Mamici de martie-aprilie 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

CATRINEL SI MICALASA FELICITARI PENTRU BEBELUSI!! Sa va traiasca!!
Laura si Erica tinem pumnii!!Nastere usoara si bebe frumos si mancacios!!
io 34+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Laura Ioana,
hai ca simt eu ca deja ai nascut. Poliana, ia da-ne vesti acush

Monica,
am inteles ca in cazuri de-astea tot bebe te salveaza. cica trebuie sa il pui la sin, sa suga, si iti desfunda toate canalele si te face bine. si eu sper sa nu fie mastita, dar cu asta seamana. nu sta asa, mergi la doctor si vezi ce zice si el.

Andreea Georgiana,
stii? chiar aseara ma gindeam la asta. si imi propusesem sa le intreb pe mamicile din grupa noastra daca pot deja sa doarma pe burtica (eu uneori visez ca dorm pe burtica, deci iti dai seama ca e una din marile mele placeri).
Inca ceva: tu stii ca sexul grabeste nasterea, da?

Tina,
Si tu stii ca sexul grabeste nasterea, nu-i asa? Hai, ca acum citeva luni ne-ai facut sa salivam pe toate de pe-aici, ia reapuca-te de vechea pasiune

LuizaX,
mey dar putin scrii. nici macar acum, cind ai ce povesti? ia spune, ai mai adus vreo asistenta la disperare? te-au trimis medicii acasa repede, sa scape de tine?

Ionica,
multumim pt cuvintele frumoase. cind nasti, sa mai intri la noi si sa ne arati poze cu puiul tau. sarcina usoara in continuare.

In alta ordine de idei, eu trebuie sa-mi latesc iar burtiera mea din elastic lat, pentru a 3-a oara. Nu-mi vine sa cred cit de mult mi s-a marit burta, de la prima modificare a burtierei. Dupa ce nasc, o s-o las asa cum e, imensa, ca sa-mi amintesc cum eram. Si ca sa compar cit mi-a scazut burta :)

35+4

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Andreea G,facem concurs!Imbaiere placuta!
Aidutza,cine a zis ca m-am lasat de vechea pasiune?La noi viata sexuala a fost absolut normala pe toata perioada sarcinii,doar ca a fost mai cu grija si mai putin!Se pare ca la mine corpul s-a obisnuit cu aceasta activitate deci nu cred ca va avea vreo influenta!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Tina,
deci asa. esti hotarita sa ne faci sa ne curga bale pe-aici. io nu mai stiu ce-i aia inca de prin octombrie. atunci au fost singerarile alea si ni s-a interzis sa ne mai facem de cap, iar dup-aia mi-a ramas consortul speriat ca face rau sarcinii, si nu a mai fost chip.

pai atunci... mai mergi pe la rest chinezesc :)

Mergi la inceput

Aida,pai poate mergem Duminica,iar ca facem aniversarea de un an de cand ne-am cunoscut!Si ne-am procopsit intr-un an si cu nunta si cu bebe!Hahaha!Stii ca si eu am avut scurgerile acelea,dar dupa un timp am intrebat medicul,si mi-a zis ca n-are aface.Atat am asteptat!Hehhe!Copii nebuni!

Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

pai stiu, ca tu ai avut mai multe probleme decit mine, dar nu ai fost asa chicken cum sunt eu

uau, felicitari! ce an frumos, huh? sa va dea Domnul sanatate si fericire, si un bebe pe masura parintilor lui: deosebit!

ma duc sa-mi cumpar niste sherbet, ca ma apuca pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

salutare, salutare

WOW, BEBELUSI PRIN ZONA! CE-MI PLACE!
FELICITARI NOILOR MAMICI PENTRU MINUNILE LOR!

Noi ne-am simtit tare bine astazi, am bantuit orasul cu tati sa cautam trasurica bebelinei, adica, carucior.
Nu am cumparat deocamdata pentru ca ne este tare greu sa ne hotaram dar am facut ceva achizitii adica biberoane, suzete, tetine, termometru, pompita de nas si alte multe maruntisuri.
Fetelor, care suferiti de picioare umflate, am descoperit crema "pentru picioare umflate de la Chicco. Este super. Picioarele mele arata tare bine dupa o singura aplicare, si costa numai 300.000 lei!
Bebelina mea a mesterit toata ziua spre deliciul meu.
BB vostri mai lovesc, ca bb mea numai impinge?

pupici, pa

bb si tania

http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_simona spune:

SALUTARE BURTICI SI MAMICI
Hop si eu pe aici,nu de alta dar am inteles ca tre sa umplem 10 capitole.
FELICITARI NOILR MAMICI:LUIZAX,VAL,CATRINEL,MICALSA,MULTA,MULTA SANATATE SI BEBEI SANATOSI,MANCACIOSI CA DEJA FRUMOSI SUNT.
Asa da mai fetelor,pai ce a fost cu pauza aia de bebelusi?Acum mai merge sa petrecem nu?
LAURA SI ERIKA-Cred ca deja ati nascut asa ca nu imi ramane decat sa va felicit si sa va doresc tot binele din lume.Daca nu ati nascut atunci facem galerie incontinuare
MP-Iti tinem pumni,ai grije de tine,sper sa iti treca repede repede.
TINA-Chiar nu ai renuntat deloc la,felicitari ce pot sa-ti spun.Ma bucur ca mai exista femei fericite.Mie mi-a fost frica si de vreo luna nu am mai prestat nimic
Acum sa va dau si eu vestile mele.Am fost azi la nea doct,si ne-a spus ca bebele a coborat mai mult decat era sapt trecuta,dar colu e tot inchis,deci poate sa vina in orice secunda,dar daca nu vine,sapt viitoare miercuri tre sa merg iara la control si daca da vreun semn sau coboara mai mult decat e,joi merg la spital,mi-a dat de inteles ca sa nasc,ca cica bebele e destul de mare si totu e pregatit.Deci vine si la minenu numai la voi.
VA pup pe toate si va doresc nasterii usoare si coluri deschise acolo unde trebuie

38+

Mergi la inceput

Aida,cum se zice la serbet in egnleza?
Tania,al meu numai misca,decat impinge.SA ne arati si noua mercedesul cand il cumperi!
Andra,eu sunt o norocoasa!Hai ca daca mi-o ia Andreea G inainte raman sa fac intrecere cu tine!

Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Voi ati simtit cand a coborat bebe ? io 34+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput