescut si sta aiurea.Voi incerca sa ma epilez singura iar restul ,,imbunatatirilor,, le fac la un salon.
Tina,pupici multi pt. pachetel.In privinta bebelului,cine stie???Poate vrea sa coboare mai repede si sa-si cunoasca parintii saptamana asta.
Uitasem sa va spun ca dr. a estimat greutatea bebitei la 3.400-3.500 gr. .Iar numele ei complet este...Thea Antonia.![]()
![]()
pentru toata lumea!
Plecam la plimbare,tati de placere,eu din interes.Adica sa deschid colul.
ANDREEA GEORGIANA +38 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
alinaalex spune:
Felicitari pt.proaspetele mamici KIT, VAL 77 si LUIZAX!!!

CATRINEL, multa bafta maine la marea intalnire! Succes!
Hai sa facem galerie pt. CATRINEL:

dianad spune:
Luiza, Val, Kit, felicitari , sa va traiasca fetitele si va aduca numai bucurii!Catrinel iti tinem pumnii pentru maine!Tina, multumim pentru vesti! Ce greutate are acum bebele tau?Ca vai de dansa e si la 2800, banuiesc! Sper sa nu raman singura pe aici, ca eu abia de Paste nasc...DianaD 36+ sau 35+
Delia21 spune:
Nshiro,cand e vorba de sucul de lamaie,pui doar o picaturica miiiica,si te asiguri ca ajunge pe limba bebitei ca sa-si faca efect.Atentie la cat de mare-i picatura ca eu i-am dat una mai mare lu fiu-miu si ......juma de ora nu putea pruncul sa respire si imi venea sa ma dau singura cu capu de pereti.Si ti copilu in brate,cu capul in sus,caci lamai a asta-i face,i taie respiratia pret de cateva secunde si astfel isi pierde sughitul.
ileana_marius spune:
Felicitari noilor mamici VAL, LUIZAX SI KIT! Multa sanatate bebeluselor si sa va refaceti repede!
In sfarsit au inceput sa apara bebeii. Vreau sa mai scada lista sa imi vina si mie randul. Mi-am cam pierdut rabdarea, nu mai pot sta nici pe scaun, nici in pat, in nici un caz in picioare si din cauza asta ma doare burta destul de des sau spatele. Plimbari lungi nu mai pot face si duminica vine mama si ar trebui sa ii arat orasul...M-am saturat de serviciu...si abea astept sa ajung in Ro.
Maine mergem la dr., acum ne cheama si pe noi la saptamana, sa vedem cum a ramas cu testul de urina, daca este sau nu infectie.
Tina, val77 a ramas si pe lista
la nr.37.
Ileana
36+
Poze cu noi Nepotul meu David
Ghindoaca
ameluta spune:
slutre mmicute, bebei si burticute!
felicitri prospetelor mmicute, s v trisc bebeii, s fiti sntose si voi si ei si s veti prte de multe zmbete din prte lor!
sorry c scriu s de rr, cu tote c v citesc in fiecre zi pt c intr-devr sunt dependent de voi.
eu nu m nici o noutte despre Mihit l meu pt c trebui s mergem smbt l dn dr, dr dumneei nu fost in criov si prin urmre s- declt intlnire nostr pt smbt st.
zi m consttt pt prim dt c u inceput s mi se umfle piciorele.nu forte ru, dr destul inct s observ.
si bineinteles, si eu c si voi, nu pre pot dormi nopte, vizitez bi de ctev ori, bi m rsucesc de pe o prte pe lt, etc.dr si voi cunosteti ceste stri l fel de bine c si mine.
m vorbit cu Onsmi zi, de fpt chir ininte de v scrie.e bine, inc nu nscut.bebele ei implineste smbt pe 25 fix 40 de sptmni, cu tote c lt fost DPN din cuz c bebe e mi mre.dl dr l ei zis c vor stept pn smbt si dc mister nu vre s o vd pe mmic lui, il vor fce ei s vre.v mi tin l curent pt c o voi mi sun.
v pupicesc si v urez tot binele din lume
Amelut 34s+
kim spune:
Asa da... sa vina bebelusii!
Felicitari Luizax, Kit si Val pentru fetitele voastre mult asteptate!
Tinem pumnii stransi pentru Catrinel pe maine! 
Ciuf, Delia si Alinalex, maine vb cu dr., ea nu a exclus cezariana, nici o nastere indusa, dar a preferat sa mergem pe nastere naturala - ca si mine de altfel -, asigurandu-ma ca echipa e pregatita in orice clipa pt o interventie care s-ar impune. Dar cum sarcina mea a evoluat atat de bine pana acum, cezariana nu era o conditie unica, maine insa o sa decidem ce e mai bine pt mine si bebelina. Ideea e ca nu vreau nici sa ma las macelarita cum e stilul in Romania sa-ti scoata la nastere tot ce ai (fibrom/chist, ovare, trompe, uter). Dr. mea nu e oricine si am mare incredere in ea, cu ajutorul lui D-zeu vom gasi o solutie.
Dianad, mersi pt incurajari, bine zici, trecem noi si peste asta! Sa stii ca si la mine se vedea tot mai greu ciudatenia la echograf din cauza ca era data la o parte de bb. Faza a fost ca am dat de o alta echografista (din Franta), probabil cu alta experienta si viziune care a vazut ce n-au vazut ceilalti pana acum (sigur in conditiile unei sarcini aproape de termen). Echografista oricum nu interpreteaza, nu decide, ea face doar raportul a ceea ce vede.
Noe, Bianca e o zambitoare innascuta, te felicit, se vede ca e tare fericita la mami la tzitzi.
Nshiro, bucura-te ca Maria papa bine daca face cc des, cu bubitele chiar nu stiu ce sa zic... intreaba medicul, dar cred ca o sa treaca usor, nu e ceva anormal.
Tina, felicitari draga, e clar ca bebeul tau se grabeste sa vina pe lume sa te faca fericita mai repede! POate da startul intregii gasti
!
Aida, pacat ca n-ai mers mai repede sa-ti dea medical, dar tot e bine, orice zi in plus conteaza, profita si odihneste-te.
Ai dreptate cu non-vascularizarea, e un lucru bun, risc de hemoragie redus, plus ca exista posibilitatea sa se necrozeze
.
In alta ordine de idei, si eu ma visez slaba, chit ca toata noaptea ma chinui sa-mi gasesc o pozitie in care sa nu "strivesc" burtica "dansatoare". Fac o gramada de dusuri pe zi, ma cremalesc, imi masez picioarele, gleznele, mainile umflate (ma laud cu edemele astea desi inca n-am facut vergeturi, varice... dar nu e tarziu nici dupa, vb ta
...)
Olgutta, si eu am primit inainte doar o revista, si abia dupa cateva saptamani a sosit rucsacul cu revista urmatoare.
AndreeaGeorgiana, felicitari, nu mai ai nici tu mult pana la fericitul moment! Cu epilatul, manichiura, pedichiura, m-am ocupat si eu de dimineata, si ma simt taaaaaaare bine acum.
Mihaser, parca tu ziceai ca ti-ai vopsit parul sa-i faci impresie buna bebeului, cred si eu ca o sa fie impresionat, indragostit... la "prima vista"!
Erika, tu de ce te gandesti sa faci cezariana?
Dea, ce fetita mare ai, deja face primul vaccin!
37+
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
MP spune:
Buna seara,dragele noastre!
Iertati-ma ca nu am mai reusit sa intru si sa scriu,dar puiul mic papa non stop si credeti-ma,nu e usor sa te tot trezesti noaptea din doua in doua ore pentru vreo jumatate de ora aproximativ.Asa ca atunci cand prind un moment de respiro stau in pat si lenevesc pur si simplu,profitand de faptul ca tati e in concediu si se pricepe de minune la gatit si la alte cele.
Matei e cumintel,nu plange saracu desi il vad ca il doar burtica dupa cum se strange.Dupa ce papam ne chinuim si noi sa dam aerul afara,uneori ne iese alteori nu.Nu am inceput sa ii dam nimic deocamdata pentru colici.Vedem cum evolueaza lucrurile si apoi vom actiona. Deocamdata nu pot decat sa ii multumesc lui Dumnezeu pentru ingerasul cumintel pe care ni l-a trimis.
Vladut e si el cuminte si nu se mai opreste din a-l admira pe Matei."Vai cat e de mic! Vai ce dragalas e! Uite mami,cauta lapticul!...etc etc".Uneori nu se poate abtine si canta tare sau tipa ca sa il auda Matei,scenele petrecandu-se evident cand ala micu se chinuie sa doarma.Nu e usor cu doi,dar ma simt atat de implinita!
Toata lumea ma cearta de ce nu am facut ligatura de trompe...Eu zic ca s-o gasi si alta metoda contraceptiva pe lumea asta.
Nshiro,Matei s-a nascut cu un eritem alergic si cu niste bubite mici pe fata,dar nu mi s-a recomandat decat igiena pielii si folosirea pentru corp a unei creme speciale(Pon Emo).Si cam atat.Nu stiu daca ce are Matei seamana macar cu ce are Maria,dar am zis ca poate te ajuta in vreun fel.
Felicitari noilor mamici! Val,Luizax si Kit sa fiti sanatoase si copilasii vostri sa va aduca numai bucurii!
Catrinel,suntem alaturi de tine pentru maine! Va fi bine!
Tina,uite ca incet incet imi revin si o sa scriu mai des! O sa scriu si eu povestea nasterii,poate chiar in noaptea asta. Ce putin mai ai pana o sa iti tii si tu comoara in brate! O sa iti tin pumnii stransi stransi. Si Andreea Georgiana mai are asa putin...Dumnezeu sa fie alaturi de voi toate!Noi ne vom gandi la voi.
In spital imi facea bine faptul ca stiam ca va ganditi si la noi si ca ne incurajati.Chiar face bine la moral.Asa ca sa ramanem unite si sa facem galerie in continuare pentru mamicile care se pregatesc sa nasca!
Gata,ma opresc aici pentru moment.Ma cheama datoria...minunata si binecuvantata datorie!
Ne pregatim de baita.Ieri ne-a cazut si buricutul,adica la exact o saptamana de viata.Ieee,o prima victorie pentru micul Matei.
Va imbratisez cu drag pe toate! Nu v-am uitat si promit sa mai citesc si din urma,ca sa mai recuperez.
Monica si baietii. (inca nu am apucat sa imi schimb semnatura).
vivighe spune:
Erika...calmant nu poti sa iei decat paracetamol...sa nu te puna naiba sa iei algocalmin acush,in 38 sapt.Faza e ca daca e cum zici tu paracetamolul e cam frectzie.Io zic sa te duci la doc. Iti curatza caria aia de pe radacina(nu neaparat cu freza...da sa-ti scoata de acolo resturile de mancare care s-au acumulat)si ti-o astupa cu un material provizoriu...ca daca zici ca nu mai ai nerv...n-o sa te doara maseaua.Da te doare gingia aia ca e inflamata de la ce s-a adunat pe acolo...si pana nu inlaturi factorul iritativ...n-o sa-ti treaca,ba din contra...se pot face si puroaie.Sau incearca tu cu atza dentara(da mai bine te duci la doc,numai sa fi atenta la solutiile pe care le foloseste-adik sa nu foloseasca nici una.Sa-ti curetze,sa-ti astupe caria cu ceva si gata).Si daca ai avea si o apa de gura cu care sa te clatesti ar fi si mai bine.
vivana
31w4d