Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Aaaah, era sa uit. Meme, sunt super retetele, iti multumesc mult de tot. Dupa ce le-am citit mi-am propus sa ii fac fetei de mancare in casa, ca zau ca nu aveam idei. Stiu ca in Vest diversificarea se incepe cu piureuri si asa am inceput si noi, de, cea mai simpla varianta cu borcanelele. Dar acum voi gati pentru ea, dupa retetele tale, ca supele alea nu ma inspirau deloc.

Fetele care mai dati piureuri de fructe (simple sau cu cereale) la bebici la masa a doua (sau cand dati) dati completare si lapte? A mea vrea lapte ca nu se satura (si nici nu vrea sa manance mai mult din piure) dar o pacalesc minim o ora ca ma gandesc ca nu ii face bine lapte peste fructe. Asa este? Daca s-a mai discutat, scuze, sunt uituca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna fetelor!!!!

Io nu am lipsit prea mult dar voi, hop cu scrisu' la greu...

Uram si noi LA MULTI ANI cu sanatate bbelusilor de astazi Sebastian Iulian, Mario Alexandru, Maia, Ana Maria(Mifloriciko sa iti traiasca printzesica!!) si Dinu!, precum si celor de ieri Maria-Mihaela si Ana Maria. Sa cresteti mari, frumosi si norocosi

Ioana sa iti traiasca mamica!
Ma bucur ca ati rezolvat cu bona, sper ca am inteles bine la viteza cu care am baleiat printre rinduri . De cadou... si io sunt pentru caaaaaarti, atlasuri, enciclopedii sunt innebunita dupa ele!!!
Carmi, am primit si noi grisuletze pe posta de la Milupa. Si io ma intreb daca sa-i dau, dr. zicea ca pot sa incep cu cereale, io nu si nu ca e grasa, da' a zis ca de papat tre sa pape
Sofia, esti , daca totusi nu ai obosit sa incerci si iti iese treaba aia alchimica sa ne vinzi si noua pontu'

La noi s-a facut in cele din urma frumos, dar numai in sensul iesitului soarelui ca pe caldura trebuie inca sa o mai asteptam. Dar oricum e mai bine. Azi am fost si noi la dr., avem aproape 8 kile la cei 66 cm, adicatelea cum ziceam... bursu-bursu. Asa a zis si tante dr. drept care ne-a recomandat inot pentru bbelusi.

hai ca incerc sa vaz ce ati mai scris da' nu garantez ca reusesc

Va

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna fetelor

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Cu intarziere la multi ani si mamei Ioanei! Nu stiu de cadou ce sa zic, o esarfa daca ii place?

Noi am fost in gradina botanica si a fost super pana cand s-a plictisit pustiul de atata natura si a vrut la niste gaz de esapament. Pe bune, cred ca deja e junkie .

Azi mi-a facut figura cu masa. Cred ca fac eu ceva gresit, nu stiu. In primul rand cred ca nu ar trebui sa-i dau doua mese diversificate una dupa alta, nu? Adica ar trebui fructe, pe urma lapte si pe urma legume sau supa? Pentru ca azi i-am dat piure de fructe la 12, am iesit la plimbare si la 4 i-am dat, sau am vrut sa-i dau, un piure mai subtire de legume (morcov, ceapa, telina si cartof, cartoful fiind nou introdus azi). Dupa ce a mancat in scarba 2 lingurite s-a uitat la mine si a inceput sa planga, brusc, cu lacrimi si tot tacamul. Pe scurt, copilul vroia lapte, tzitzi, fara porcarii leguminoase. Asa ca suntem in continuare la nivelul o masa de fructe (putin, maxim 100 ml) si lapte in rest, la cerere. Ce branza, iaurt, carne, galbenus ... lapte!!!

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

dani, multumesc! Si mie imi place tare mult sa primesc carti; de craciun am distribuit intre prieteni cele 4 volume ale unei enciclopedii Larousse (ca sa nu usture la buzunar pe nimeni).

Puteti sa postati si mama retetelor, ca pe mine tot nu ma inspira sa ma apuc de gatit. Le copiez si le dau lu' maica-mea, sa faca ea.

Multumesc de urari cu bona, sper sa fie in regula. Se vede ca a lucrat cu copiii, are dexteritate si la imbracat, si la pus pampersi. Azi am fost cu ea pe la casa de pensii, si am vazut ca daca vrea sa-si faca contract de asigurare, trebuie sa plateasca minim 90 lei pe luna (ceea ce e mult pentru ea). Va rog sa-mi spuneti cum e cu asigurarile de sanatate, unde trebuie mers si cam cit se plateste (codruta, tu ce ai platit ca sa ai indemnizatie?).

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Sofiaam ras cu lacrimi iarasi ,mi_am bagat nasul mai adinc si vreau sa spun ca m_m prapadit de ras (Efectul sarutului,babysitter dog,,kinder jackson.......)eu iam vazut odata pe adevarati Jackson pt MTV (bineinteles ca sint sadici dar te fac sa razi la maxim )

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihairi spune:

Buna seara,mamici si bebici.

Fetelor, dar ce viteza aveti la scris!!! De vreo trei zile incerc sa citesc tot ce ati scris ca sa mai "vorbesc" si eu cu voi si a mers super greu. Citeam un capitol, mai apareau douua si tot asa. Noroc cu caldura ca v-a scos din casa si v-a trimis prin parcuri.
Apropo de parcuri. Parca imi vine sa plang cand va aud povestind de IOR pentru ca e parcul meu iubit, parcul in care a crescut Ciprian. De cand avea o luna am semnat condica in fiecare dimineata in IOR (eram printre primii din parc pe la 8.00 dimineata). Si acum stau la distanta de un oras de el, pentru ca intre timp ne-am mutat in Bucurestii Noi .
Cu Iustin nu prea am mai iesit in parc, desi avem unul foarte aproape, insa e mai comoda curtea. Astazi l-am scos pe Ciprian in curte, Iustin dormea si asa am reusit sa va prind din urma.
Baietii mei sunt raciti amandoi. Le curge nasul si tusesc, insa nu au facut febra si, pana acum am scapat de antibiotic. Insa cu boala asta, Iustin a ratat vaccinul de 6 luni si, bineinteles si cantaruul, deci nu stim ce greutate avem la 6 luni.
Am si eu o rugaminte la voi (Ioana sau Irina sau cine mai stie): vreau si eu datele pentru adresa comuna, please.
Urez si eu la multi ani sarbatoritilor zilei, sa creasca mari si sanatosi ca frumosi sunt deja.
Gabi, scumpi foc somnorosii tai. De-abia astept sa mai creasca Iustin sa-i culc si eu pe ai mei impreuna.

Va pup ca ma striga Iustin. Cred ca vrea sa mai doarma.

2 baieti frumosi
poze noi

Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Buna fetelor,am ajuns si eu pe acasa sa fac niste declaratii: pensii,somaj,sanatate.....am o gramada de treaba........si nici un chef
Ioana - te-am vazut la bbexpo,la cei de la care ai luat scaunul de masina,N-am indraznit sa te abordez deoarece erai in 'parlamentari' cu cineva.....
Noi am luat scaun de la Chicco - Vector de la 0 la 3 ani,este "super",atunci cand au fost reduceri in ianuarie...
Incerc sa mai pun poze ..........

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

La multi ani bebelusilor sarbatoriti azi, sa cresteti mari si cumintei !
Kid, eu ii dau lui Fabiano lapte imediat dupa fructe si e ok. Si suntem deja in a 5-a saptamana de diversificare. Fructe nu mananca mai mult de 100 g si vrea imediat lapte, nu ma inteleg cu el, dar vad ca rau nu-i face. Incearca o data si vezi cum reactioneaza fetita ta dupa fructe cu lapte. Da stiu ca s-a mai discutat despre asta si multe mamici le dau asa bebelusilor lor, fara probleme.
Daniela, o duci pe ŽbursuŽ la inot? Daca ar fi sa ma iau dupa ceea ce se spune, ca grisul ingrasa, Fabiano ar trebui sa aiba mult mai mult de 6,5 kile...ca-i dau destul de des si mananca tot, ca-i place.
Pupici, ma duc sa spal copilul si sa-i aplic ulei de masline pe cap, ca a facut cojite. Adica sa-l dezbrac/imbrac, ca de spalat se ocupa tati.
Am uitat sa va intreb, a observat vreuna din voi ca bb ar avea predilectie pt. unul din parinti? Fabiano este topit dupa ta-suŽ, cand il vede ca intra pe usa incepe sa dea din maini si din picioare, chiuie, rade. Sambata am fost vreo 4 ore plecata si cand am ajuns acasa nici nu m-a bagat in seama. Ma oftik, ce mai !
Chiar ca pa !

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Sunt aiurita am uitat sa-i felicit pe cei nascuti azi
sa fie sanatosi si cuminti asa ca fata mea

Noi de luni am inceput cu cereale in laptele de dimineata si seara - o lingurita de cereale Humana cu mar fara lapte......nu-l mai manamca pe tot dar ne straduim
De lunea viitoare incepem cu piure de mar cu banane....

Irina - ce mai face pretendentul nostru Matei-Cristian....ne mai curteaza sau si-a gasit o fetita de la voi din C-ta????Multi

Maddy - imi pare rau ca sunteti bolnavioare ...... asteptam sa ne vedem in Moghioros,nu ma uita cu mailul cu nr de tel....

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

catush, vorbeam cu verisoara sotului, care are fetita nascuta in septembrie dar care nu s-a inscris la noi in gashca.
Miha, ai PM cu datele.
Ruxandra, multumesc. Doctorii asa zic, 2 mese diversificate una dupa alta, fara lapte. La noi azi a fost prima zi in care i-am dat 2 mese consecutive fara lapte deloc (si face 7 luni simbata). Dar parerea mea e ca Mirunei laptele ii tine mai bine de foame decit celelalte chestii.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput