Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 11
diana_n spune:
Mimsi multumesc pentru retete, sunt grozave.Pentru cine nu e obisnuit cu masurile englezesti :
1 oz (1 uncie) = 30gr
1 cup = 240ml
Ioana despre ce-ti trebuie (ca temperament) sa reusesti in USA a scris Amuleta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71566&whichpage=1" target="_blank">aici . A sintetizat foarte bine, dupa parerea mea. Si bineinteles ca sunt si americani carora nu le place stilul asta de viata si i-am vazut cu ochii mei purtand pancarte la cate vreo manifestare publica si protestand pentru diverse lucruri. Daca mai tii minte atentatele din Oklahoma si primul de la WTC au fost facute de americani get-beget care se opuneau astfel modului de viata american. Scuze celorlalte fete ca m-am abatut de la subiectul bebelusi.
Am si o intrebare : voi sterilizati vasele si linguritele sau doar le spalati bine? Am cumparat bol cu ventuza ca sa-l fixez de masa ca Petrut trage de toate cele, 3 lingurite si bavetica din vinil. Altceva imi mai trebuie? cam cate boluri imi trebuiesc la inceput? incep sa ma pregatesc de diversificare.
De fapt alaltaieri am incercat sa-i dau 1 lingurita de praf de orez cu lapte, mai mult l-a scuipat decat l-a mancat, apoi pentru ca am citit ca e bine sa-l lasi sa puna mana pe lingurita, l-am lasat, a lins-o de cateva ori apoi si-a bagat-o scurt si tare pana in fundul gatului si masa s-a terminat in urlete.
Mai incerc si azi, sper ca a uitat.
Diana si Petrut
gabiarama spune:
Mi-a crescut inima de bucurie cind am vazut cite laude am primit .Va multumesc din suflet .
Parca imi vine acum sa le fac si o surioara 
Dupa 2 cezariene insa e mai greu , sau cine stie , peste ani...(pe la vreo 40
)
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
diana_n spune:
Iubibubi baiatul meu e la 97%, vad ca baiatul tau a fost la 95%. Imi e putin teama sa nu devina gras, desi n-are cui semana, al tau cum e acum?
Diana si Petrut
gabiarama spune:
Uitam sa va spun ce am mai aflat de la dr azi .Cica la 7 luni ne asteapta un alt vaccin (antirujeolicul) .Parca si voi ati discutat despre el .Il faceti?
Am intrebat de carnea de peste , daca pot sa ii dau copilului.Mi-a spus ca mai nou e considerat un aliment alergen si ca mai bine nu ii dau .In schimb , spunea ea, in afara se foloseste din ce in ce mai des carnea de miel . Eu pina acum nu am auzit pe nici una dintre voi ca ati da carne de miel (sau nu am citit eu cu atentie
)
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
nanadana spune:
Carmibine ca a venit si soarele pe la voi,aici este un timp infect(ploua si o umiditate de o simti pina in oase)
Gabi sa iti traiasca comorile ,dar poza in care doarme sint scumpici foc de iti vine sa_i papi
(eu una sint moarta dupa pui care dorm ,ias admira ore intregi 
Fetelor am iesit sa fac niste cumparaturi si am vazut capsuni ,imediat mi_a adus aminte de anul trecut, prin timpul asta, citi capsuni puteam sa bag in mine
si ce vremuri erau
,vorba vostra iti da pofta sa mai faci inca un copil ![]()
poze
vio_reurean spune:
Gabi, m-am uitat la pozele cu micutii tai! Sunt grozavi! Cred ca si noi facem un fratior sau o surioara la anul!Sa-ti traiasca!
Delia-Vio
POZE cu Andrei
Meme1 spune:
Salut
repede pe fuga ca trebuie sa hranesc copilul.
Mi-am adus aminte ca am uitat un amanunt important legat de retete. Mancarea tine la frigider 24 ore sau in congelator o luna. Si toate preparatele dupa retetele alea pot fi congelate.
Eu i-am facut lui Andrei piure cu morcovi si linte (si a papat fff bine) iar acum tocmai i-am facut piure de pastarnac cu broccoli, sa vedem daca l-o manca diseara.
Va pup
Meme
Ioana75 spune:
Salutare fetelor!
La multi ani Ana-Maria, Sebastian, Mario, Maia si Dinu!
Simona, nanadana, Marlena, mimsi, Carmi, Irina - va multumesc pentru urari
.
mifloricico, sa-ti traiasca fata
. Citesc seara inainte culcare - Miruna adoarme pe la 9 juma de obicei. Scorul e mare
: 8 mil (ti-am zis ca am sotz mina-sparta).
Tonnia, mifloricica - putin respect, va rog: eu sint prima careia nu i-a iesit brinzica
O singura data am facut, esec total. Nu mai am curaj sa incerc a 2-a oara
.
marlena, si miruna are fontanela mare, nu stiu sa-ti zic exact, dar cred ca 2 cm tot are.
cristina, multumesc
. Vroiam sa te intreb cum ti-ai dat seama ca e racita Anca - cit de des tusea? Sanatate!
irina, da, si la mine treaba cu laptele e de vointa - a secat robinetul pentru ca nu l-am mai "ingrijit"
. Miruna mai suge putin dimineata si seara, de-o imunitate mica
.
gabi, poti lua legatura cu mine pe PM sau mai bine pe yahoo messenger unde am user-ul iturcanu.
Delia-Vio, eu i-am cumparat fetii vaccinul, cel de la Glaxo nu cel de la Pasteur, ca am auzit ca ala ar fi cel mai bun.
diana, multumesc mult pentru link, ma pun pe citit
.
Noi am fost intr-un parculet plin oki cu carucioare (multumesc de pont, Crista
). De-acum acolo imi trimit bona in fiecare zi. Vrem sa plecam vineri la botosani, ca am lasat cauciucurile de vara acolo
. Sper sa fie ok drumul, ca nu avem nevoie de peripetii cu miruna la bord. Ah, ieri i-am lipit fetii desene pe peret (doar pe 2 dintre ei, dar tot e mai bine decit nimic
), si i-am lipit si 2 oglinzi pe dulapioare, una in care sa se vada din pozitia "pe burta", si una din care se vede din picioare. A ris in hohote cind a vazut ca bebe din oglinda ii zimbeste si intinde miinile spre ea
. Cine vrea sa socializeze copilul cu Miruna mea, va invit calduros intr-un weekend, o ora e suficient. Daca intereseaza pe cineva - astept mesaj pe YM.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
kid2003 spune:
Gabi, ai doi baieti superbi...si tandri
ce draguti sunt!!!
Despre carne: mie mi-a zis medicul sa incep cu carnea de animal matur, adica gaina sau manzat (ca oricum aici se gaseste un manzat asa- vaca mai batrana). Inteleg ca animalul tanar are nu stiu ce substante in carne care sunt alergene...si carnea cu cat e mai rosie cu atat are fier mai mult. M-am conformat si am facut rost de la niste rude de la tara de un cocos frumos care acum zace sub forma de cubulete frumos ambalate in congelator. Dupa 6 luni o sa incep sa ii dau carnita de cocos si apoi vroiam sa incerc cu manzatul- spre vita
Carnea de miel pare cam greu digerabila, nu? Cel putin mie imi cade greu, la astia mici n-o fi la fel? Mai bine carne de curcan.
Diana, stai linistita, o sa slabeasca Petrut dupa ce o sa incepe sa alerge. Nu cred ca e cazul sa iti faci probleme de pe acum
Simona, bine ca i-a placut Maiei iaurtul cu fructe. Asa ca tine vreau si eu sa fac cand o sa ii dau iaurt. Nu stiu insa daca voi fi destul de dedicata ca sa ii fac iaurt in casa. Dupa cateva incercari esuate de supe si piureuri am trecut=o pe Hipp. Dar de saptamana viitoare ma pun si eu la treaba ca se pare ca serviciul se apropie. cred ca la 15 aprilie ma intorc
Macar acum sa mai manance si ea de casa ca apoi nu cred ca sta bona sa ii gateasca, o sa ii prepar ori eu ori restaurantul Hipp!

Iulia Maria (17 octombrie 2005)