Mamici de martie-aprilie 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 2
Qamar spune:
salutare fetele!
am vazut ca Kim intreba de alaptat, ragade etc si hai ca va zic eu cum e la noi acum
pe Bianca (ne-am hotarat sa ii zicem Bianca cat e mititica si pe urma hotaraste ea daca vrea Anne sau Bianca
) mi-au adus-o la san la 2-3 ore dupa operatie si ea mititica deja a inceput sa suga, nu prea avea ce in prima faza dar a doua zi dimineata deja imi venise laptele...a fost mai greu la inceput, din cauza pozitiei dar cand m-am ridicat am reusit sa o alaptez in fund...a doua seara aveam sanii tari si fierbinti, plus febra, asa ca intre 2 alaptaturi stateam cu cana si ma mulgeam cu mana...
ca pompa inca nu venise...daca ma gandesc mai bine, mai bine as fi luat ceilalti bebei din salon sa ii furajez...
a treia zi eram mai bine, dupa fiecare supt ma pompam pana goleam sanii si pana la urma s-a cam reglat lactatia, mai ales cu ajutorul mancacioasei mici

la incaput am avut niste rani pe sfarcuri de imi dadeau lacrimile cand o puneam la san, desi folosisem la greu garmastan...am strans din dinti si am continuat sa alaptez fetita, si intre doua papici puneam bepanthen pe sani sau comprese cu ceai de mustel...acu pot sa zic ca s-au vindecat in proportie de 90%...ce e mai ciudat insa e ca bebe se satura de la un san, si cand papa, din celalalt san tasneste Niagara, nu alta...sau cand se apropie ora de papa, tricourile mele se transforma in wet t-shirts
noah, tati zice ca e sexy, eu nu mai zic nimic si ma bucur ca are micutza ce sa pape...
mi-a fost destul de greu la inceput, mai ales cu ragadele alea si cu febra, dar cand o vad cum cauta cu gurita si se linisteste cand o pun la san, imi dau seama ca as indura dureri de 10X mai mari numa sa stiu ca e ea ok....devin melodramatica?
in rest, fetita e cuminte, de 8 zile am avut numai 3 partide serioase de plans, din cauza burticii, in rest dormim, zambim,ne plimbam la tati in brate si ascultam VH1 ![]()
eu sunt destul de obosita, pentru ca in primele zile eram asa de emotionata si agitata ca nu prea puteam dormi, as fi stat ore intregi sa ma uit la micutza, si acu' as dormi dar imi tot gasesc diverse ocupatii...
Tina, merci ca ai pus pozele in contul comun, mai multe puteti vedea si AICI
pup toate mamicile, bebeii si burticile in asteptare si sa ne auzim cu bine
Noe si Anne Bianca
geliza spune:
Fetelor, indraznesc sa va intreb...stiti ceva de Luizax, o fi nascut? ca se dusese la control acum 2 zile si de-atunci nimic
Eliza
18+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
mari78 spune:
Noe, sa va traiasca Bianca. E asa scumpa ! Mi se pare mie, sau are gropite in obrajori ? O sa fie o domnisoara tare draguta 
Mari
Qamar spune:
quote:
Originally posted by mari78
Noe, sa va traiasca Bianca. E asa scumpa ! Mi se pare mie, sau are gropite in obrajori ? O sa fie o domnisoara tare draguta
Mari
multumim pentru urari,...da are gropitele lu' tati

Noe si Anne Bianca
Tina_Welsh spune:
Dragele mele,am fost ieri la control.Pe 6 martie al meu cupil era 7,5 cm distanta de iesire,ieri era la doar 2,5 cm.Mi-a spus doctorul ca saptamana viitoare sa ma astept sa il tin in brate.Mai am un control marti la 39w2d.Este foarte bine pozitionat,cu umerii si capul exact cum ar trebui,spatele la fel.Am intrebat de ce nu mi-a cazut burta..cum se intampla la toate gravidutele..explicatia a fost..burta e cazuta dar e bebe mare!Asa ca..
VAI DE DANSA MEA!!!!
Mihaser,si eu racisem de la zapada aia,si-am luat un paracetamol pe zi si ceai de musetel si-acum sunt fresh!
Alinaalex,te asteptam cu vesti de la eco!
Aida,eu inainte de sarcina aveam 90 de kg,ma consideram uriasa..ieri cand ma uitam la poze..zic "VAI CE SLABA ERAM!!".Sa nu iti mai zic ca am inceput sa fac vergeturi in spatele genunchilor pe picioare!
si se intrezaresc si cateva varicee!
Eu nush cum am facut pagina.Dar arata chiar bine nu?![]()
Andreea G,se pare ca eu nu am nici o sansa sa se intample saptamana asta..asa ca Thea va fi mai mare cu cateva zile ca al meu bebel!Pachetul tau a plecat ieri spre Ro.Sa dai de veste cand il primesti!Ma bucur ca sunteti amandoua ok!
Ciufuletz,multumesc de felicitari!
Kim,nu stiu cat timp voi mai avea la dispozitie.Atat cat pot voi deschide dar cred ca primele zile,se va ocupa oricare dintre noi care ramane burtik.Imi pare nespus de rau ca noile mamici numai intra deloc,sa ne spuna din experienta.Mamicile de ian-feb au fost o super gasca.Noi se pare ca ne miscam mai ca melcul asa si gasca s-a cam spart..Asta e.Sanatoase sa fim!
Olgutta,ma bucur ca ti-au fost de ajutor cursurile de prenatal.Este si un curs de alaptare la Scutece.Poti da click sus pe listuta si te duce direct la subiect,in cazul in care nu l-ai vazut.De ce asa rar pe la noi?
T_Ioana,multumim!
Delia,ce bine ca bebe Rudy ia asa de repede in greutate!Haios visul ce sa spun!Vedem daca se implineste!

Zuzilici,ce aiurea!!Mie mi-au facut asa dar in saptamana 14 si doar pentru o colectare de secretie.Si am fost de acord!Dar asa avansata in sarcina..mi se pare ridicol!
Nshiro,intreaba medicul pediatru despre bubite si kaki!Sau intra la mamicile de ianuarie-februarie,daca mamicile de la noi nu iti pot spune nimic!Eu cred ca e totul in regula!
si pt Maria la fel!
Dianad,sunt secretosi din cauza nenorocitilor de arabi.Care daca au fetita primul copil,fac intrerupere de sarcina.Si s-au decis ca la ecografiile facute in spital de stat sa numai spuna sexul copilul considerand un lucru fara prioritate.Si le dau dreptate!
Lumysti,bine ai revenit printre noi!Sa iti traisca puiuta mareee si sanatoasa.La clubul scutecelor este un curs de alaptare,incearca sa citesti acolo poate te va ajuta.SI pe bebitza tine-o dreapta sau pozitionata mai sus pana elimina aerul!Si tu esti ca si mine,eu tot doar cu sotul voi fi fara nici un alt ajutor.Vrem pozici cu bebelina!Sanantate maxima si multi 

!
Noe,sa va traiasca Biencutza cea mumoasa si cuminte!Si pozele le-am pus cu mare placere!
3 VESTI IMPORTANTE:
In ordinea in care le-am aflat:
1) Catrinel17,s-a internat astazi si are programare maine dimineata la ora 7 pentru cezariana.
2) Astazi,a nascut Kit,o fetita de 3550Grame,Apgar 9,la ora 11.40!
3) Luni pe data de 20 martie,Luizax,a nascut o fetita (Andreea-Giulia),la 38 de saptamani,nastere naturala cu epidurala,de 3,400 grame,54 cm,Apgar 10 la ora 11.07 PM!
SA VA TRAIASCA BEBELUSELE SI SA VA ADUCA NUMAI NOROC!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
mihaser spune:

Ura!!!!!!!!!
Ce de fetite!
Kit sa iti traiasca bebelusa si sa te bucuri de ea!

Luizax parca mai ieri erai pe forum! felicitari!
sa va traiasca Andreea Giulia! refcere rapida!
Catrinel iti tin pumnii si abia astept sa te vad cu fetita la
Timisoara!

38+
Mihaela
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;28/st/20060402/k/c977/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
Tina_Welsh spune:
SI daca tot va vaitati ca nu sunt bebelusi,mai dam vestea de inca unul.
Tot o bebelusa.
Asadar,VAl77,a nascut pe data de 20 martie la ora 4,30 am,natural,una bucata fetita pe nume Ioana Timeea,de 2900 grame,si 47 cm cu Apgar 10!V-am 
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
vivighe spune:
Imi cer scuze ca dau buzna asa la voi.Sunt o mamica de mai-iunie si am intrat la voi asa...sa vad cum statzi...catzi bebei s-au nascut si alte cele.
Erika...intrebai de stomatolog.Io sunt stomatolog.In saptamana 38 nu prea se baga nimeni sa-ti faca nimik.Daca te doare foarte tare si e masea cariata(nu v-un molar de minte in eruptzie...ca se intampla sa-i mai apuce eruptzia in timpul sarcinii) te poti duce sa-ti puna un pansament calmant,urmand sa te duci dupa ce nasti sa-ti scoata nervul.Dar de facut anestezie acush,sau extractzie nici nu poate fi vorba.Pansament calmant insa,se poate.Dar du-te ca daca te doare asa rau si suferi nu-i face bine deloc lu' bebe.
viviana
31w4d
mihaser spune:
wow ce zi frumoasa!
Tinutza ne bombardezi cu vesti bune azi!
Val77 sa iti traiasca bebelusa si sa fiti sanatoase!
Va pupam!

Viviana sarcina usoara si ...intra linistita ca nu se supara nimeni, ba din contra...
38+
Mihaela
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;28/st/20060402/k/c977/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
ama_kaly spune:
FELICITARI NOILOR MAMICI, VAL, LUIZAX SI KIT!!!
Sa va traiasca fetitele si sa creasca mari si frumoase!!!

io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe